Det kan være en stor udfordring at købe gave til oldeforældre, hvis du gerne vil forære dem noget som de kommer til at bruge og som ikke bare står og samler støv i et skab.

Oldeforældre mener som oftest at de har alt hvad de skal bruge og det eneste de ønsker sig er besøg af børn og børnebørn og fred i verden. 

Hjemmelavede gaver er altid et hit, så få oldebørnene til at male et billede eller lave en perleplade som i kan lægge ved gaven.

Den praktiske gave til oldeforældre

Ofte når man når op i alderen, så bliver synet dårligere. Det kan for eksempel give store udfordringer, når der skal læses teksterne på tv’et,  eller når et telefonnummer skal tastes ind på telefonen. Hos my-phoneshop.dk har de en smart ældre venlig telefon. Telefonen er til fastnet og den har store taster med tydelige tal. Tasterne sidder ikke tæt sammen som på en almindelig fastnettelefon eller en mobil. Det gør, at den ældre lettere kan ramme de rigtige taster.

Doro PhoneEasy 312cs Hvid

Telefonen har også en stor skærm med en høj kontrast, der igen skal gøre den mest mulig brugervenlig. Den har 1 monofonisk ringetone, der gør det let at høre ,når telefonen ringer. Og så kan du kode dit telefonnummer ind i telefonen så dine oldeforældre altid let kan få fat i dig. Det er en gave, der passer sig både til en fødselsdag og som gave til guldbryllup

Forhandler

Total pris

Gå til

549,00

Ligesom synet bliver dårligere med alderen, så risikere man også, at bentøjet for sværere ved lange ture. Ofte er det en stor sikkerhed for en dårligt gående at have noget at støtte sig til.

Klassisk foldbar stok – bronze

Det kan være et gelænder, din arm eller denne smukke klassiske stok. Denne stok kan alt det en stok skal, men denne kan faktisk slås sammen, så den næsten ingenting fylder, når den ikke er i brug. Det gør den let at have med i bilen eller bussen  eller sågar i tasken. Hos livetsomsenior.dk har de mange forskellige stokke at vælge mellem. Vi valgte denne, da vi synes den har et flot klassisk look.

Forhandler

Total pris

Gå til

275,00

Den søde gave til oldeforældre

Kan dine oldeforældre godt lide lidt sødt til aftenkaffen, så har vi fundet chokoladen, der overgår enhver forventning, de måtte have, når de mærker formen af en chokoladeæske under indpakningspapiret.

CHOCOFOTO -24 CHOKOLADESTYKKER

Hos getspecial.dk laver de chokoladeæsker, hvor der er printet et billede af dig, deres hund eller et andet yndlingsmotiv på selve chokoladerne. Printet er selvfølgelig spiselig. En chokolade gaveæske fås i flere størrelser. Den vi har valgt at vise her indeholder 24 stykker kvalitetschokolade. Vi er sikre på, at ethvert sæt oldeforældre næsten ikke vil tro deres egne øjne, når de åbner æsken.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00

Det har i flere år været oppe i tiden at give bøger til familiemedlemmer, hvor de kan nedskrive deres egen historie, så de næste generationer har dem til evig eje. Sådanne bøger findes der også til oldeforældre.

Oldefar fortæl nu – stribet

Hos saxo.com har de en bog til oldefar og en bog til oldemor. Her har vi valgt at vise bogen til oldefar. Den hedder Oldefar – fortæl nu, og det er ikke bare en bog med en masse blanke sider. Bogen er fuld af spørgsmål, som skal gøre det lettere for oldefar at komme omkring alle begivenhederne i hans liv. En sådan bog er et kært minde at have, når oldefar en dag ikke er her mere. Alt for mange historier forsvinder med dem der går bort. Men med en bog som denne sikres alle historierne for eftertiden.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,95

Gave til oldefar

Har oldefar fødselsdag eller er det ved at være juletid, så har vi fundet en sød lille gave til ham. Vi kender efterhånden alle sammen dialekt plakaterne, denne er i stedet en definitions plakat.

Oldefar definition – plakat

Det er en fin plakat med en humoristisk tekst om, hvordan man definere en oldefar. En rigtig sød gave som oldefar kan have hængende på væggen og more sig over, når han læser teksten. Plakaten kan fås hos citatplakat.dk og den fås også i en udgave til oldemor, hvis hun ikke skal snydes. Citatplakat.dk har også definitions plakater, der passer til en 70 års fødselsdag eller som gave til guldbryllup 

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 199,00

Oldefar skal ikke fryse om fødderne, og det kommer han heller ikke til med et par hjemmesko i en super kvalitet. Hos ehoes.dk har de mange forskellige hjemmesko. Blandt andet disse Birkenstock Zermatt hjemmesko som er en hjemmesko i uldfilt og lammeskind, og med en sål i latex, der er skridsikker.

Birkenstock Zermatt SFB Wool Felt Normal Lysegrå

Denne hjemmesko adskiller sig fra andre mærker ved, at den har en udtagelige fodseng (indersål)  Hjemmeskoen kommer med Shearling Footbed som er ekstra varm og blød fodseng, der sikre varme fødder hele vinteren. Om sommeren kan fodsengen udskiftes med en mindre varm. Et virkelig kvalitets produkt, der har fået flotte anmeldelser. En hjemmesko som denne henvender sig ikke kun til oldefar, men til alle der godt kan lide at have lune fødder. Så leder du efter julegaver til mor eller gave til bedstefar, så er disse hjemmesko en sikker vinder.

Forhandler

Total pris

Gå til

945,00

Gave til oldemor

Det er sikkert stadigvæk mest oldemor, der står i køkkenet og sørger for det huslige. Med årene svinder kræfterne stille og roligt, og en hverdagsting som at vride en karklud ordentlig, kan blive en udfordring og tære på kræfterne.

Karkludspresser

Det er der ingen grund til for hos livetsomsenior.dk har de mange smarte hjælpemidler som for eksempel denne karkludspresser. Karkludspresseren fylder ikke særlig meget og sørger for at vride karkluden godt og grundigt uden brug af oldemors kræfter. En sød og betænksom gave til oldemor.

Forhandler

Total pris

Gå til

225,00

Oplevelsesgaver til oldeforældre

Flere oldeforældre køre ikke længere bil og kommer derfor ikke så meget ud som de tidligere har gjort. En rigtig betænksom gave kan derfor være oplevelsesgaver. Det kan være en tur ud og spise luksus brunch eller en kanalrundfart i København og bor I i Jylland kunne det være en sælsafari med jyllandsakvariet.

Sælsafari med Jyllandsakvariet

Hos DGDA duglemmerdetaldrig.dk har de et stort udvalg af oplevelsesgaver. På deres hjemmeside kan du let taste ind hvilken oplevelsesart du søger og i hvilken del af landet, og så kommer der masser af muligheder frem. Der er helt sikkert også oplevelser dine oldeforældre vil elske og som tager hensyn til deres alder og mobilitet.

Forhandler

Total pris

Gå til

219,00

Vi håber, vi har givet dig en masse god inspiration, så du nu er helt klar til at gå på gavejagt til oldeforældrene. Husk at pakke gaven flot ind og lav eventuelt et hjemmelavet kort til gaven. Det vil de sætte pris på. God fornøjelse med gavejagten fra os på gavetips24.dk

Author