I Danmark har vi en tradition for at give værtindegaver, når vi er inviteret til middag hos vennerne eller når vi skal til fest. Mange synes, det er svært at købe værtindegaver og ender med at købe de samme ting igen og igen. Det kunne være blomster, vin og chokolade. Disse gaver er der intet i vejen med, men de er en smule uopfindsomme. Når du skal lede efter en værtindegave, så tænk på hvem modtageren er. Hvis modtageren for eksempel elsker te, så køb en lille pose eksklusiv te, som modtageren normalt ikke ville unde sig selv. Du kan være helt sikker på, at en sådan gave vil blive modtaget med oprigtig glæde.

Her på gavetips24.dk har vi været ude og lede efter inspiration til værtindegaver. Vi har tænkt i luksusprodukter, som værtinden ikke i det daglige ville forkæle sig selv med. Vi har udvalgt mange forskellige slags værtindegaver, så vi er sikre på, at du nok skal få god inspiration til dine næste værtindegave indkøb

Luksus til badeværelset som værtindegave

Vores første forslag til gave til værtindegaver, er dette gavesæt med håndsæbe og håndlotion fra Nilens Jord. Det er et virkelig eksklusivt sæt, som både vil pynte ved håndvasken og være fantastisk mod hænderne.

NILENS JORD Hand Soap & Hand Lotion Sæt

Både håndsæbe og lotion er fuld af gode ingredienser, der sikre dig bløde hænder. Dette er ikke en frygtelig dyr gave, men vi taler alligevel en prisklasse, hvor de fleste vælger en håndsæbe fra deres dagligvarebutik i stedet for. Derfor bliver man som værtinde også så meget mere glad for luksusgaver som denne. Vi har fundet det søde gavesæt hos matas.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

149,95

Fod Kit urtefodbad, peeling creme, aktiv creme, urtete & fodfil

Hos Helsam.dk har vi fundet denne gavepose med fodpleje produkter, der virker både indefra og udefra. Gaveposen indeholder udelukkende Fischer Pure Nature produkter, der alle er af en høj kvalitet. I posen finder du en urtete som understøtter behandlingen indefra. Derudover finder du  et Fod Kit Urtefodbad, en peeling creme, en aktiv creme og en fodfil. Gavesættet indeholder selvfølgelig også en brugsanvisning så værtinden får mest ud af produkterne.

Giv denne gaveæske som værtindegave med et lille kort, hvor der står “Pleje til de trætte fødder efter en lang dag i køkkenet”  Det er en fin måde at sige tak for mad.

Forhandler

Total pris

Gå til

115,00

Vin med et twist som værtindegave

Vin er nok den gave, der oftest bliver brugt som værtindegave. Sikkert fordi det er let bare at gå hen i butikken og hive en ned fra hylderne. Men hvis du vil give vin som værtindegave,  så prøv at gøre det lidt sjovere.

Don’t Break The Bottle Vinpuslespil

Det kan du for eksempel gøre med dette vin puslespil, der er bygget op omkring vinflasken. Puslespillet skal løses før vinen kan drikkes – og vi skal hilse og sige, at det ikke er nogen helt let opgave. Puslespillet har vi fundet hos coolstuff.dk. Når du køber puslespillet, så vær opmærksom på, at vinflasken ikke medfølger. Den skal købes ved siden af.

Forhandler

Total pris

Gå til

139,00

Den bæredygtige værtindegave

Skal du til middag hos en ven eller veninde, som du ved går meget op i miljøet og i bæredygtighed, så se med her. Hos simpelt.dk fører de en lang række af bæredygtige produkter.

Værtindegave lille

Vi er faldet for denne gavekurv. Gavekurven er fuld af bæredygtige små gaver som for eksempel te og en glas te si. Det hele er pakket flot ind og der medfølger endda et lille fint kort, som du kan skrive på til modtageren. Trykt ind i kortet er små blomsterfrø, så når kortet er læst gøres det vådt og lægges på lidt fugtig jord og inden længe spirer de små frø.

Forhandler

Total pris

Gå til

260,00

Værtindegave til køkkenet

Viskestykker kan man altid bruge. Men hvor ofte under du dig selv at købe dyre kvalitets viskestykker? Sikkert aldrig eller ikke særlig tit. Derfor kan et par luksuriøse viskestykker skabe stor glæde hos modtageren.

Den perfekte værtindegave med 3 knager og 1 hørviskestykke

Det gavesæt som vi har fået øje på indeholder 1 OECO-TEX mærket hør viskestykke samt 3 magnetiske knager. Det fås i flere farvekombinationer og er pakket flot ned i en kurv. Sættet kan du købe hos dk.bymagnet.com. Sættet vil også være en oplagt gave, hvis du leder efter indflyttergaver eller leder efter en sød adventsgave til den køkkenglade.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00

Chaplon Tivoli Te – 100 gram løs te

Er værten eller værtinden tedrikker så forkæl dem med en lækker teblanding. Te i løsvægt er typisk noget dyrere end tebrevene. Men det er også en helt anden teoplevelse man får med en kop te lavet på de fineste teblade. Vi har udvalgt denne tivoli te fra Chaplon. Teen kan du få hos noru.dk. Tivoli teen er lavet på økologisk hvid og grøn te, der er tilsat tørrede frugter og blomster. Det er en te der leder tankerne hen på ferie og sommeraftener og en tur i Tivoli.

Forhandler

Total pris

Gå til

69,00

En lysende værtindegave

Levende lys skaber hygge og stemning. Og specielt os danskere er glade for ordet hygge og det det indbefatter. Vi har fundet et par flotte lanterner frem. Den ene vil pynte på ethvert sofabord eller reol og den anden vil skabe hygge og stemning på terrassen eller altanen.

Kitti Hurricane 19,5 x 15 cm

Den først lanterne har vi fundet hos ilva.dk. Vi synes, det er en af de smukkeste lanterne, vi nogensinde har set. Lanternen er lavet i ravfarvet glas og er 19 cm høj. Vi kan ligefrem forestille os hvor utrolig fin, den vil se ud, når mørket falder på og lyset ledes ud gennem det ravfarvede glas. Helt sikkert en værtindegave, vi gerne selv vil have.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00

For nogle år siden gik Tivoli over til LED belysning for at spare miljøet. I den forbindelse lavede de et samarbejde med e3light, hvor denne fine lanterne kom til verden. Lanternen er ikke til levende lys, men til LED. Det kan dog ikke ses på afstand, at der ikke er tale om et fyrfadslys. Lanternen har en timerfunktion og har en levetid på 25.000 timer hvilket svarer til ca 25 år. 

Jar Light Sølv m/Blå Glas – TIVOLI LIGHTS

Lanternen fås i mange fine farver og forestil dig hvor smukt de vil se ud hængende i træerne eller på terrassen. Værtinden, der modtager denne lampe, vil helt sikkert sende dig kærlige tanker når han eller hun sidder og nyder aftenerne udenfor. Lanternen kan du finde hos lampemesteren.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

169,95

Værtindegaver til den søde tand

Det er ofte brugt at give chokolade eller andre søde sager som værtindegave, for hvem elsker ikke lidt sødt en gang imellem. Vi har sat os for at finde gode værtinde gave ideer på gaver til værtindegaver til den søde tand, der tager sig rigtig godt ud og samtidig er af høj kvalitet.

Chokoladebomber til Varm Chokolade 3-pak

Den første værtindegave ide vi har fundet er disse lækre chokoladebomber til at lave varm chokolade med. Gaveæsken kommer med 3 chokoladebomber der bare skal opløses i varm mælk. En chokoladebombe svare til et glas luksus varm chokolade. Inden i chokoladekuglerne gemmer der sig en masse mini skumfiduser. Det er en gaveæske man ikke kan andet end blive glad for. Og som giver kan man jo håbe, at man bliver inviteret over på varm chokolade en dag. Chokoladebomberne har vi fundet hos coolstuff.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

89,00

Delikatessehuset.dk fører et bredt sortiment af Summerbird produkter og det er også der, vi har fundet dette bud på en værtindegave. Gaveæsken fra Summerbird er i sig selv smuk men det er det, der er indeni, der virkelig taler til den søde tand.

Almond Avenue, gaveæske Summerbird

Æsken er fyldt med økologiske dragerede mandler og hasselnødder fra henholdsvis Spanien og Italien. I den lækre gaveæske finder du 9 forskellige smagsoplevelser. Når det kommer til Summerbird chokolade eller nødder, så ved man, at man står med et kvalitetsprodukt, hvor der er gået op i de helt små smagsnuancer og hvor der kun er brugt de bedste ingredienser. Dette er en gave, som du vil glæde enhver vært med.

Forhandler

Total pris

Gå til

135,00

Den sunde værtindegave til den søde tand

Dette gavesæt må helt sikkert høre til kategorien “Den sunde værtindegave til den søde tand”. Gavesættet indeholder 4 glas honning, indsamlet fra bier fra 4 forskellige bydele i København. 

Værtinden der modtager denne gave kan smage på honning fra Amager, Islands Brygge, Nørrebro og Frederiksberg. Selv om de alle er bydele i samme by, så skulle honningen smage forskelligt. 

Bybi gaveæske ‘4 på stribe’

Dette er et godt eksempel på luksus som man sjældent forære sig selv – glæd derfor din vært med det i stedet for. Dette vil også være en sød lille gave, hvis tiden i dagplejen er ovre og i leder efter en gave til dagplejemor som tak for pasning af jeres guldklump. Gavesættet er set hos delikatessehuset.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

109,95

Den personlige værtindegave

Leder du efter en helt speciel og personlig værtindegave så kan du overveje om denne fine læder nøglering med tekst.

Værtindegave fra byravn

Nøgleringen har vi set hos byravn.dk. Selve nøgleringen er et lille stykke læder hvor du kan få brændt tekst på. Det kan være navnet på modtageren eller en lille hilsen. Det er i hvert fald en meget personlig gave som samtidig kan anvendes dagligt.  Det vil også være en oplagt gave til teenager der aldrig kan kende sine nøgler.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 129,00

Værtindegaver til hjemmet

I stedet for den sædvanlige blomst så kan du købe en sød ting til hjemmet. Hvis det er et hjem du kommer i regelmæssigt, så har du sikkert allerede en god ide om værtindens smag. Køb en lille ting der passer ind i stuen eller køkkenet. Du kan være helt sikker på, at det bliver mere værdsat end en buket blomster.

DEKORATIONS SKIND AKRYL – 28 X 55 CM – SANDFARVE/LYSEBRUN

Hos mystone.dk har vi set dette fine dekorationsskind, der til forveksling ligner et lammeskind. Dette skind er dog lavet af akryl, hvilket gør det let at holde det rent. Bliver det beskidt eller ønsker du bare at friske det op, så kan det let kommes i vaskemaskinen og så er det som nyt igen. Dette er en rigtig fin værtindegave, men det kan også bruges som gave til veninde eller til barselsgave eller dåbsgave.

Forhandler

Total pris

Gå til

130,00

Vase med riller – Lille

En anden fin gave til hjemmet er denne lille vase med riller fra byhornsleth.dk. Vasen er lavet i keramik i sarte jordfarver og med de fine lodrette linjer, tager den sig virkelig godt ud. Det er afgjort en vase der vil passe ind både i det unge hjem og i det etablerede hjem. Derfor vil den også være oplagt som værtindegave eller som gave til 18 årig eller gave til 70 årig. Pluk eventuelt en fin blomst fra haven og sæt den fast i båndet på den indpakkede gave.

Forhandler

Total pris

Gå til

79,00

Kory Pudebetræk

Skift blomsterbuketten ud med disse 2 pyntepuder fra serien Kory. Disse fine pyntepuder som vi har fundet hos ilva.dk er i en flot grå farve, der vil passe til langt de fleste sofaer eller lænestole. Kory er en helt serie, der også indbefatter plaider. Du kan derfor give de fine pudebetræk som værtindegave og skal du senere til fødselsdag eller vil du bare købe en gave til veninde, så kan du købe plaiden, så det hele passer sammen.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Giv en oplevelse som værtindegave

Er det svært at blive ved med at finde på noget at give i værtindegave, fordi værtinden allerede har alt hvad hun skal bruge. Så giv ham eller hende en oplevelse. Oplevelsesgaver kan man aldrig få for mange af.

NØRREBRO BRYGHUS ØLYOGA

Hos oplevelsesgaver.dk kan du for eksempel få et gavekort til en biograftur for jer to sammen, og hvis du og værtinden bor i hovedstadsområdet, så kan du give hende et sjovt gavekort til Nørrebro Bryghus Ølyoga. Dette gavekort er helt sikkert en af de sjove gaver. Det er til yoga for nybegyndere med en øl i hånden. 

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Her på gavetips24.dk håber vi, at vi har givet dig en masse inspiration, så du ikke står med en flaske vin eller en buket blomster i hånden, næste gang du er inviteret til middag. Faktisk er det en god ide altid at være på udkig efter værtindegaver, når du er ude at shoppe. Falder du over noget, som du tænker vil være en god ide, så køb det. Næste gang du skal bruge en værtindegave, vil du være glad for at du allerede har fod på situationen.

Author

Write A Comment