Har du en søn, en kæreste, en god ven eller et familiemedlem der lige om lidt bliver student. Så bør du helt sikkert læse med her, hvor gavetips24.dk giver dig masser af gavemuligheder at vælge imellem, lige netop rettet mod studenten. 

For den unge mand er det en milepæl i hans liv. Det er slutningen på et langt studieliv, der afsluttes og måske begyndelsen på  arbejdslivet, et sabbatår eller endda straks videre til næste studie. Ofte fejres slutningen på studenterlivet med fest i dagevis. Der festes med klassen, med årgangen, med de nære venner og naturligvis med familien. 

De gode idéer i alle prisklasser

Når det kommer til en studentergave til ham, er der heldigvis masser af muligheder at dykke ned i. Er du med på det lille gavehold, finder du sagtens gaver til 100 kr eller gaver til 200 kr, som han vil blive rigtig glad for. Der er heldigvis masser af idéer til gavekort, gavekurv eller gaveæske, som vil passe til dit budget. Det er endda nok ikke helt umuligt at finde et par gode oplevelsesgaver heller. 

Hører du derimod til det store gavehold skal du holde tungen lige i munden, for det kan kan godt være svært  at finde lige nøjagtig det, han både ønsker sig og har brug for. Og med den store gave på højkant, er det bare rarest at være på den sikre side. Spørg gerne den unge mands familie til råds, især hans forældre har nok styr på, hvad de gerne vil have i køber til ham og forhåbentlig også, hvad han selv ønsker sig. Gavekort, tøj, elektronik er nok de sikreste køb til studentergaver til ham. Men også oplevelsesgaver er en rigtig god idé, som han vil elske og helt sikkert få brugt.  

Gaver med fart på

Er der ild i bagdelen på den unge mand, så giv ham en gave med fart i. En oplevelsesgave til vands, til lands eller i luften er sandsynligvis noget, der vil vække glæde hos studenten. 

Tandem Kitesurfing i København

En god gave for den fartglade gut, kan være en god gang kitesurfing med instruktør og det hele, skal nok sætte gang i adrenalinen og få smilet frem. Det er en super god studentergave til ham.

Forhandler

Total pris

Gå til

690,00

Prøv Paragliding

Tænker du at højderne tiltaler ham mere, er der mulighed for en dag, hvor han kan prøve kræfter med paraglidingens kunst. Der skal han bruge både fysik og kløgt, så det skal nok blive en underholdende dag for ham 

Forhandler

Total pris

Gå til

800,00

Kør Djævleræs på Sjælland

Er han en rigtig landkrabbe, der synes om hurtige biler og godt med hestekræfter, skal du invitere ham på en god gang djævleræs, hvor der det er en nødvendighed at køre med hjelm, for det går hurtigt og de går hårdt for sig. En dejlig dag på racerbanen, hvor han også helt selv får lov at køre omgange med saft og kraft i. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1199,00

Gaver til voksenlivet

Man er jo stadig ung og en en del grøn, når studenterhuen sættes på hovedet. Men for manges vedkommende er der starten på voksenlivet, der begynder nu. Han har måske fået en læreplads et sted, eller skal starte i praktik efter sommerferien. Så begynder man at tjene sine egne penge og finde ud af, hvordan det der voksenliv egentlig lige fungerer. En gave der signalerer, at han nu begynder at stå på egne ben, kan være den gave, han bliver allermest glad for. 

Orbit Wallet – Tegnebog med tracker og powerbank

Vælg for eksempel den første tegnebog, som han nogensinde har fået foræret i gave. Læg en fin og nystrøget pengeseddel i den, og forklar ham, at overtroen siger, at den så aldrig er tom. Det er en god gave, med både humor og alvor bag. Giv ham en tegnebog, der er lidt mere end bare en tegnebog. Vi har valgt en super fed Orbit Wallet, der har både powerbank, så han kan oplade sin mobil og en tracker der er trådløst forbundet med mobiltelefonen, hvis nu han ikke kan finde tegnebogen. Det er smartere end smart.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Vækkeur med trådløs QI oplader, grøn

Du kan også give ham et vækkeur, som ved første øjekast måske ikke ser ud af meget, men som kan en hel masse mere, end bare at være et vækkeur. For det første er det pakket ind i et tjekket og minimalistisk ydre, for det andet tjener det som trådløs oplader til hans mobil og for det tredje er der en lille, indbygget natlampe i det. Det kan ikke andet end blive en succes, som får fast plads på natbordet.

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Still Nordic Clean Large Messenger 13″ Cognac

Eller hvad med en fiks lille, men tro, følgesvend i form af en computertaske i det lækreste læder. Der er plads til både pc, oplader, telefon, penge og papirer. Det er en kvalitets studentergave til ham, der er på vej ind i voksenlivet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1349,75

Gaven til kæresten der bliver student

Skal du give en studentergave til kæresten, så er det nu du skal læse med. Han ønsker sig nok mest kys og kram fra dig, men vi synes nu, du skal give ham en lille gave. Det er en stor dag og en påskønnelse fra sin kæreste i form af en personlig kærlighedserklæring vil være toppen på kransekagen.

DIESEL Spirit Of The Brave Intense Eau de Parfum

Giv ham for eksempel en parfume, som du rigtig godt kan lide. Det er trods alt dig der er tættest på ham. Pak den flot ind og skriv et helt personligt kort til ham. Det er en gave han vil værdsætte og bruge hver dag. Vi har fundet en helt ny og lækker edition med den fedeste flacon.

Forhandler

Total pris

Gå til

384,95

Læder halssmykke “Marko”

Synes du, at han skal have en gave, der symboliserer jeres kærlighed, kan du give ham en lækker og maskulin halskæde med en indgravering. Det er en helt igennem personlig gave, som han straks vil tage på og aldrig tage af. Vælg noget som passer til hans stil og som du synes vil klæde ham. Et helt enkelt dog-tag med lædersnor er altid lækkert, her har du også mulighed for, at få lavet din helt egen indgravering til ham.

Forhandler

Total pris

Gå til

185,00

ROMANTISK MIDDAG FOR 2

Du kan også give ham en gave, som du er en del af. En luksus brunch eller måske en romantisk middag for 2, hvor i kan nyde hinandens selskab og spise lækker mad. Det er altid super romantisk, at gå ud sammen. Et sted hvor i skal finde det fine tøj frem og smage på lækkerier og drikke god vin til. Lad romantikken blomstre og giv ham en gave, hvor i to kan få en hyggelig og uforglemmelig aften sammen.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Gaven til sønnen der bliver student

Er i de stolte forældre til en søn der bliver student. Så skal der en hel speciel gave til. Forældre giver ofte deres børn pengegaver i studentergave, for eksempel til en rejse eller til indskuddet i en lejlighed. Men alligevel synes vi her på gavetips24.dk, at en lille, personlig gave fra jer til ham, er på sin plads. Der er heldigvis masser af muligheder, der ikke koster en hel masse, hvis i allerede har givet den store pengegave. 

SON RING I SØLV MED SODALITE

Giv ham en personligt smykke, noget der passer til hans stil og som han vil bruge. Det kan være hans stjernetegn, et maskulint dog-tag med indgravering eller måske et lækkert armbånd i læder. Vi har valgt en fuldstændig lækker herrering fra Son of NOA, som laver de flotteste herresmykker i klassisk og maskulint design. Få den indgraveret med dato, så bliver det ikke mere personligt.

Forhandler

Total pris

Gå til

1000,00

FOSSIL FB-02 DYKKER ARMBÅNDSUR I SORT STÅL MED SORT GUMMIREM Ø48

Er han på vej ud i den store verden, vil et dykkerur være en god ekstra gave til den store oplevelse, der venter forude. Dykkerure i dag ligner helt almindelige ure, men man kan bade og dykke med dem. Så behøver han kun jeres ur med på rejsen, da det kan bruges til alle anledninger. Lad urmageren skrive en hilsen bag på uret. Det er helt sikker en gave der vil vække glæde og som vil blive brugt i forbindelse med nye og spændede oplevelser ude i den stor verden.

Forhandler

Total pris

Gå til

1195,00

MR10-nøglering

Ligger der et nyt studie og venter på ham efter sommerferien, og måske en studielejlighed som i har hjulpet til med, kunne i give ham en lækker nøglering, så nøglerne til lejligheden har fint selskab. Der er masser af flotte nøgleringe at vælge imellem, men en håndlavet nøglering i læder, får bare det der eftertragtede look i løbet af kort tid. Butikken giver jer mulighed for graveret tekst på læderet. 

Forhandler

Total pris

Gå til

319,00

Gaven til barnebarnet der bliver student

Bliver jeres barnebarn student og har i måske lidt svært ved at finde lige den gave, som han bliver glad for. Det kan være svært at købe gaver til de unge, men det er heldigvis ikke helt umuligt. I ved nok godt, hvad han mest interesserer sig for, og det er altid et godt sted at starte. Hvis i køber noget han interesserer sig for, er i godt på vej til den perfekte studentergave til jeres barnebarn.

Gavekort til saxo.com

Skal han i gang med en højere uddannelse efter sommerferien, så skal der købes fagbøger. Sådan nogle bøger er dyre og kan godt være en stor belastning, når man skal leve for en SU. Giv ham for eksempel et gavekort til boghandel, der sælger studiebøger. På den måde viser i også, at i er stolte af ham og gerne vil bidrage til de videre studier.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 0,00

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Synes i, at han skal have en gave, som han kan nyde efter 3 års hårde studier, kan i måske overveje, om i ikke skal give ham en weekendtur sammen med hans kæreste eller bedste ven. Her kan han slappe af og nyde livet og noget dejligt mad, væk fra hverdagen. Spiller han af og til lidt golf, så er et golfophold lige sagen. Det kunne for eksempel være en god gaveidé, hvis han skal videre ud i et nyt job. Så har i valgt en gave til ham, hvor han kan møde frisk og udhvilet op, den første dag på sit nye arbejde. Det vil helt sikkert være en dejlig studentergave til ham. 

Forhandler

Total pris

Gå til

2496,00

HISTORISK OPHOLD I BERLIN

I kan også vælge, at give en studentergave til ham, som han slet ikke har regnet med. Det kunne for eksempel være en ferietur med jer, hans bedsteforældre. Det er ikke ofte, at de unge mennesker har tid til de lange besøg, men en ferie til udlandet vil han garanteret sætte stor pris på at nyde sammen med jer. Det giver også mulighed for gode snakke om gamle dage, fremtiden og anekdoter fra tiden før han blev født. Vi har her valgt en tur til Berlin, det er en fantastisk by med meget historie og så skal i ikke rejse i mange timer, for at nå jeres destination.

Forhandler

Total pris

Gå til

799,00

Den lille gave til studenten

Det er nærmest kutyme, at de gode venner af familien og de tætte naboer køber en lille studentergave til ham. Det kan være rigtig svært at finde på noget, som ikke bare er en æske chokolade, en buket blomster eller 100 kroner i en kuvert. Gavetips24.dk giver dig gode råd til, hvordan de 100 kroner kan forvandles til en super personlig gave til ham. Det er bare sådan en dejlig følelse for både jer og den glade student, at kunne give en gave, der ikke er kedelig og uinteressant.

Talende Gaveæske

Ligger landet sådan, at de 100 kroner altid bliver givet i kontanter, så de kan spenderes på en festlig aften i forbindelse med de mange vilde dage, der altid følger med det, at blive student. Så skal i købe en super personlig og rigtig underholdende indpakning til pengene. Køb den talende æske og indtal en sjov hilsen til studenten, der afspilles når han åbner den. Det skal nok få latteren i gang på den store dag.

Forhandler

Total pris

Gå til

109,00

IQ-Box Gaveæske

I kan også købe en lille trææske til pengene, hvor der skal gang i hjernecellerne for at åbne den. Det giver også et helt personligt præg på en ellers lidt kedelig gave. På den måde bryder i ikke traditionen, men tilfører den bare lige en ekstra sjov dimension. Vi er sikre på at i på den måde, er med til at videreføre traditionen i en helt ny udgave.

Forhandler

Total pris

Gå til

69,00

Dialægt student

Har i ingen traditioner eller regler der skal følges, kan i med fordel købe en gave, der både er brugbar og billig. Vi tænker at en studenter plakat til væggen er et rigtigt godt valg. Han er lige blevet student og det er en god måde at anerkende hans bedrift på. Man kan få plakaten så den passer til alle former for studenter, så vælg den der passer på hans hue. Det er en gave der vil få plads på væggen og en helt perfekt måde for ham, at huske tilbage på studentertiden.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Giv ham en en både billig, lille og super anvendelig gave, som han kan have i baglommen. Den vil redde ham fra den pludselige batteridød mere end en gang og han vil sende jer gode tanker mange gange. De unge mennesker fungerer rigtigt dårligt, hvis ikke de har adgang til deres mobiltelefon.

GP Diem 5000 mAh powerbank, Hvid

Når han skal ud og køre i hestevogn og på besøg hos utallige klassekammeraters forældre, er det ikke sikkert at mobilens batteri kan holde stand. Giv ham der for en super fiks lille powerbank, der ikke fylder mere, end at han kan have den i lommen. Den vil ikke kun være hans tro redningsmand under alle festlighederne, men også når hverdagen igen banker på døren. 

Forhandler

Total pris

Gå til

139,00

GEORG JENSEN NY NØLLEPHANT NØGLERING

Det vil måske være smart at slå jer sammen og købe en gave, der er lidt dyrere end hvis i skulle give hver for sig. Vælg noget, som er brugbart og sjovt, men alligevel noget der også bliver brugt i fremtiden.

Vi vil foreslå en fin lille Nøllephant, en nøglering fra Georg Jensen med den lille mini elefant, der fungerer som en kapselåbner. Det er både dansk design, dansk kvalitet og fuldstændig uimodståelig. Det er en helt perfekt studentergave til ham, som han lige med det samme kan tage i brug. Den kan han ikke andet end at elske og huske at det var gaven fra alle de søde naboer fra vejen.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,00

Gavetips24.dk tror på, at du allerede nu sidder med en håndfuld gode idéer til din studentergave til ham. Vi har i hvert fald præsenteret dig for en bred vifte af muligheder og forhåbentlig sat skub i din fantasi. Gør din gave personlig og interessant og gerne med et hint af humor, det er altid de bedste gaver at få. Vi er sikre på, at dit valg falder i den unge students smag.

Author

Write A Comment