Mangler du inspiration til, hvad du skal give i julegave til hende, der i år har fortjent en ekstra god julegave? Så frygt ej, her på Gavetips24 har vi samlet de bedste bud på, hvad der kunne være den perfekte julegave til en kvinde. Er din kreativitet og fantasi derfor sluppet op, vil du uden tvivl få gavn af de mange forslag, vi herunder har samlet.

Vores julegaveidéer til hende vil omhandle følgende kategorier:

  • Oplevelser
  • Skønhedsprodukter
  • Til haven & hjemmet
  • Boligindretning
  • Smykker og accessories
  • Gavekort

Oplevelser

Oplevelser ér og bliver en af de absolut bedste julegaver til hende. Med en god oplevelse skabes der minder for livet, hvilket i sidste ende er noget af de mest værdifulde. Vi har herunder samlet nogle af de lækreste oplevelser, der vil egne sig yderst godt som julegave til hende.

Massage – Lad kroppen & sjælen få en oplevelse udover det sædvanlige

Massage - Den perfekte julegave til hende

Med et gavekort til en omgang massage er lykken gjort. Massage er noget, vi danskere desværre ikke er så gode til at købe til os selv, hvorfor det egner sig som den helt perfekte julegave til kvinden, der i forvejen har alt. Massagen kan fåes i alle de store byer i Danmark, og der findes endvidere en masse forskellige former for massager. Er gavemodtageren derfor enten vant til massage, eller har vedkommende prøvet det et par gange før, så kunne en ny form for massage være et spændende tiltag!

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 425,00

Romantisk ophold – Lad romantikken få frit spil med et romantisk ophold

Romantisk ophold som julegave ide

Har gavemodtageren en forkærlighed for romantiske tiltag, så kan et romantisk ophold et sted i Danmark være en fantastisk julegaveidé. Vi giver ofte ikke os selv nok tid til sådanne ophold, hvorfor det kan være sundt og tiltrængt at tvinges ud i det ved hjælp af en gave. Romantiske ophold kan bookes i hele Danmark. Der er endvidere forskellige former for ophold afhængigt af ønsket destination.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 499,00

Gastronomisk oplevelse – Giv ganen noget at synge af!

Gastronomisk oplevelse

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at lave mad, der giver ganen noget at synge af. Ofte bliver der efter en lang arbejdsdag blot bikset noget hurtigt mad sammen. Derfor vil en gastronomisk gourmet oplevelse uden tvivl falde i god jord. En sådan gastronomisk oplevelse kan indeholde mange ting, hvorfor du bør tjekke hele listen ud og vurdere, hvilken oplevelse gavemodtageren vil blive aller gladest for. Vi tør dog godt spå om, at julegaven vil blive taget imod med kyshånd!

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 100,00

Madkursus – Lad køkkenkundskaberne blive udviklet!

Madkursus - julegave til hende

Et madkursus er en utroligt spændende julegaveidé. Det giver anledning til at udvikle sine færdigheder i et køkken, og er derudover utroligt hyggeligt og lærerigt. Et madkursus er ganske undervurderet, og læringen man tager med sig hjem er uvurderlig. Derudover giver det inspiration til nye retter, som kan bruges til at imponere ved næste komsammen.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 450,00

Ansigtsbehandling – Giv ansigtet en velfortjent luksusbehandling

Ansigtsbehandling

Fortjener gavemodtageren at slappe af og gøre noget godt ved sig selv, så er en ansigtsbehandling det helt rigtige valg som julegave til hende. En ansigtsbehandling løsner op i hovedet og giver derudover et bedre grundlag for en sund hud i ansigtsområdet. Der er mulighed for ansigtsbehandlinger i hele Danmark, hvorfor det burde være nemt for gavemodtageren at finde en klinik i nærheden.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 450,00

Skønhedsprodukter

Kvinders forbrug af skønhedsprodukter er enormt – derfor er et skønhedsprodukt den ideelle julegaveidé, hvis du ønsker at forkæle gavemodtageren ekstra meget her i juletiden. Vi har herunder fundet vores bedste bud på, hvilke skønhedsprodukter der vil kaste størst glæde af sig under juletræet.

Dermalogica Skin Smoothing Cream 100 ml – Den helt perfekte dagscreme!

Creme fra Dermalogica

Denne Skin Smoothing Cream fra mærket Dermalogica er en sikker vinder. Dagscremen giver fugt til huden og indeholder alle de rette vitaminer og antioxidanter. Derudover hjælper denne creme med at holde huden fast og glat. Cremen kan både bruges morgen org aften.

Dermalogica Skin Smoothing Cream er en af de mest populære cremer af sin slags i Danmark!

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 106,00

MOROCCANOIL® Oil Treatment – Gør håret en kæmpe tjeneste med argan olie!

Argan olie til kvinder

En af de absolut største tendenser de seneste år har været argan olie. Oliens fantastiske evne til at pleje og styrke håret har ikke gået mange kvinders næser forbi, hvorfor argan olie er et af de absolut mest populære produkter indenfor skønhedsverden. MOROCCANOIL er en af de største producenter indenfor branchen, og du går derfor ikke galt i byen med deres argan olie.

Forhandler

Total pris

Gå til

339,00

Dermalogica Body Therapy Body Hydrating Cream – Gør noget godt for huden!

Bodylotion

Denne Dermalogica bodylotion er en af de absolut bedst solgte i Danmark. Den bruges mest fordelagtigt lige efter et bad, hvor den, udover at fugte huden, også binder fugten til huden. Denne bodylotion indeholder udelukkende gode mineraler og vitaminer, der alle er med til at lindre og udglatte huden.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 106,00

Ansigtscreme med krokodilleolie – Prøv noget helt nyt!

Krokodilleolie

Ønskes der optimal pleje og beskyttelse til huden, så er denne ansigtscreme med krokodilleolie fra Cetina Skincare det helt rigtige valg. Krokodilleolien går aktivt ind og arbejder med huden, som herigennem får fugt og næring. Der er endvidere 90 dages fuld tilfredshedsgaranti på produktet, så gavemodtageren kun kan blive tilfreds!

Denne ansigtscreme har på rekordtid oplevet kæmpemæssig efterspørgsel i Danmark – du går derfor ikke galt i byen ved at give denne ansigtscreme med krokodilleolie i julegave.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,00

4-i-1 elektrisk hårtrimmer til kvinder – Opnå det perfekte resultat med denne hårtrimmer!

4-i-1 hårtrimmer

Det kan være en belastning at skulle trimme håret på kroppen som kvinde – der er mange vinkler og snørklede veje, hvorfor denne 4-i-1 elektriske hårtrimmer er et genialt påfund. Med de fire forskellige hoveder kan du nemlig nemt og hurtigt trimme hårene på alle områder på kroppen (også de mere følsomme!).

Ønskes et perfekt resultat, så er denne hårtrimmer et must-have. Derudover er de 4 hoveder lette at udskifte.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,00


Til haven & hjemmet

Man kan aldrig få for mange lækre ting til haven eller hjemmet. Der findes et hav af brugbare, innovative og lækre produkter, som uden tvivl vil falde i god jord hos gavemodtageren. Se vores bedste bud på julegaver til hende indenfor have- og hjemmekategorien!

Moderne 2-i-1 salt og peberkværn – Et must-have i alle køkkener!

Salt og peberkværn - julegave til hende

Denne 2-1-1 salg og peberkværn er en utroligt flot og økonomiske julegaveidé. Med sin 2-i-1 beholder slipper man for at have mere på køkkenbordet end højest nødvendigt. Derudover er designet minimalistisk, stilrent og utroligt elegant. Den rengøres endvidere nemt. Alt i alt er det en must-have i alle køkkener – og så koster den kun 99 DKK!

Er du ude i dårlig tid, så kan vi glæde dig med, at der på dette produkt er utrolig hurtig leveringstid. Frygt derfor ej hvis juleaftensdag er lige om hjørnet!

Forhandler

Total pris

Gå til

99,00

Pandekagevender – Opfindelsen der har taget verden med storm!

Pandekage vender

Denne pandekagevender ser måske ikke ud af meget – men siden opfindelsen så dagens lys, har den taget verden med storm. Hvis du tidligere har prøvet at lave pandekager, vil du nemt kunne sætte dig ind i, hvorfor denne pandekagevender er utroligt smart! Slut med pandekager der går i stykker, når de skal vendes – resultatet er derimod som taget ud fra amerikanske film! Og det bedste af det hele; de bliver alle sammen ens!

Denne julegaveidé er yderst økonomisk – faktisk koster den kun 149 DKK!

Forhandler

Total pris

Gå til

149,00

360 Sweeper – Elektrisk kost – Den perfekte gadget til erhvert hjem!

360 Sweeper Kost

Denne elektriske (og ledningsfrie!) kost er genial. Den har et 360 graders vendbart hoved, så du aldrig mere skal bekymre dig om at komme ind til alle de svære og snørklede steder i hjemmet. Kosten bruger helt ny teknologi og er derfor med helt fremme på den innovative scene.

Den elektriske kost oplades nemt og hurtigt, og er derfor klar til brug indenfor meget kort tid. 360 Sweeper er effektiv og nem at håndtere – slut med at skulle feje hår, fnug, støv og krummer selv – det klarer denne elektriske kost med den indbyggede opsamler.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Smart vaskebørste med teleskopstang – Lad kosten klare det hele!

Vandkost - Perfekt julegave

Denne smarte “vandkost” kan næsten det hele! Med muligheden for at koble den direkte til haveslangen er denne kost det ideelle valg, når der skal vaskes fliser eller gulv i en garage. Skaftet er lavet af letvægtsaluminium, hvilket gør den nem at håndtere. Derudover behøver kosten ikke elektricitet for at fungere!

Denne gave er utroligt økonomisk, da den kun koster 179 DKK. Leveringstiden er endvidere hurtig, hvorfor du kan have ro i maven, selvom juleaftensdag er lige om hjørnet!

Forhandler

Total pris

Gå til

149,00

Boligindretning

Ønsker du at glæde en kvinde med din julegave, så er du på helt rette vej ved at kigge under denne kategori. Lækre ting til boligindretningen er ofte højest på ønskelisten – vi har herunder udvalgt nogle af de bedste julegaveidéer indenfor boligindretning.

Smykker & Accessories

Smykker og accessories er med til at sætte den altafgørende prik over i’et, når et outfit skal vælges til dagens strabadser. Derfor er smykker og accessories også en sikker vej til en julegave, der vil blive taget imod med lykke og glæde i øjnene. Vi har herunder givet vores bedste bud på, hvilke smykker og accessories der egner sig bedst som julegave til hende.

Daniel Wellington ur & armbånd – Giv et DW gavesæt i julegave!

Daniel Wellingtong gavesæt

Daniel Wellington ure er gået hen og blevet et af de absolut mest populære ure på markedet. Med sit stilrene skandinaviske design og fantastiske valg af kontrastfarver skiller Daniel Wellington urene sig ud fra mængden. Derudover er urene af høj kvalitet, hvilket populariteten ikke mindst vidner om.

Daniel Wellington ure ligger i en prismæssig mellemklasse – dette gavesæt indeholder både ur og armbånd, hvilket gør det til den perfekte julegaveidé til hende, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra.

Ved at købe gavesættet sparer du samlet set 300 kr!

Forhandler

Total pris

Gå til

1545,00

Guld armbånd – Glem ikke at komplimentere outfittet med et armbånd!

Guld cuff til kvinder

Dette guld “cuff” armbånd er lavet af rustfrit stål og med guld lagring. Armbåndet er utroligt velegnet til alskens former for outfit, hvorfor gavemodtageren uden tvivl vil prise sig lykkelig for et sådan armbånd i julegave.

Det er endvidere en utroligt økonomisk gave, da dette armbånd kan købes for kun 99 DKK!

Det indvendige mål på armbåndet lyder på 16 mm. Det kan dog, med lidt stærk hjælp, tilpasses alle håndled. 

Forhandler

Total pris

Gå til

99,00

Køb julegave til hende i god tid og undgå julestress!

Vi kender alle julestresset – den er der hvert år, og man synes altid at glemme, hvad man lovede sig selv det forrige år: “Næste år ordner jeg julegaverne i god tid.” Køb derfor din julegave til hende i god tid i år, og undgå den dertilhørende stress omkring gaveindkøbene. Det kan endvidere anbefales at handle online, da de fysiske butikker som bekendt er propfyldte, når kalenderen viser december måned!

? Hvilke julegave til hende har jeg mulighed for at vælge?

Du kan herunder se et lille udvalg: Guld armbånd, Daniel Wellington ur & armbånd, Pandekagevender, Moderne 2-i-1 salt og peberkværn, MOROCCANOIL® Oil Treatment. Du finder hele 16 gavemuligheder.

? Hvordan er gaverne fundet?

Vi har fundet mere end 15 forskellig gaver, så du har et godt udvalg i forskellige kategorier at vælge imellem. Disse er fundet ud fra hvilke der vil blive et hit som julegave til hende.

? Hvordan vælger jeg den rigtige julegave til hende?

Du kender sikkert hvor svært det kan være? Det er derfor vi her på siden hjælper dig rigtig godt på vej til at finde den perfekte julegave til hende. Vi har mere end 15 forskellige forslag.

Author

Write A Comment