Du behøver ikke mangle inspiration, når du skal på gavejagt til de unge mennesker. Vi har lavet en spændende samling af gaveideer til teenageren. Her kan du blandt andet finde gave inspiration til:

Bløde gaver som teenageren gerne vil modtage.

Moderigtigt tøj er i høj kurs hos de unge mennesker. De går rigtig meget op i hvordan de ser ud. Men det kan være svært at vælge det rigtige stykke tøj,  hvis ikke man har en ønskeseddel at gå ud fra. En mulighed kunne være et gavekort til en butik som kids-world.dk, der har et stort udvalg af lækkert tøj til den yngre  teenager. Hos Coop.dk og kingsqueens,dk  kan du til gengæld finde en masse sødt og smart tøj til de større teenagere.

Pursolle Top

Pursolle Top

Hos kingsqueens.dk har vi fundet denne super feminine sommertop fra mærket Pure Friday. Toppen kan let gå hen og blive sæsonens ynglings-top med de fine flæser og det lette materiale og vil være en oplagt idé, hvis du leder efter gave til veninde eller studentergaver. En top som denne kan styles, så den passer til enhver lejlighed og årstid. Style den med et par short eller en nederdel og få et romantisk trendy sommer look. Eller brug den sammen med et par jeans og en blazer eller cardigan i de kolde måneder.

Forhandler

Total pris

Gå til

180,00

Gaveideer til teenageren der er vild med musik og god lyd

Unge mennesker er vilde med musik. De foretager sig sjældent noget uden musik i ørene. Vil du score høje point hos teenage drengen. På bekostning at forældrene eller naboerne muligvis kategorisere den under kategorien hadegaver. Så kig med her. Hos coolstuff.dk kan man erhverve sig dette mobile højtalersystem, som må være enhver teenage drengs højeste gaveønske.

Vooni CityRocker

Vooni City Rocker hedder den.  Den kan spille i en acceptabel volume på teenageværelset, mens den ser godt ud – og den kan spille hele kvarteret op, hvis der skal holdes gadefest. Den vil også være ideel af tage med ud på terrassen, hvis i skal sidde og grille og hygge som familie. Højttaler systemet har en spilletid på 12 timer på en opladning, og den har en usb port, så du kan lade din telefon.

Vooni CityRocker

Der er også mulighed for at slutte mikrofon og en bas eller guitar til. Og så adskiller den sig fra alle de højttalersystemer, vi har set før – den er nemlig transportabel som en rejsekuffert. Så den kan uden problemer rulles med over til kammeraten eller tages med på stranden eller til festival. 

Den vil være en oplagt gaveide hvis du søger efter konfirmationsgaver.

Forhandler

Total pris

Gå til

1295,00

Unge mennesker lytter til musik de fleste af dagens vågne timer. De ved godt hvad kvalitet og lækkert design er. Men de har sjældent råd til at købe det på lommepenge budgettet. I hvert fald hvis ikke de er nået at blive så gamle, at de måske har et efter skole job. Derfor vil det helt sikkert også falde i god jord, hvis du køber et sæt lækre hovedtelefoner. Hovedtelefoner findes i mange varianter. Og det er en smagssag, hvad man foretrækker.

OnePlus Buds – White

OnePlus Buds - White

Vi kan dog ikke forestille os, at der er nogen, der ikke vil blive henrykte for, at være den glade modtager af disse OnePlus Buds, som vi har fundet hos proshop.dk. De er trådløse og selve den lille opbevaringsboks de er i, er samtidig en powerbank, der tillader op til 30 timers lytning af musik. Høretelefonerne kan fuldt opladede holde til ca 7 timers brug. Så med fuldt opladede høretelefoner samt powerbank er man rigtig godt kørende. Og så gør det jo heller ikke noget, at de er i et lækkert design.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Praktisk gave i lækkert design

Den ældre teenager ved godt, hvad smart design er. Det er ikke længere kun nødvendigt, at det er funktionelt, og gør det det skal. Nu vil de også gerne have, at det ser godt ud, så man kan have det liggende fremme eller have det med som en accessory. Eller bruge det aktivt som en del af indretningen. 

Vooni® Stone Power Bank

Vooni® Stone Power Bank

Denne powerbank Vooni Stone Power Bank har en kapacitet på 10400 mAh, og den vejer kun 244 gram.  Som navnet antyder, ligner den en glat oval sten, og den har en lækker overflade. Den har et design, der vil henrykke enhver teenager. Men det er også en oplagt gave idé, hvis du leder efter julegaven til far eller gaven til hende, der er mor til teenageen. Powerbanken har et udtryk, der er oppe i tiden og passer ind i både den unge og den voksne indretning. Den kunne også være værd at overveje som gave til kæresten eller gave til veninde eller som dimissionsgave.

Forhandler

Total pris

Gå til

168,00

Der er fart over feltet når man er teenager

Der er fart over feltet når man er teenager. De har ofte travlt med venner og fritidsinteresser. Derfor kan det være svært, at få passet kørsel til og fra aktiviteter ind i skemaet i en almindelig familie med udearbejdende forældre. Tiden er der simpelthen ikke til, at køre dem rundt hele tiden. Samtidig nyder den unge også den frihed, der er i at kunne bevæge sig frit rundt uden at skulle være afhængig af far og mor.

Derfor tænker vi, at et løbehjul eller en cykel vil være en virkelig god gave. Bare husk at købe en hjelm samtidig. Uanset om du vælger et løbehjul eller en cykel. Det er vigtigt, at sørge for at sikkerheden er i top, når den unge skal slippes ud i trafikken.

Razor el-løbehjul – Power Core E100 – Lilla

Razor el-løbehjul - Power Core E100 - Lilla

Vi har kigget på dette elektriske løbehjul, som har en topfart på 17 km i timen. Det ser super smart ud og kan pakkes sammen, så man snildt kan have det med i S-toget eller i bussen eller lægge det i bagagerummet på bilen. Nogen mener, det er en smartere løsning end en cykel, når det kommer til bykørsel, da det er let at komme omkring. Løbehjulet kan også let pakkes sammen og tages med ind i klasselokalet eller med indenfor hos kammeraten.. At det så let kan tages med overalt minimerer chancen for tyveri.

Hos Coop.dk har vi fundet dette forslag til et løbehjul

Forhandler

Total pris

Gå til

1499,95

Der er stadig mange unge mennesker, der foretrækker cyklen frem for et løbehjul. Både pga motionens skyld, men også fordi de kan komme hurtigere frem. Og så er de ikke afhængig af, at skulle huske at lade løbehjulet op. En cykel kan også være mere praktisk, hvis man har behov for at transportere sportsudstyr eller en tung skoletaske.

MTB cykler 27,5″ / 650B

Mountainbike

En cykel er ikke længere bare en cykel. I dag er der city cykler, mountainbikes, el-cykler, BMX og mange flere. Cykling og specielt mountainbiking har aldrig været mere populært, end det er i dag. Og i en hverdag hvor unge sidder meget ned – så er en cykel en let adgang til motion.

Vi har udvalgt denne smarte mountainbike fra cykelpartner.dk. Denne cykel henvender sig både til drenge og piger. Den fås i flere størrelser og farver.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 2999,00

Gaver til den læseglade teenager

Er du så heldig, at din teenager er glad for at læse. Så er det oplagt at styrke denne læselyst ved at forære dem en god bog. Har de for eksempel en hobby kunne det være oplagt at finde en bog indenfor det område.

Min hest – Indbundet

Min hest - Indbundet

Til gave til hestepigen kunne man måske forære hende denne “hestedagbog,” som er en bog, den kendte springrytter Tina Lund har skrevet. I bogen har hestepigen selv mulighed for at indføre data om hendes egen hest eller ynglings hesten på rideskolen. Bogen har vi fundet hos Coop.dk som har et stort udvalg af ungdomsbøger.

Forhandler

Total pris

Gå til

179,95

Har din teenager tidligere været gladere for at læse end han eller hun er nu?. Simpelthen fordi der er blevet andre ting som venner og sport,  der er blevet vigtigere. Det kan måske løses med et abonnement fra Saxo. Her er der både adgang til E-bøger og til lydbøger. Og en lydbog kan de lyttes til på vej til skole, i bussen eller på vej over til en kammerat.

Lydbøger hos Saxo.com

Lydbog

Eller måske ved sengetid, for at koble af efter en lang dag. Hos Saxo.dk findes der rigtig mange børne og ungdomsbøger, som både kan læses og lyttes. Dette kan også være et godt redskab, hvis dit barn har problemer med at læse. Hvis de lytter og ser teksten samtidig, kan det være god træning. Samtidig med at det er hyggeligt.

Forhandler

Total pris

Gå til

14,95

Den perfekte gave til selfie-teenageren

Den unge generation bliver ikke kaldt selfie generationen uden grund. Og er man glad for at tage selfies, så skal man da have det rigtige udstyr. Ofte ender de billeder, der bliver taget med mobiltelefonerne eller spejreflekskameraet med at ligge oppe i skyen et sted. De bliver sjældent printet ud. Det er lidt ærgerligt, da det er hyggeligt at have små billeder af mindeværdige stunder hængende på opslagstavlen.  Eller til at give til venner og veninder som tak for en god aften.

Polaroid Now Instantkamera

Polaroid Now Instantkamera

Dette Polaroid Now Instant Kamera kan det hele og så har det samtidig et så lækkert design, at man har lyst til at have det stående fremme som dekoration. Polaroid Now Instant Kamera er så smart, at godt nok ligner det en futuristisk version af et gammelt analogt kamera i sin form. Men det kan tage super skarpe billeder, som du øjeblikkeligt kan printe ud af siden på kameraet. Ja du hørte rigtigt. Du behøver ingen printer. Den er integreret i kameraet. Vi er lidt, for ikke at sige meget  imponerede herinde hos gavetips24.dk, og det er vi sikker på enhver teenager også vil være.

Forhandler

Total pris

Gå til

999,00

Boys will be boys

Man bliver aldrig for gammel til at lege med Lego og Lego er rigtig dygtige til at udfordre enhver aldersklasse. Der er de store Duplo klodser for de helt små og andre gavesæt til de lidt større børn. Til teenage børnene er der hele Lego Technic serien.

LEGO Technic Land Rover Defender

LEGO Technic Land Rover Defender

Der er advancerede biler, robotter og fly, der skal bygges af bitte små klodser efter  manualer. De unge mennesker elsker udfordringen. Det sæt vi har valgt at vise, er egentlig tiltænkt gaver til teenager, men det er også oplagt til julegaven til far. Det er sjældent mænd bliver for gamle til at lege med Lego.

Forhandler

Total pris

Gå til

1199,00

Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone

En anden gaveidé som helt sikkert vil glæde både far og søn er en Drone. Dronerne giver timevis af sjov og mange af dem kan optage foto og video samtidig med, at de flyver rundt. Forestil dig hvor meget sjov de unge mennesker kan have med en drone. Det er en rigtig god måde at få dem op af sofaen på. Hvem ved, måske går de i gang med at lave en Youtube kanal med deres optagelser eller de laver små sjove film. 

Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone

Den drone vi har valgt at vise kan både tage billeder og video. Den skulle samtidig være utrolig let at navigere, så du er sikret gode optagelser og fotos. Den kan samtidig foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Det gør det let at have den liggende i rygsækken eller i bilen, så man ikke går glip af en foto oplevelse, der pludselig opstår.

Forhandler

Total pris

Gå til

295,00

Girls will be girls 

De fleste teenage piger kan godt lide at føle, at de ser godt ud. De begynder at gå op i hvilket tøj de har på og hvordan håret sidder. Men de går også meget op i hvordan deres ansigts hud ser ud. Noget af det værste der næsten kan ske for en teenage pige, er en bums der dukker op på det forkerte tidspunkt.

3-Step Skin Care Intro Set Skin Type 2

Derfor tænker vi, at et gavesæt som dette 3-trins hudplejesystem fra Clinique fundet i matas.dk, vil være en oplagt gave til teenager pigen. Gaven er både eksklusiv i forhold til brand, og så er det et aktivt rensesystem, som vil rense huden i bund og minimere chancen for acne

https://www.matas.dk/clinique-3-trinshudplejesystem-introsaet-hudtype-2

Makeup Must Haves 5 Essentials to Any Look

Som teenager får piger også øjnene op for make up. De ser måske videoer på Youtube eller øver sig sammen med veninderne. Dette lyserøde makeupbørstesæt fra Real-Techniques indeholder alle de børster og pensler, som der er behov for, for at komme i gang med makeuppens verden.

https://www.matas.dk/real-techniques-makeup-must-haves-5-essentials-to-any-look

Vi håber vi har givet dig en masse god inspiration. Husk at du her på gavetips24.dk kan finde gaveideer til enhver lejlighed.

? Hvilke gaver til teenager har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i de 11 gaver vi har fundet på siden: LEGO Technic Land Rover Defender, MTB cykler 27,5″ / 650B, Makeup Must Haves 5 Essentials to Any Look, Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone. Du kan se de sidste ved at klikke dig ind på siden.

? Hvad skal gaver til teenager koste?

Det svinger rigtig meget hvad en gave skal koste, det kommet helt an på hvad personen ønsker sig. De gaver vi har fundet her på siden er mellem 169 kr og helt op til fra 2999 kr.

? Hvordan vælger jeg de rigtige gaver til teenager?

Vi kender alle til hvor svært det kan være, at finde den rette gave især hvis du ikke har fået nogen ønskeliste. Derfor har vi har på siden fundet 11 inspirationer til dig. Så er vi sikker på du finder noget, der helt klart kan bruges til gave.

Author