En reception kan dække over mange forskellige anledninger. Som oftest holder man reception i forbindelse med et jubilæum på jobbet, en ny stilling i firmaet eller måske for at fejre åbningen af en ny virksomhed. Receptioner er lidt mere formelle, ofte mangler man stående og gående og der kan være lidt tapas eller pindemadder at nippe til. De inviterede kommer og går løbende igennem et vist tidsrum. 

Lidt men godt 

Enhver der har deltaget i en reception, kan se gavebordet med de uendeligt mange vinflasker i cellofan, for sig. Drikkevarer i fine indpakninger er helt sikkert førstevalget når det handler om gave til reception. Det er der ikke noget forkert i, drikkevarer er et godt og sikkert valg som gave til reception. 

Ofte vil man til en reception købe kvalitet fremfor kvantitet, hellere lidt men lækkert så at sige. Der er både plads til gaver til 200 kr,  en lille design gave eller et lækkert gavesæt.

Nedenfor har vi hos gavetips24.dk samlet vores bud på gode og spændende gaver til en reception, der er også et par drikkelige forslag imellem. Læs med og lad dig inspirere, så du er klar til din næste reception.

Gaver i kurv

Gavekurven er din ven, når det handler om gave til reception. Alt efter modtagers smag kan den fyldes med øl, vin, bobler, kaffe, chokolade eller specialiteter. Det er næsten umuligt at gå galt i byen med en gavekurv, der er nemlig utallige måder at fylde kurven, så den passer til din modtager.

Gavekurv med lækre specialiteter

Skal du finde gaven til en rigtig feinschmecker, der elsker små, lækre delikatesser, der ikke lige opdrives i den første og bedste butik. Så bør valget falde på en gavekurv, der netop er fyldt med alt god til smagsløgene. Den er pakket flot og fylder godt på gavebordet, hvor den står og frister med alle tænkelige varianter specialiteter. 

Forhandler

Total pris

Gå til

799,00

Gavekurv – Lækker kurv med kaffe og chokolade

Du kan også købe en flot kurv, med kaffespecialiteter og lidt sødt, hvis kaffe er i høj kurs hos din modtager. Kaffe og chokolade hører nærmest sammen, og her er alt afstemt til at passe sammen.

Forhandler

Total pris

Gå til

529,99

Gaver på flaske

Vælg produkter der ikke lige findes i dagligvarehandlen, hvis der skal vin, øl er spiritus i gaven. Det er altid lidt mere eksklusivt at få en flaske, som oser af kvalitet.

Gautier Cognac XO Gold & Blue

Find en cognac, der virkelig er i en kvalitet, der slår benene væk under de fleste. Den kommer i en hel lækker og eksklusiv indpakning, hvor du ikke skal gøre andet end at vedhæfte din hilsen. Så står den og pryder gavebordet, hvor ingen er i tvivl om, at det er en helt speciel flaske

Forhandler

Total pris

Gå til

842,99

Duvel Barrel Aged

Ved du, at øl er din gavemodtagers største nydelse og helst i de gode kvalitetsudgaver, fra mikrobryggerierne, så har du nærmest allerede din gave til reception klar. En hel exceptionel god øl, koster lige så meget som en god flaske vin. Belgisk øl har altid været i høj kurs og det er også herfra du får flasken i vinstørrelse, altså 75 cl. øl, der har modnet på bourbonfade 6 måneder. Det vil garanteret bringe glæde og forventning til den heldige modtager.

Forhandler

Total pris

Gå til

234,28

Dominio de Pingus, Flor de Pingus 2015

Vi kommer ikke udenom, at vin er danskernes favorit; rød, hvid, rosé, cava, champagne, de er alle gode til hver deres ting. Vælg din modtagers favorit og køb så den ultimative flaske til receptionen. Det kan være en udsøgt Flor de Pingus, som emmer af kvalitet og får mundvandet frem med det samme.

Forhandler

Total pris

Gå til

724,50

Gaver til kontoret

Du kan også give en gave, der kan anvendes eller pynte på kontoret. Modtageren kan jo heldigvis selv vælge om de skal pynte på arbejdspladsen eller i hjemmet. 

TOPPEN ER NÅET – ægte bronze

Du kan vælge en flot skulptur, der symboliserer grunden til receptionen. De kan være en milepæl i karrieren, der endelig er nået. Giv en skulptur, der viser, at toppen er nået. Den får helt sikkert en hædersplads på skrivebordet, til evig inspiration og som minde om dagen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1300,00

Summerday Lærreds billede 100 x 120 x 4 cm

Vægpynt i form at et lækkert designer ur eller et abstrakt maleri er også en god gave til reception. Sådan en gave vil helt sikkert pynte på kontoret og gøre det helt unikt. Et maleri er altid en personlig gave, og vælger du et abstrakt et af slagsen, er du sikker på, at din modtager ser lige nøjagtig det, der er vigtigt, i billedet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1499,00

Den lille opmærksomhed på dagen

Kigger du forbi receptionen fordi du er en venlig nabo eller en bekendt af en bekendt, bør du have en lille ting med i gave. Der er hverken svært eller dyrt, så længe du tænker dig lidt om.

VIA TERRA SELECTION TINTO 2019

Køb en enkelt flaske god vin, der pyntes med cellofan og gavebånd. Køb hellere en flaske virkelig god vin, end flere middelgode vine. Gå til en vinhandler i stedet for din købmand. Med anledning og budget, kan en vinkender vejlede dig til et virkeligt godt køb. For det meste klarer butikken også en flot indpakning. Køb en af de nye vine på lageret, så kan du være næsten sikker på, at din modtager ikke har prøvet den før.

Forhandler

Total pris

Gå til

109,00

Gavtips24.dk håber du har fundet gode idéer til din næste invitation til reception. Der er i hvert fald masser af muligheder for at finden en god gave, der passer til modtagerens smag og stil. Vi er sikre på, at den bedste gave er i gode hænder hos dig.

Author

Write A Comment