Er det tid til at finde en julegave til ham, men er du tom for idéer og svigter kreativiteten? Så frygt ej – vi har her samlet alle de absolut bedste julegaveidéer til ham, så du med god samvittighed og ro i maven kan finde den helt rigtige julegave, der i år skal lægge under juletræet.

Vores julegaveidéer til ham vil kredse om følgende kategorier:

  • Oplevelser & eventyrer
  • Til grillen & madlavningen
  • Til haven & hjemmet
  • Ure & accessoires
  • Parfumer

Lad os springe ud i det!

Oplevelser & eventyr

Hvad end manden, der skal modtage gaven, er en adrenalin-junkie eller ej, så går man aldrig galt i byen med oplevelser og eventyr. Minderne om aktiviteter og oplevelser er noget af det, vi glædes ved og husker tilbage på i længst tid, hvorfor det selvsagt udgør en fremragende julegave til ham.

Du kan finde inspiration til oplevelser og eventyrer herunder:

Kør ferrari - julegave til ham

Kør en Ferrari på gaden

Til manden der elsker biler (og især de hurtige af slagsen), så er denne oplevelse en must-have. At få lov til at køre en Ferrari er en drengedrøm for de fleste mænd, og med sådan en oplevelse i bagagen er minderne med sikkerhed printet fast i nethinden mange år frem. Suset i maven og følelsen af at køre i en af verdens hurtigste biler kan ikke sammenlignes med andet. Dét er en oplevelse værd!

Forhandler

Total pris

Gå til

599,00


Faldskærmsudspring - Den perfekte julegave til ham

Faldskærmsudspring – Sus i maven og en oplevelse for livet

Hvis det skal være rigtigt vildt og uforglemmeligt, så er faldskærmsudspring en sikker vinder. Adrenalinsuset er et af de vildeste, modtageren af gaven nogensinde vil få at føle, og oplevelsen vil stå klar i erindringen hele livet.

Der er mulighed for at springe med faldskærm i hele Danmark.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 2199,00


Ølsmagning - Julegave til ham

Ølsmagning – Giv smagsløgene en oplevelse der er værd at huske på!

Ølsmagning er en genial julegave til manden, der har alt. Det er en oplevelse for livet og lærerigt på et meget højt maskulint plan. En ølsmagning er ofte lig med god stemning, røverhistorier og uddannelse indenfor forskellige sorter af øl. Derudover giver det anledning til at slappe af og stresse af

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 149,00


Virtual Reality - Julegave til ham

Virtual Reality – En oplevelse af en anden dimension!

Virtual Reality (eller forkortelsen VR) er blevet en uhyre populær attraktion i især Aarhus og København. Med mulighed for at spille forskellige spil, får man en helhedsoplevelse af fremtiden. Omgivelserne synes ægte og hjertet får lov til at galopere afsted. Virtual Reality kan varmt anbefales, hvis man er ude efter en fantastisk oplevelse, som gerne må være lidt økonomisk.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 199,00


Romsmagning - Julegaver til ham

Romsmagning – Lad ganen mærke vaskeægte rom!

Rom er en vaskeægte vinder hos de fleste mænd. Der findes dog et hav af forskellige rom-typer, og der hører endvidere en spændende historie til bag hver rom. Med en romsmagning bliver smagsløgene (og ganen) sat på prøve og inspirationen til hjemmebaren øges markant.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 199,00


Til grillen & madlavning

Er gavemodtageren vild med madlavning eller grill, så vil følgende julegaveidéer være god inspiration. Enhver mand har nemlig brug for det rette udstyr for at kunne udføre madlavningen til perfektion. Følgende gaveidéer er både økonomiske og vil med sikkerhed give et smil på læben hos modtageren!

Optøningsplade - Julegave til ham

Optøningsplade til kød – Vent aldrig på at skulle tø kød op igen!

Med denne optøningsplade er der ingen undskyldning for ikke at bruge de frosne madvarer i fryseren. Optøningspladen muliggør nem optøning af blandt andet kød, uden at kødet mister smagen og saften. Uhyre enkel at bruge og utrolig brugbar i hverdagssituationer. Denne “gadget” er en sikker vinder i alle danske hjem, og er derudover en ganske økonomisk julegave.

Det skal endvidere nævnes, at optøningspladen har en non-stick optøningsflade, hvilket gør den utroligt nem at rengøre!

Forhandler

Total pris

Gå til

119,00


morgenmadspande - julegave til ham

Genial morgenmadspande med 5 sektioner – et sikkert hit!

Med denne morgenmadspande er der absolut ingen undskyldninger for, at der ikke er tid til at lave en rigtig english breakfast om morgenen. De 5 sektioner muliggør at spejlæg, bacon og 3 x andet tilbehør kan laves på samme tid! 

Udover at gaven giver anledning til, at morgenmaden fremadrettet bliver fantastisk, så er den utroligt effektivitetsfremmende grundet tidsbesparelsen.

Forhandler

Total pris

Gå til

279,00


Bambus skærebrætBambus skærebræt med smart bakke – Et maskulint skærebræt er et must! 

Et maskulint skærebræt er et absolut must-have i alle mænds køkkener. Dette skærebræt er dog specielt – udover at være lavet af bambus, så kan det også bryste sig med at have en smart bakke inkorporeret.

De fleste danske hjem har et skærebræt lavet af træ – dette skærebræt er dog noget for sig og har ekstra funktionalitet. Mangler du derfor den perfekte julegaveidé til den madglade mand (som også kan lide at stå i køkkenet), så har du her den ideelle gaveidé.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00


multi-cooker

Multi-Cooker Gryde med dampindsats – Lad ikke maden være kedelig!

Denne gave er i den dyrere ende (999 DKK), men vil uden tvivl skabe glæde i hjemmet. Med en Multi-Cooker gryde m. dampindsats er der nemlig mulighed for at dampe grøntsager, koge ris, svitse løg eller blot dampe broccoli. Med de 11programmer denne Multi-Cooker kommer med, er der rig mulighed for at gøre madlavningen i hjemmet endnu mere spændende.

Der medfører endvidere kogebog med masser af lækre opskrifter.

Forhandler

Total pris

Gå til

599,00


BBQ Forklæde til grill – Ingen grill uden et ordentligt forklæde!

Grill ForklædeEr gavemodtageren vild med at grille, så er et ordentligt forklæde uden diskussion en ren og skær nødvendighed. Dette forklæde har masser af strategisk placerede lommer, så det nødvendige grill-udstyr aldrig er længere væk end en håndsrækning. Alle og enhver ved, at udstyr er det sidste, man må gå ned på, når grillsæsonen står for skud.

Til dette grillforklæde medfølger derudover palet, stegegaffel og grilltang.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00


Til haven & hjemmet

De brugbare julegaver til hverdagen ér nu engang de bedste. Herunder giver vi dig inspiration til, hvilke julegaver der er fænomenale til haven og hjemmet, og som uden tvivl vil kaste en glad gavemodtager af sig.

Terrassevarmer til væg eller gulv – Lad de hyggelige stunder på terrassen vare længere!

TerrassevarmerMed en terrassevarmer behøver de hyggelige aftener ikke ende tidligt grundet den danske kulde. Denne smarte terrassevarmer kan både monteres direkte på væggen eller benyttes med det tilhørende stativ til gulvet. Nem at bruge og uhyre brugbar til de kølige aftener.

Ekstra: Denne terrassevarmer kan faktisk godt tåle at stå ude i regnvand – perfekt til brug i den danske sommertid!

Forhandler

Total pris

Gå til

749,00


Brudsikker haveslange af rustfrit stål – Gør vandtjansen endnu sjovere!

Haveslange

Med denne brudsikre haveslange, der er lavet af rustfrit stål, er der ingen undskyldning for ikke at vande hverken have eller planter. Denne haveslange tåler alt slags vejr, hvorfor gavemodtageren aldrig mere behøver bekymre sig om hvorvidt den slidte haveslange i carporten nu er mørnet eller utæt.’

Der medfølger derudover et smart brusemundstykke, som med sine 7 forskellige intensiteter gør livet lettere og sjovere for den fremtidige havemand.

Forhandler

Total pris

Gå til

449,00


Mobil hængekøje – Det perfekte afslapningsspot ude i haven!

Mobil hængekøjeMed denne mobil hængekøje er middagsluren sikret. Der skal ikke bøvles med at spænde hængekøjen fast, og den er endvidere uhyre nem at pakke sammen og stille væk, når sommersæsonen er slut. Derudover er den uhyre nem at transportere, skulle man ønske at tage hængekøjen med ud i en park eller lignende.

Hængekøjen m. dertilhørende “konstruktion” vejer kun 10 kg og kan bære vægten af personer op til 110 kg!

Forhandler

Total pris

Gå til

649,00


Vintage Popcorn Maskine – Gå aldrig ned på udstyr, når der er tale om popcorn!

Popcorn maskineMed denne Popcorn Maskine i bedste “Cinema” stil, er der basis for popcorn i absolut verdensklasse – og én ting er helt sikkert, man går ikke på kompromis, når opgaven består i at lave popcorn.

Denne popcorn maskine er derfor den ideelle julegave til ham, der til hverdag snildt kører en pose popcorn ned (eller to). Udover at have et fantastisk flot vintage design, så popper den kornene som ingen anden maskine kan gøre det.

Forhandler

Total pris

Gå til

449,00


Vooni CityRocker – Alle har brug for en højttaler til udendørs brug!

Højttalere bluetoothDette mobile højtalersystem er et absolut must-have for alle mænd. Uanset om lejligheden er grill-aften på altanen, hygge i stuen eller picnic i haven, så kan Vooni CitiRocker sætte gang i festen og holde stemningen oppe. Højttalerne har bluetooth forbindelse, hvorfor man nemt kan spille yndlingshits direkte fra telefonen.

Højttaleren kan spille i op til 12 timer i streg, og der er endvidere mulighed for at oplade sin smartphone eller tablet direkte fra højtalerens batteri.

Forhandler

Total pris

Gå til

1295,00Ure & Accessories

Manden der har alt, kan altid bruge et lækkert ur eller nogle accessories til at komplimentere det resterende outfit. Derfor gør både ure og accessories sig som fantastiske julegavemuligheder, når fantasien har sagt fra og kreativiteten er udeblevet. Vi har herunder fundet nogle af vores bedste bud på, hvilke ure & accessories der er det perfekte” julegave-valg”.

Paul Hewitt IP Sort Nylon Silver – Armbåndet der er perfekt til enhver lejlighed!

Armbånd - Julegaver til hamMed dette armbånd er du stensikker på, at du rammer rigtigt uanset type, stil og smag. Armbåndet er utroligt alsidigt og ekstremt nemt at sammensætte med langt det meste.

Armbåndet er utroligt velegnet til både hverdagsbrug såvel som den næste bytur. Det er derudover nemt at kombinere med et lækkert ur, nogle ringe eller blot som enkeltstående accessory på håndleddet.

Forhandler

Total pris

Gå til

395,00


Megir Aviator Black – Det økonomiske og sikre valg!

Julegave til ham urDette sorte herreur har alt, hvad et rigtigt herreur skal indeholde og kunne. Designmæssigt er dette ur helt i top – all-black looket fungerer fantastisk og urværket er af høj kvalitet tiltrods for den lave pris. Uret er vandafvisende 5 ATM og glasset er derudover brudsikkert og lavet af mineral glas. Urværket og huset er lavet af rustfrit stål, og du er derfor sikker på, at denne julegave kan bruges i mange år frem.

Uret måler 44mm i diameter, og har derfor en god størrelse til langt de fleste.

Forhandler

Total pris

Gå til

599,00


Sinobi Casual Steel/Black – Et klassisk og alsidigt ur!

Ur til mænd - julegaveMed dette ur er der ingen tvivl om, at årets julegave er sikret – og endda til en uhyre overkommelig og økonomisk pris! Uret er lavet med brudsikkert mineral glas. Derudover er uret vandtæt til 50 meters dybde, og kan derfor betegnes som et dykkerur.

Urværket og hus er endvidere lavet af rustfri stål. Det er derfor et yderst alsidigt ur, der, udover at passe til ethvert outfit, også vil holde til mange års brug. Dette ur er derfor den helt oplagt julegavegave til manden, der har gjort sig fortjent til et ur-mæssigt håndværk.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00


Sølv ring med sort sten – Perfekt til det nymoderne look! 

Ring til mand - Julegave til hamDenne ring er en absolut klassiker, hvis gavemodtageren elsker at være opdateret på de nyeste modetendenser. En ring af denne kaliber er et fremragende accessory, der gør sig godt til ethvert outfit. Ringen kan eksempelvis nemt kombineres med et ur, et armbånd eller blot et ganske almindeligt outfit – ringen sætter blot prikken over i’et.

Denne gave er utrolig økonomisk og bliver endda leveret i gaveæske!

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00


Carfia Aviator – Et par alsidige (og relativt billige) solbriller!

Solbriller - Julegave til hamMan kan næsten ikke have for mange solbriller, hvorfor et par alsidige solbriller er en perfekt gaveidé til manden der i forvejen har alt!

Solbriller kan være mange ting, men de helt klassiske går man aldrig galt i byen med. Det kunne eksempelvis være et par Aviator (som illustreret her) eller et par Wayfarer. De er endvidere utroligt økonomiske, og du behøver derfor ikke vende vrangen ud på din pung, for at få råd til et par solbriller som julegave.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,00


Parfumer til mænd

Parfumer er et klassisk og alsidigt valg, når der skal findes julegave til ham, der tilsyneladende allerede har alt. Parfumer behøver endvidere ikke være alt for dyre, hvis blot de købes online. Vi har herunder udvalg 3 af de bedste parfumer, du kan købe fra troværdige danske sider. 

Hugo Boss BOSS Bottled EDT (30 ml) – En god og økonomisk duft!

Hugo Boss ParfumeHugo Boss er kendt for at lave nogle af de absolut bedste parfumer til mænd – og denne BOSS Bottled parfume er ingen undtagelse! Duften er utroligt frisk og skarp – men dog med en lækker varm base, som ikke gør den for meget.

Parfumen indeholder 30ml, hvilket gør det til en fin og økonomisk gave.

Forhandler

Total pris

Gå til

295,00


Armani Eau De Nuit EDT (100 ml) – En af de bedst solgte Armani dufte til mænd!

Parfume ArmaniSkal vi gå én tak op af skalaen, findes denne Armani Eau De Nuit EDT i en 100 ml beholder – det er en af de absolut bedst solgte Armani parfumer, og dét er med god grund.

Flasken er utroligt elegant og duften ligeså. Den er skarp, aromatisk og stærk med et snert af citrus. Der går forlydninger i branchen om, at denne parfume vil forblive på markedet de næste 30 år og derved blive en absolut klassiker blandt parfumer til mænd.

Forhandler

Total pris

Gå til

695,00


Author