Hvert år, når tiden til julegaveindkøb nærmer sig, ved vi godt, at der altid er mindst én hård nød at knække, og det er som oftest en julegave til far, der volder de største problemer.

Far er ham, der skriver ”verdensfred” eller ”søde børn” på ønskesedlen, det er jo egentlig rigtigt sødt, men kan ikke bruges til meget, når gaven skal købes. Så vi ender oftest med, at springe over hvor gærdet er lavest og købe nogle farvestrålende sokker eller et fint og dyrt slips, som vi aldrig ser ham i.

Her hos gavetips24.dk giver vi dig god inspiration til din næste julegave til far. Her finder du masser af tips og muligheder for at finde de mest perfekte julegaver til far, uanset om dit julegavebudget er stort eller lille. Det eneste der kræves fra din side, er at tænke efter og finde den helt perfekte julegave til lige netop din far.

Vi tror på, at din far er af finde i en af nedenstående kategorier, eller måske endda flere af dem:

  • Min far en en rigtig gourmet, der elsker god mad og drikke
  • Min far elsker fart og spænding
  • Min far sidder ofte med hovedet begravet i en avis eller en bog
  • Min far elsker alt, der er elektrisk
  • Min far kan bedst lide billige gaver
  • Min far vil helst have gaver han kan dele med nogen

Den smagfulde julegave til far

Er din far en rigtig gourmet eller vild med god vin eller øl, er det en oplagt idé, at finde en julegave i denne kategori.

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Hvis du ved, at han har en forkærlighed for italiensk mad, vil et gavekort til en middag for 2 på en lækker italiensk restaurant være den oplagte julegave. Eller du kan invitere på et madkursus hos en kendt kok, der underviser dem i den italienske kogekunst.

Forhandler

Total pris

Gå til

945,00

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Ølsamning

Er han mægtig glad for øl, har du altid mulighed for at give ham ølgaver med en lækker gavekurv, fyldt med spændende specialøl, eller du kan alliere dig med et lokalt bryghus og forære ham en rundvisning, hvor han kan se hele ølproduktionen. Måske afsluttet med en lille ølsmagning. Eller hvad med et ølbrygningskit som gavesæt, hvor han har mulighed for at brygge sin helt egen øl, et projekt enhver ølentusiast vil elske.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

De Røde Bestsellers 2.0

De røde bestsellers 2.0

Har din far en forkærlighed for god rødvin, kan du give ham en lækker smagekasse, hvor han har mulighed for at prøve lidt af hvert. Nogle gange kan man hænge lidt fast i de samme vine nede fra købmanden, så vi er sikre på at denne gave vil falde i god jord.

Forhandler

Total pris

Gå til

850,00

Du har rig mulighed for at være opfindsom, når du bare tænker på, hvad din far godt kan lide at spise og drikke, på den måde kan du finde julegaven til far, som er både personlig og brugbar, en julegave du er sikker på, at han bliver rigtig glad for.

Den vilde julegave til far

Er din far ikke bleg for at kaste sig ud i vilde oplevelser, eller har du ham mistænkt for at have lysten til at være lidt vild engang imellem, kan du overraske ham med en julegave, der er fyldt med spænding og vildskab.

Tandemspring hos SkydiveX

For eksempel kan du give ham et faldskærmsudspring i julegave. Her får han noget at glæde sig til og helt sikkert en oplevelse for livet. Lav det sådan, at han får en video med sig efterfølgende, så har han et evigt minde fra oplevelsen. Bedre bliver det ikke.

Forhandler

Total pris

Gå til

2295,00

Lotus Elise 3 plus 3

Du kan også give ham et gavekort til en dag på racerbanen, hvis han er en far med benzin i blodet. Her får han lov at prøve følelsen af de mange hestekræfter i en racerbil, det er noget lidt andet end at køre hurtigt på motorvejen i hans egen bil. Er der en lille fartdjævel gemt i ham, vil det være en super julegave til far.

Forhandler

Total pris

Gå til

2295,00

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt

Måske elsker din far højder og når toppen af Himmelbjerget før alle andre. Hvis han godt kan lide at se alting sådan lidt fra oven og er der måske en lille bjergbestiger gemt i ham, vil han helt sikkert klappe i hænderne over at modtage oplevelsesgaven over alle oplevelsesgaver med en gang bridgewalking på en af de danske broer. Det er nemlig en helt unik oplevelser, for folk, der befinder sig godt i højderne. 

Forhandler

Total pris

Gå til

295,00

Det er bare at lægge hovedet i blød og vælge den vilde julegave til far, som passer bedst til hans interesser og hans grad af vildskab.

Den kloge julegave til far

Kan din far godt lide at holde sig informeret om tingenes tilstand i både ud- og indland, eller er kan helt pjattet med at læse om nogle specielle emner eller bare generelt glad for at læse, er der en god mulighed for, at du lige kan finde den perfekte julegave til ham ved at undersøge de forskellige muligheder lidt til bunds.

Lede hunde & kolde kameler

Har din far en speciel interesse, kunne et gavekort til et abonnement på et tidsskrift eller en sjælden bog om dette emne være en rigtig god gaveidé. Så det er måske værd at undersøge mulighederne for at give din far en julegave, som lige nøjagtig rammer hans interesse.

Forhandler

Total pris

Gå til

209,95

Frank vender hjem

Frank vender hjem

Er din far en rigtig læsehest, kan du måske investere i et abonnement eller gavekort til en bogklub, eller gå skridtet videre og købe hans første E-bog til ham, måske sammen med en fiks lille tablet, så bøgerne ikke hober sig op derhjemme og står og samler støv.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,95

Du kan måske også overveje at give ham et medlemsabonnement hos hans yndlingsavis, det giver ham nemlig adgang til alle de gode og dybdeborende artikler, som kun medlemmerne kan læse.

Som du ser, er der masser af muligheder for at finde en julegave til far, som dækker hans lyst til at læse og holde sig informeret om verdens gang. Du skal bare vælge den, der skal være årets julegave til far.

Den elektriske julegave til far

Hos gavetips24.dk siger vi det, som det er, de fleste mænd føler sig draget mod alle elektriske produkter og gadgets. Hører din far også til denne gruppe, har du mere end heldet med dig. Tænk på, hvad han mest interesserer sig for og snakker meget om, og find så den perfekte julegave til far.

Logitech MX Master 3 trådløs mus (grå)

Har du måske lagt mærke til, at han tit sidder og fumler med musen til computeren eller hans musemåtte måske godt kunne være en anelse større for at virke optimalt for ham. Ja så er et gavesæt med ny mus og musemåtte en oplagt julegave til far.

Forhandler

Total pris

Gå til

899,00

One For All URC 1911 fjernbetjening til LG

One For All URC 1911 fjernbetjening til LG

Hvis du synes at der er lidt for mange fjernbetjeninger derhjemme, som alle bliver væk for et godt ord, så kunne du måske overveje at give din far en universalbetjening, der virker til flere af hans elektroniske produkter. Så er det slut med forsvundne fjernbetjeninger og endeløs leden efter dem, det er en julegave til far, som han vil sætte meget stor pris på at modtage.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Texas HTG360 Li hæk- og kanttrimmer

Hvis der hjemme hos dine forældre er en have der skal passes og du har set din far bakse græsslåmaskinen næsten helt op i lodret position, når han skal klippe græsset op mod terrassen eller højbedene, så er det da en elektrisk kantklipper der skal under juletræet. Så undgår din far både ondt i ryggen og passer samtidige bedre på sin elektriske græsslåmaskine.

https://www.homeshop.dk/graestrimmere/texas-htg360-li-haek–og-kanttrimmer.html

Mulighederne er mange i den elektriske verden, det er bare om at finde den elektriske gadget, som din far slet ikke var klar over, at han ikke kunne leve uden. 

Den gratis julegave til far

Er pengene små hos dig denne jul og synes du ikke du har lyst til at give ham en lille undseelig gave, som du ved han hverken kan bruge til noget eller bliver sådan rigtig glad for, er der heldigvis masser af muligheder for at give ham en (næsten) gratis gave. Hvis du gør dig lidt umage, vil din far elske dig for din kreativitet og din gratis gave kan nemt vise sig, at blive en af de bedste julegaver under årets juletræ.

Start med at tænke på, i hvilke situationer din far godt kunne bruge din hjælp engang imellem. Eller de situationer hvor du godt kunne have lyst til at hjælpe din far, med det han laver. Det være sig havearbejde, vedligeholdelse af bilen, oprydning i værkstedet eller noget helt andet. Billige gaver er faktisk nogle gange de allerbedste gaver, man kan få.

Køb noget papir og pap i passende farver og lav dit eget gavekort eller klippekort på det, du gerne vil hjælpe din far med. Vil du hjælpe din far med havearbejdet, bruger du grønne farver, er det bilen der mest kræver din hjælp, bruger du farver i samme nuancer som bilen. Du kan sætte fine små stickers eller andet på, så din julegave bliver helt personlig.

Ikke nok med, at du ikke har brugt ret mange penge på din gave, men det giver dig mulighed for at være sammen med din far på en anden måde, end i er vant til. Det er vi sikre på, i begge vil sætte pris på. Måske ender det endda med, at din gave til mor bliver i samme kategori i år.

Den oplevelsesrige julegave til far

Er din far rigtig glad for små, skønne og spændende oplevelser af til, som kun bliver endnu bedre af at dele dem med nogen, som oftest med din mor.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt

For eksempel en lækker luksus brunch eller en naturoplevelse som bridgewalking i højderne eller noget helt tredje. Så kan du med fordel vælge mellem masser af oplevelsesgaver, og finde den oplevelse, som du mener passer bedst som julegave til far.

Forhandler

Total pris

Gå til

295,00

Sælsafari med Jyllandsakvariet

Er han glad for at besøge forskellige steder i Danmark, måske primært steder hvor der er flot arkitektur eller vilde kystlinjer med sæler. Eller har du for gud ved hvilken gang hørt ham tale om turen til Ebeltoft, som han og mor var på for 10 år siden. Ja, så kan du overveje et miniophold for 2 til lige nøjagtig det sted, du ved han gerne vil besøge eller genbesøge.

Forhandler

Total pris

Gå til

219,00

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Er han rigtig glad for kunst og kultur, kan du gå på opdagelse i de kommende arrangementer rundt omkring og måske være heldig at give ham en oplevelse, som både han og du slet ikke vidste eksisterede. En skaldyrsfest ude ved vestkysten, et jazzarrangement i København, eller en lakridsfestival i Aalborg. Vælg det arrangement du tænker vil glæde ham mest, så har du virkelig fundet den bedste og mest uforudsete julegave til far.

Forhandler

Total pris

Gå til

300,00

Eller hvad med en tur i Operaen, den sorte Diamant i København, et besøg hos Holger Danske i Helsingør eller en lækker weekend på et hotel i Sønderjylland, hvor naturen er helt vidunderlig og den tyske grænse tæt nok på et besøg i grænsebutikkerne, inden næsen vendes hjemad. 

Ekstra inspiration til julegave til far

Som du kan se, er der en hel verden af muligheder, for at finde en skøn, personlig og overraskende julegave til far. Han vil helt sikkert sætte stor pris på din opfindsomhed og dit ønske, om at kunne give ham en julegave han ikke have regnet med, men til gengæld blev super glad for.

Mangler du stadig lidt inspiration så tag et kig på nedenstående, måske finder du lige julegaven til din far blandt disse kategorier hos gavetips24.dk.

Vi tror på, du nu sidder med mange gode gaveidéer til de næste mange julegaver til far, når først fantasien får lov at udfolde sig, er det næsten ikke til at stoppe igen. Vi håber du her hos gavetips.dk har fundet inspiration til enhver lejlighed, hvor fantasi eller pengepung ofte sætter grænser for alt for meget.Det er heldigvis ikke altid et spørgsmål om store eller små gaver eller om du giver gaver til 50 kr. eller gaver til 200 kr. Det er allermest et spørgsmål om at give den personlige gave, der rammer lige i hjertet.

? Hvilke julegave til far har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i hvilke gaver der gemmer sig: Koncertoplevelser hos Teater Momentum, Texas HTG360 Li hæk- og kanttrimmer, Bridgewalking Lillebælt, Lotus Elise 3 plus 3. Du kan se resten af gaverne på siden.

? Hvad skal en julegave til far koste?

Priserne svinger meget alt efter hvad han ønsker sig. Det kan være lige fra 50 kr til 3000 kr. Derfor lav et budget for hvad du skal købe for af gaver. Det er i sidste ende tanken der tæller. De gaver vi har fundet ligger fra 219 kr til 2295 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige julegave til far?

Hvis du endnu ikke har fået en ønskeliste fra din far, så kan det være svært at vælge den rigtige gave. Derfor giver vi dig her på siden inspiration i mere end 14 gaver. Vi er sikker på du kan finde en gave eller to han vil blive glad for.

Author