Skal du give en gave til en ven eller veninde, der lige har afsluttet sin pædagogiske eksamen er valget nok lidt nemmere, end hvis gaven for eksempel er en afskedsgave er til juniors yndlingspædagog nede i børnehaven. Under alle omstændigheder bør du finde ud af,om gaven skal skal have relationer til faget eller ej. Skal det være en gave som pædagogen kan bruge når han eller hun er på job, eller skal det være en gave som pædagogen kan bruge, når han eller hun har fri fra job.

Hos gavetips24.dk giver vi dig inspiration og idéer til din gave til pædagog, om der er tale om oplevelsesgaver eller et gavekort til en god gang forkælelse. Det perfekte gavesæt til tørre hænder eller trætte fødder, eller den sjove gave til pædagogen, men lidt underliggende humor.

Giv en gave til nyuddannet pædagog

Efter flere års studier og praktikperioder, er den optimale gave til en nyuddannet pædagog nok en god gang afslapning og selvforkælelse, inden hverdagen med fuldtidsjob banker på døren. 

SpaDag på HimmerLand Nordic Spa

SpaDag på HimmerLand Nordic Spa

Til den kvindelige pædagog vil en spadag være et oplagt valg, vælg eventuelt et ophold for 2, så er vi sikre på, at det garanteret er dig, der bliver inviteret med

Forhandler

Total pris

Gå til

275,00

Brunch & Bobler hos Café Fleuri

Brunch & Bobler hos Café Fleuri

Eller hvad med at invitere på en spændende brunch på en super lækker café, selvfølgelig med dig som selskab. Der kan i tilbringe nogle hyggelige timer i hinandens selskab, uden at tænke på andet end at have det sjovt, spise lækker, økologisk mad og måske skåle tillykke med uddannelsen i et glas bobler eller to.

Forhandler

Total pris

Gå til

229,00

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Til den mandlige pædagog kan du overveje om ikke han bliver glad for for en oplevelsesgave, hvor turen går til et dansk whiskyproducent, hvor der både er rundvisning og smagsprøver. Du kan vælge at forære ham turen for 2 personer og krydse fingre for, at han tager dig med.

Forhandler

Total pris

Gå til

100,00

Du kan også forære ham en

Synes du nu alligevel også, at der skal være lidt i pakken, der minder dem om, at de nu er helt flyvefærdige pædagoger.

Livol Brusetabletter

Livol Brusetabletter

Kan du give dem et par rør med Livol vitamin brusetabletter med så sigende navne som “Stay sharp”, “Keep going” eller “Pick me up”, så de er klar til den travle hverdag med massevis af små eller store børn. Det er både en sød og sjov gave, der måske endda viser sig at være ganske brugbar. 

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Hvis kæresten er blevet pædagog

Find den lidt større tegnebog frem og Inviter ham eller hende på “dinner in the dark”, det er en helt unik oplevelse for jer begge, ligegyldigt om i har prøvet det før eller ej.

Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Hver eneste oplevelse er helt sin egen og alle sanser tages i brug, når i skal spise og drikke i komplet mørke. Vi er sikre på, at de bliver en succesfuld oplevelse. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1195,00

Giv en gave til dit barns pædagog

Har din søn eller datter en helt speciel yndlingspædagog, som bare er den bedste i hele verden, og som absolut skal have en julegave, en fødselsdagsgave eller måske en afskedsgave. 

Hudcreme Handy Mild – PLUM

Hudcreme Handy Mild - PLUM

Måske kan en lille gavekurv med et hjemmelavet, flot og håndskrevet kort om, hvorfor dit barn er så glad  for pædagogen, brug gerne barnets egne ord og måske en lille tegning på kortet vækker ekstra glæde. I kurven kan i lægge lidt lækker luksuschokolade eller en lille eksklusiv håndcreme uden parfume eller farve, som kan anvendes både på job og i fritiden. 

Forhandler

Total pris

Gå til

40,00

Vi tænker at gaven ikke skal være for dyr, eller bliver hele situationen nemt lidt akavet. Det bør være forholdsvist let at at finde gaver til 50 kr til dit barns pædagog.

Notepad krus

Notepad krus

I kan også købe et notepad krus, det er en kop man kan skrive på med blyant og viske teksten ud med et viskelæder. Tag koppen forsigtig ud æsken og skriv en personlig hilsen på den. Det er en super god gaveidé, som enhver pædagog vil elske at modtage.

Forhandler

Total pris

Gå til

69,00

Giv en gave til den garvede pædagog

Her falder det garanteret i god jord, hvis du vælge en gave, som kan afhjælpe nogle af de skavanker, som en pædagog  kan komme ud for. Mange timer på benene hver dag, en uendelig strøm af vasken hænder, jord under neglene og ude i al slags vejr. 

Håndpleje Gaveæske

Vælg for eksempel et fint og lækkert gavesæt med en testvindende håndcreme, så er det slut med de tørre hænder, en gave modtageren vil sætte stor pris på.

https://www.matas.dk/matas-striber-haandpleje-gaveaeske

Ekstra Plejende Fodpleje Gaveæske

Eller et luksus gavesæt til trætte fødder, der har været på farten hele dagen, så kan aftenen tilbringes med et par trætte fødder i vand og efterfølgende pleje, så de er klar til en by dag.

https://www.matas.dk/matas-striber-ekstra-plejende-fodpleje-gaveaeske

? Hvilke gaver til pædagog har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille indblik i de 9 gaver du finder på siden: Ekstra Plejende Fodpleje Gaveæske, Dinner in the Dark, Brunch & Bobler hos Café Fleuri, SpaDag på HimmerLand Nordic Spa. Besøg siden for at se de sidste gode gaveideer

? Hvad skal gave til pædagog koste?

Det kommer helt an på hvad dit budget er, for priserne er meget forskellige alt efter hvilken gave man giver. De gaver vi har fundet, der er priserne fra 29 kr og helt op til 1195 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til pædagog?

Det kan være svært, især fordi der ikke er nogen ønskeliste ved denne gaveform. Derfor har vi også her på siden, hjulpet dig godt på vej med inspiration til en gave du kan give.

Author

Write A Comment