Øl er ikke længere bare øl. Der har de senere år været stor vækst i mikrobryggerier i både ind- og udland og markedet for specialøl med alle former for smagsnoter trives i bedste velgående. At øllen nu er tilgængelig i så mange udgaver, fra den mørke og stærke Guinness, der hænger fast i glasset til den gyldne og milde Pale Ale med toner af eksotiske frugter, betyder at flere og flere mennesker drikker øl. 

Er der ølentusiaster i din familie eller blandt dine venner, er en ølgave den oplagte idé, som en gave til kæresten eller en julegave til far. Desuden findes der et hav af gavemuligheder i øllets verden, der kunne være rigtig interessante for en ølkender. Ølgaver findes i alle prisklasser, så skal du købe billige gaver til 100 kroner eller en dyrere gave til reception, finder du det alt sammen her hos gavetips24.dk. Læs videre og få masser af inspiration og ideér til din næste ølgave.

Ølbrygningskursus

En inkarneret ølentusiast kan være svær at imponere med en ølgave, men det er der heldigvis råd for.

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Ølbrygning

Giv vedkommende en oplevelse for livet, med et lækkert gavekort til et spændende  ølbrygningskursus. Her stifter man bekendtskab med hemmelighederne bag god øl og lærer alle fagudtrykkene og processerne i ølbrygning. Vi er sikre på, at selv den mest alvidende ølentusiast vil blive begejstret.

Forhandler

Total pris

Gå til

1345,00

Den personlige ølgave

Giv en gavekurv, fyldt med variationer af den type øl, som modtageren allerbedst kan lide. Eller måske flere forskellige øl fra samme bryghus.

Beavertown, Gamma Ray

Beavertown, Gamma Ray

Der er masser af muligheder med en gavekurv, og de fleste specialøl har flotte og farvestrålende etiketter, så de ser ekstra indbydende ud. Du kan vælge både flaske eller dåse, alt efter dine og modtagerens præferencer. Vælg og vrag mellem hundredvis af specialøl og vælg dem, som du tænker vil imponere i den flotte gavekurv. 

Forhandler

Total pris

Gå til

28,34

Ølsmagning

Giv ølgaver hvor modtager får en god oplevelse samtidig med. Ølsmagning er en utrolig populær oplevelsesgave for alle med hang til god øl og , hvor der ofte er mulighed for rundtur i bryggeriet og spændende historier om tilblivelsen af bryggeriets forskellige øltyper.

Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning

Gaven er super aktuel, både til ølkenderen der har været til ølsmagning tidligere eller til nybegynderen, hvor det vil være en helt ny oplevelse. Der er heldigvis rigtig mange forskellige muligheder og steder, når det gælder ølsmagning.

Du kan for eksempel vælge at give ølsmagningen som et gavekort, så modtager selv kan finde den oplevelse der både geografisk og indholdsmæssig passer bedst. 

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Kit til egen ølbrygning

Der er også mulighed for, at du kan give en ølgave, hvor modtageren selv skal fremstille sin helt egen øl.

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Det er et sjovt og hyggeligt projekt, som ikke tager mere end en uges tid, før det hjemmebryggede øl er klar til at blive drukket. I mellemtiden kan modtageren så overveje, hvad den første hjemmebryggede øl skal hedde. 

Forhandler

Total pris

Gå til

279,00

Bøger om øl

Der findes rigtig mange bøger om øl, lige fra øllets historie og ølbrygningens udvikling til sjove bøger om det, at være øldrikker. Er din gave til en, som holder af at læse, er dette en oplagt gaveidé. Du bestemmer selv, om det skal være en seriøs og lærerig bog om ølbrygning eller en sjov og underholdende bog.

Det gode øl

Det gode øl

Et godt forslag kunne være en bog om det gode øl, med faktuelle informationer om øllets historie og et lækkert layout med smukke billeder. Her kan du give modtageren mange timers læsestof og en bog, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen, når der skal prøves nye øl og læses op på opbevaring og temperering. Det er gaven der vil få hæderspladsen i bogreolen, sandsynligvis med forsiden udad, så alle har mulighed for at nyde coveret.

Forhandler

Total pris

Gå til

359,95

Øl julekalender

Nærmer juletiden sig kan du lave din helt egen øl pakkekalender med en smart gør det selv julekalender. Du vælger selv de 24 øl, der skal i kalenderen. Her kan du måske gå linen ud og invitere din modtager til at smage øl efter dit hoved, eller du kan forkæle med et udvalg af deres yndlingsøl.

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lav Din Egen Øl Julekalender

Læg en sød lille instruks ved din pakkekalender om, at den bør åbnes hver morgen og øllen skal på køl, så den kan nydes ved den rette temperatur til julemånedens aftensmad. Går du all in på denne gave, kan du for eksempel også tilrettelægge aftensmaden, så den passer til øllene. Det er helt sikkert en velkommen og overraskende pakkekalender til alle, der sætter pris på øl.

Forhandler

Total pris

Gå til

69,00

Øl påskeæg

Her er det perfekte påskeæg til øldrikkeren. Eller faktisk er det bare et helt perfekt og anderledes påskeæg, end dem du støder på i dagligvarehandlen. Vi kender alle den vilde jagt efter et lækkert påskeæg med god smag og og et lille touch af luksus.

Guinness Chokoladeæg

Guinness Chokoladeæg

De er svære at finde men her har du et pragteksemplar af et specielt og anderledes påskeæg, der helt sikkert falder i modtagerens smag. Du får et mørkt og fyldigt påskeæg med smag af Guinness øl og 6 tilhørende praliner, formet som mini pints med skum på toppen og det hele. Et påskeæg der helt sikker vil blive husket og sandsynligvis foreviget på billeder, hvor der skåles i med de små miniature pints.

Forhandler

Total pris

Gå til

159,00

På falderebet vil vi hos gavetips24.dk, gerne sige, at alle ølgaver er gode ølgaver. Når du skal give en ølgave kan du nærmest ikke gå galt i byen. Benyt dig af ovenstående forslag eller brug dem som inspiration til din næste ølgave. Mulighederne er uendelige og heldigvis er økonomien ikke en faktor du skal være afhængig af.

En enkelt eksklusiv øl, pakket flot i cellofan eller i en ølkarton er en gave, som enhver øldrikker vil blive super glad for. Skriv for eksempel et lille kort, der beskriver hvorfor du netop valgte denne øl, så har du pludselig givet en helt personlig gave, som modtageren vil huske længe.

? Hvilke ølgaver har jeg mulighed for at vælge?

Du har mulighed for at vælge mellem 7 forskellige ølgaver, du får et lille indblik i nogle af dem: Lav Din Egen Øl Julekalender, Ølsmagning hos Wintercoat, Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken. Resten af gaverne finder du på siden.

? Hvad skal ølgaver koste?

Det kommer helt an på, hvad du har af budget for sådan en gave. Priserne er nemlig meget forskellige, alt efter hvilken gave det er. De gaver vi har fundet, der er priserne fra 69 kr og op til 1500 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige ølgave?

Det kan være meget svært, da der findes utrolig mange gaver man kan give i ølgave. Derfor har vi har på siden samlet 7 gode gave du kan bruge til inspiration.

Author