Kobberbrylluppet er faktisk en helt igennem dansk opfindelse.  Den har sit udspring for over hundrede år tilbage, hvor Københavnerne grundlagde traditionen, med at fejre den halve vej til sølvbrylluppet. Efter 12½ års ægteskab, kan vi fejre kobberbryllup og det sker oftest med manér. Parret inviterer til stor fest, hvor de fejres og der holdes taler og gæsterne har sjove anekdoter, som de velvilligt deler. 

Familie og venner samles i nattens mulm og mørke, for at sætte en hjemmelavet æresport op foran hoveddøren. Den er dekoreret med navne og datoer og pyntet med blomster og grønne grene. Hovedpersonerne vækkes tidligt om morgenen med sang og musik og stiller sig så fint i æresporten.

Man kan have dem mistænkt for at have lugtet lunten, da de som oftest slet ikke ligner nogen, der lige er trådt ud af sengen og kun ganske sjældent står der, til offentlig skue, i deres krøllede nattøj. Men skidt pyt, det handler mere om traditioner, end det handler om fremtoning. 

Gavemuligheder til kobberbrylluppet

Skal man købe en gave til kobberbryllup, har man som oftest ret fri hænder. Her køber man gaver til kobberbryllupsparret og ikke til ham eller hende. De har været gift længe og har for længst investeret i bolig og bil, de har måske et par børn og en hund. Alt i alt et par, som er godt i vej. Gaven kunne være nyt til huset eller haven, oplevelsesgaver, som de kan nyde sammen,  en design gave fra en designer, som de synes godt om eller måske et gavekort til noget de længe har talt om.

Alt efter din relation til parret, behøver din gave til kobberbrylluppet ikke koste en bondegård. Du kan sagtens finde passende idéer til gaver til 150 kr eller gaver til 200 kr

Gaven til haven

En gave til kobberbryllup kan for eksempel være nyt til haven. Trænger havelamperne til at blive udskiftet eller har havebordet mistet sin glans, er det begge rigtigt fine gaveidéer. Skal gaven med til festen, skal du måske vælge noget, der ikke fylder en hel trailer, så flotte nye havelamper er en helt perfekt idé. 

DL25 Udendørs Path Lamp Black – DybergLarsen

Læg mærke til de nuværende og vælg en type, der slet ikke ligner. Det er rarest med en gave, der ikke er en, mere eller mindre, tro kopi at det, den skal erstatte. Vælg farver der komplementerer huset og haven generelt, så helhedsindtrykket bliver flot. Pak dem gerne ind i nuancer af kobber, det fuldender gaven til et kobberbryllup.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Den romantiske gave

Ved du, at parret længe har talt om at besøge en speciel restaurant eller bare at kunne gå ud og spise sammen, men endnu ikke lige har fundet tiden, eller måske pengene til det. Skal du helt sikker udnytte situationen, og give dem et gavekort, med alt betalt. En rigtigt luksusoplevelse for dem begge, som de kan nyde sammen og glædes over i lang tid.

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Vi kender alle følelsen af, at man aldrig rigtig når til det, som man har allermest lyst til. Derfor kan en gave til kobberbryllup netop være den helt rigtige anledning, til at sende parret afsted på en madoplevelse eller et miniophold, hvor de bare kan nyde tiden med hinanden og komme hjem med batterierne ladet op. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1550,00

Er du på jagt efter den helt rigtige design gave til kobberbrylluppet, uden rigtigt at vide hvad du går efter, kan du måske vælge en, der er helt eller delvist i kobber. Det er en super idé, der både er betænksom og sjov. Parret vil altid kunne huske, at det var en gave fra dig på deres kobberbryllupsdag.

Vælg med omhu og vælg en gave, der passer i deres hjem. Det er ikke så smart at købe en kobberfarvet lampe, der skal stå ved siden af deres røde sofa. Vælg også gerne et stykke design, der ikke fylder alt for meget, for det kan være svært at finde plads til i et allerede etableret hjem.

Lantern i Kobber

Når det er sagt, er de bare at gå ud og finde lige det, du tænker det skal være. Vi har her valgt en stor lanterne fra Bloomingville, der kan pynte på terrassen og kun bliver flottere og flottere med årene.

Forhandler

Total pris

Gå til

749,00

Luksusgaver til hjemmet

Som gave til kobberbrylluppet kan man altid lige tillade sig en smule mere luksus, det er alligevel en rigtig stor dag for parret. Gør gerne lidt mere ud af indpakningen og kortet.

HAY pude – Dot Cushion 1 dot Steelcut Trio – Mint

Giv dem gerne lidt færre nye puder til sofaen, men giv dem til gengæld ren luksus. Der er ikke noget som at åbne en gave, der bare oser langt væk af kvalitet og luksus, specielt når anledningen er en mærkedag som denne. Vi har her valgt en lækker og smart pude fra Hay, som fås i mange nuancer, der kan kombineres som du synes. 

Forhandler

Total pris

Gå til

549,00

HAY – Mono tæppe – Fog (Grå) – Uld

Puderne kan måske få følgeskab af en dejlig uldplaid i samme mærke. Det er en en super kombination, som passer i alle hjem, når bare man vælger de rigtige nuancer. Her kan det være en god idé, at alliere sig med fælles venner, så i får købt noget, der passer sammen. På den måde er i også fri for, at gaverne enten skal byttes, eller bare aldrig lige kommer i brug der, hvor i havde tiltænkt dem. Det er alligevel lidt ærgerligt, når anledningen er et kobberbryllup.

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

FDB J82 Loungestol af Jørgen Bækmark, Natur

FDB J82 Loungestol af Jørgen Bækmark, Natur

Du kan også vælge at give en enkel og funktionel møbelklassiker i gave til kobberbrylluppet. Et FDB møbel er tidløst og klassisk og falder aldrig i værdi. Håndværket er i top og sådan et møbel holder i årtier, hvis man husker at pleje træet. Vi har valgt en loungestol med et moderne islæt, en super lækker stol, der passer til ethvert hjem. 

Forhandler

Total pris

Gå til

5185,00

Kunst til væggen

Du har også mulighed for, at give parret en en flot plakat i lækker kvalitetsramme, med genkendelig motiv fra netop deres by. Det er en gave der fryder øjet og samtidig med et personligt islæt.

PLAKAT – DANMARK – AALBORG 50X70

Den kan pynte på alle vægge i hjemmet, alt efter præference og indretning. Den vil gøre sig godt i både entreen, køkkenet eller i stuen. Det er i hvert fald en gave til kobberbryllup, som vi falde i modtagernes smag. Vi er sikre på, at de straks går i gang med, at finde en passende plads. 

https://www.aurea.dk/shop/plakat-danmark-aalborg-4016p.html

Rund gulv biopejs sort

Rund gulv biopejs sort

En ting der er oppe i tiden er en biopejs, den kræver ingen installation og er meget nem at have med at gøre. Den liver ethvert rum op og giver god hygge. Som gave til kobberbryllup kan du give en fin lille gulvpejs til stuen. Den kan flyttes med på terrassen til den gode og hyggelige stunder der ude. Det er en super fin og anvendelig gave til kobberbrylluppet. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1999,00

Gaven til smagsløgene

Når du skal give en gave til kobberbryllup, må den gerne være lidt anderledes og spændende, men er det parret der har alt og intet ønsker sig, kan det være en næsten umulig opgave.

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

De fleste mennesker kan godt lide god vin eller spændende øl. Giv dem en anderledes oplevelse hos en dansk producent af frugtvine. Her får de en fuldendt oplevelse med en 4-retters middag med passende danske frugtvine til og en rundvisning i vineriet. 

Forhandler

Total pris

Gå til

650,00

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Er de mere til gin eller whisky, er der heldigvis også muligheder her. Gin har fået en gevaldig renaissance indenfor de seneste år og er nu igen en af de allermest populære drikke blandt både ung og gammel. Giv dem en fælles oplevelse, hvor de har mulighed for, at fremstille hver deres helt egen gin. Måske en sådan gave kaster en invitation til ginsmagning af sig. 

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

Den ultimative oplevelsesgave

Tænker du, at din gave til kobberbrylluppet skal være en oplevelse for livet. Noget vildt eller anderledes, noget som parret ikke har oplevet tidligere. Måske en oplevelse du selv har prøvet og gerne vil give videre til dine venner eller familiemedlemmer.

Det kan måske være bridgewalking i højderne på en af de mange danske broer, en flyvetur i luftballon eller et faldskærmsudspring. Alt det, man pludselig kan risikere at være blevet for gammel, men altid har haft lyst til.

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Giv dem for eksempel en helikoptertur, hvor de helt selv får lov at være piloter, en lidt længere tur end de normale 10 minutters rundflyvning. Det er en oplevelse for livet og en samtaleemne til enhver festlig lejlighed. Helt sikkert en gave, de aldrig glemmer. 

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 2499,00

Kobberbryllupsgaven til dine forældre

Skal du eller i give en kobberbryllupsgave til jeres forældre, skal i vælge en personlig gave til dem begge. Noget i ved, de bliver rigtig glade for. Det kan være en ting til hjemmet, som de har talt om længe, eller måske en helt ny oplevelse, som i tror de vil elske.

Cocktails & Comedy på Citizen

Giv dem én gave fra jer alle, som de kan nyde sammen. Kan de godt lide humor og standup comedy, kan i for eksempel give dem et gavekort til en aften med standup og et godt glas øl eller en cocktail. Så får både far og mor rørt lattermusklerne og har en dejlig aften sammen.

Forhandler

Total pris

Gå til

85,00

Gaver til hinanden

Det er naturligvis helt fast kutyme, at parret også giver hinanden en gave i anledning af, at de har holdt sammen så længe. Er du en del af et snarligt kobberbryllupspar, bør du læse med her. Gavetips24.dk giver dig idéer og inspiration til den bedste gave til din mand eller kone.

Her slipper du ikke med en buket blomster eller en flaske vin nede fra kiosken. Til en mærkedag som denne, skal du virkelig finde en personlig og flot gave til din partner. Gaven kan med fordel gives som en morgengave, akkurat som for 12½ år siden på jeres bryllupsdag. Det giver en dejlig romantisk start på jeres store dag.

NURAN ALLIANCERING I HVIDGULD MED 12 BRILLANTER

Kobberbryllupsgaven til kvinden i dit liv bør vælges med omhu. Du skal vælge et varigt minde om dagen, for eksempel i form at et personligt valgt smykke, det vil hun helt sikkert blive utrolig glad for. Vælg en enkel og tidløs ring, allerhelst med en en diamant, for de er som du ved, enhver piges bedste ven. Vore bud på gaven finder du her.

Forhandler

Total pris

Gå til

5995,00

Til manden i dit liv, bør du vælge med lige så meget omhu. Kobberbryllupsgaven bør helt sikkert afspejle jeres sammenhold og kærlighed til hinanden. Til tider kan det være en udfordring at vælge den helt rigtige gave til ham, man elsker allermest.

Jura redskabsskur 4,7 m² m/enkeltdør og vindue

Jura redskabsskur 4,7 m² m/enkeltdør og vindue

Men hos gavetips24.dk vil vi forslå dig at købe noget, du ved han kommer til at bruge og længe har talt om, selvom du måske synes det er lidt kedeligt. Find på noget som du kan gøre det personligt med, for eksempel en inskription. Måske er det nu du skal forære ham redskabsskuret, som han så længe har talt om.

https://www.davidsenshop.dk/pi/Jura-redskabsskur-4-7-m%C2%B2-m-enkeltd%C3%B8r-og-vindue_8468990_86269.aspx

Vedhæng

Vedhæng

Og så kan du få lavet en lækker nøglering i læder,med din helt personlige inskription på. Hæng nøglen til skuret i den, så har du en lykkelig mand.

Forhandler

Total pris

Gå til

149,00

Så har vi hos gavetips24.dk været hele vejen rundt om gave til kobberbryllup. Vi håber du har fundet inspiration til din gave til et kommende kobberbryllupspar. Husk nu, at der per definition bør være nogle hjemmekomponerede sange til ethvert kobberbryllup og gerne i en hjemmelavet sangskjuler.

Har du en lille rimsmed gemt i dig, bør du skrive en sang som en ekstra lille sjov gave til dem. Brug en melodi, som de fleste kan synge med på og som ikke kræver den store sangstemme, lad være med at have alt for mange vers, en 4 – 5 stykker et passende.

Er der levende musik til festen, kan du bede dem spille melodien samtidig med i synger. Læg hoved i blød og skriv om dengang Grethe faldt ned af stigen og brækkede tåen eller da Per kørte ind i naboens hæk på sin nye cykel. Det bliver garanteret en sikker vinder, ved aftenens fejring af parret.

? Hvilke gaver til kobberbryllup har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i de 15 gaver der gemmer sig: Cocktails & Comedy på Citizen, Rund gulv biopejs sort, HAY – Mono tæppe – Fog (Grå) – Uld, Romantisk ophold på Kragerup Gods. Du finder resten af gaverne her på siden

? Hvad skal gave til kobberbryllup koste?

Priserne svinger rigtig meget, alt efter hvilken gave man ønsker at give. Her på siden har vi fundet nogle gaver i alle prisklasser, så du har noget at vælge mellem både hvis budgettet er højt, men også lavt. Priserne ligger fra 85 kr og helt op til 6000 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til kobberbryllup?

Hvis ikke du har fået en ønskeliste, så kan det være meget svært at finde en gave. Derfor har vi fundet 15 gode gaver til dig, som du kan bruge til inspiration.

Author