Har du en ven eller et familiemedlem, der lige er blevet færdiguddannet som sygeplejerske og vil du gerne finde en gave som den nye sygeplejerske kan bruge i sit arbejde, så har vi fundet nogle gode forslag frem. Vi har fundet både personlige gaver og praktiske gaver, som sygeplejersken kan bruge i det daglige, men vi har også fundet sjove gaver og forkælelsesgaver til sygeplejersken. Da vi tænker, det er tiltrængt efter mange års studie og eksamener. De fleste af vores gaveideer kan også bruges til sygeplejersken med mange års erfaring.

Vi på gavetips24.dk håber, vi kan give dig den fornødne inspiration til at vælge den helt rigtige gave til ham eller gave til hende

Gave til den nyuddannede sygeplejerske

Det er en stor dag, når den nyuddannede endelig kan kalde sig for sygeplejerske. Det er kulminationen på flere års studier og eksamener og det er virkelig en dag, der fortjener at blive fejret.

Total pakke til lommen

Hvis du leder efter gave til sygeplejerske, som han eller hun kan bruge i sit daglige arbejde med patienterne, så har vi inde og kigge på sygeplejebutikken.dk. De har et stort udvalg af sygepleje udstyr både til sygeplejersken, men også hvis du leder efter gave til hjemmehjælper eller sosu assistent. Vi tænker, at en oplagt gave til den nyuddannede sygeplejerske vil være denne startpakke til lommen. Startpakken indeholder:

  • Et navneskilt, som du kan få graveret gratis med navn og titel
  • En sygeplejesaks i stål med dup
  • En penlygte, der har en lille clips, så den let kan sidde fast i lommen
  • En penholder, der sættes fast i lommebeskytteren og holder styr på kuglepen og penlygte mm
  • En lommebeskytter, som holder samling på det hele og beskytter lommen for kuglepensstreger mm

Den startpakke vi har valgt er hvid, men du kan få den i mange forskellige farver. 

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Den næste gaveide vi har valgt til den nyuddannede sygeplejerske, er en flot gavekurv med delikatesser. Gavekurven indeholder både mousserende vin, pink lemonade, gourmet chips x 2, Summerbird dragerede mandler x 2, håndlavede flødekarameller, Cartwright n Butler jordbærmarmelade, Nicolas Vahé chokoladespread og chokoladekugler.

Gavekurv – ønsk Tillykke med en læskende Moscato & søde lækkerier

Vi tænker, det er den ultimative gavekurv, med delikatesser som de fleste ikke under sig selv i det daglige og som man derfor sætter mere pris på. Denne gavekurv har du også mulighed for at få sendt gratis direkte til den nyuddannede sygeplejerske, hvis ikke du har mulighed for at møde personligt op. Gavekurven har vi fundet hos delikatessehuset.dk Gavekurven vil også være perfekt som bryllupsgave, eller til gave til 50 års fødselsdag. Den henvender sig til alle, der kan lide special delikatesser.

Forhandler

Total pris

Gå til

549,00

Bøger til den læselystne sygeplejerske

Som sygeplejerske har man allerede tillært sig en masse viden indenfor faget, men man kan altid lære mere. Der findes et stort udvalg af litteratur om sygepleje hos saxo.com, både mange af pensum bøgerne, men også bøger som disse to som vi har fundet frem.

Den gode patientsamtale

Den første bog hedder Den gode patientsamtale og er skrevet af Jette Ammentorp. Kommunikationen mellem sygeplejerske og patient har stor betydning, både af praktiske årsager, men også får at patienten skal føle sig tryg og føle sig hørt. Hvordan man bedst kommunikere, er noget der kan tillæres, og denne bog giver sygeplejersken en masse gode redskaber, som de kan bruge i deres arbejde. Denne bog henvender sig både til den garvede sygeplejerske og den nyuddannede.

Forhandler

Total pris

Gå til

254,95

Ny sygeplejerske – uden panik

Den næste bog henvender sig til den nyuddannede sygeplejerske. Bogen hedder sygeplejerske uden panik og er skrevet af Ruth Asferg Holst. Det er en bog som gennemgår mange af de valg og aspekter, som kan gøre en nyuddannet sygeplejerske nervøs og usikker. Det er jo et stort skridt at gå fra at være elev og under observation, til at skulle håndtere forskellige situationer selv. Denne bog hjælper sygeplejersken gennem den første tid.

Forhandler

Total pris

Gå til

214,95

Den personlige gave til sygeplejersken

Vil du gerne give en personlige gave til sygeplejersken, som vedkommende kan have som et varigt minde. Vi har udvalgt to gaveideer, som begge er yderst personlige.

Sygeplejeur med medium lænke og gravering

Den første gave vi har valgt er et sygeplejeur med inskription. Sygeplejersker må ikke bære armbåndsur af hensyn til hygiejne. Derfor bruger mange sygeplejerske et sygeplejeur, som kan sættes fast på kitlen. De findes i mange udgaver. Vi har valgt at vise et klassisk eksempel på sygeplejeuret, som vi tænker falder i de flestes smag. Det er dog muligt at få dem i diverse farver og med blomstermønster osv, hvis modtageren godt kan lide pangfarver. Graveringen bliver lavet på bagsiden af uret af sygeplejebutikken.dk, inden du får det tilsendt.

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Glas sygeplejerske med gravering

Den næste gave kan både bruges til den nyuddannede sygeplejerske og til sygeplejersken, der har jubilæum eller som skal på pension. Glas Sygeplejersken måler ca 17 cm og er håndlavet. Der findes derfor ikke to, der er ens. På foden af glasset er der plads til en indgravering, som er inkluderet i prisen. Den findes også til den mandlige sygeplejerske. Vi synes, den er utrolig sød og vi kan se stå fremme og pynte i stuen eller på kontoret.

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

Den fornuftige gave til sygeplejersken

Som sygeplejerske har man brug for en taske, når man skal til og fra arbejde. Og hvorfor ikke gøre hele verden opmærksom på hvem man er og hvad man kan.

Eksklusiv taske til PC med valgfri broderi

Med denne smarte rygsæk fra sygeplejebutikken.dk. Rygsækken er stor nok til at kunne indeholde en bærbar pc og den har mange små smarte detaljer som for eksempel earplug udgang. Tasken fås i flere farver og inkluderet i prisen af et valgfri broderi på forsiden af tasken. Det kunne være et broderi af en sygeplejerske i aktion.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Crocs Unisex Crocband Sandal Hvid

En sygeplejerske er på benene hele dagen og det er derfor utroligt vigtigt at have godt fodtøj. Mange sygeplejersker sværger til crocs, der er gode at gå i og som samtidig sørger for, at foden får luft og kan ånde. Crocs er også meget lette at rengøre, hvilket også har stor betydning. Crocs findes i mange versioner og i endnu flere farver. Den Crocs vi har valgt at vise, passer perfekt til sygeplejeuniformen og vi er sikker på, de er et hit hos modtageren. Disse har vi fundet hos eshoes.dk.

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Sjov gave til sygeplejerske

Mangler du en sjov lille gave til sygeplejersken, så kan du enten give blomster, chokolade eller en god flaske vin, men du kan også give denne sjove dialekt plakat med sjove ordspil om sygeplejersken. Plakaten har vi set hos dialaegt.dk. Den fås i flere størrelser og i flere farver. En flot designet plakat, som både er sjov og moderne i sit udtryk.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Vi håber vi har givet dig inspiration til at gå ud og finde den perfekte gave til sygeplejersken. Her på gavetips24.dk siger vi et stort tillykke til sygeplejersken i dit liv.

Author