Mormor anno 2020 har typisk alt, hvad hun forestiller sig, at hun kan ønske sig. Beder man hende om en ønskeseddel, så er svaret typisk, at hun har alt. Hun ønsker  sig kun mere tid med sine børn og børnebørn, et godt helbred og fred i verden. Derfor kan det, at finde gave til mormor, være noget af en udfordring. Men det behøver det ikke være. Der er faktisk mange muligheder, selv om mormor ikke selv synes, hun har behov for noget. 

At finde en gave til bedstemor fra mindre børn er ofte det mindst komplicerede. Mormødre og bedsteforældre elsker jo deres børnebørn højt, og en hjemmelavet gave til mormor vil helt sikkert være i høj kurs og blive værdsat højere, end noget I har købt. Det er det samme, når der skal købes julegave til mormor og morfar fra de mindre børn eller børnebørn. Indrammede billeder af guldklumperne og “børnekunst” fra børnehaven eller køkkenbordet er klare favoritter, når der skal pakkes op.

Men når man når en vis alder, så går de fleste børn og børnebørn over til købte gaver, når de skal glæde deres bedsteforældre. Det kan sagtens være billige gaver. Om det er gaver til 50 kr eller gaver til 200 kr betyder intet. Det er tanken bag og det, at du har gjort dig umage for at finde noget, som hun vil blive glad for. Det kan sagtens være sjove gaver som giver et smil på læben.

Her på gavetips24.dk vil vi gerne give dig en masse inspiration. Så her kan du finde gaveideer til mormor, som hverken hende eller dig havde tænkt på, at hun manglede eller kunne ønske sig.Vi ved, at mormødre er forskellige og derfor præsentere vi dig for et bredt, men populært udvalg af gaveideer.

Gave idé til den læselystne mormor

En god bog er altid en oplagt gaveidé, hvis man har en mormor, der elsker at begrave sig i bøgernes verden. I dag er der endda flere måde at læse eller lytte til bøger.  så selvom synet skulle svigte en smule med alderen, Så er der stadig masser af muligheder.

Biavlerens Løfte – Fiona Valpy – Bog

Biavlerens Løfte - Fiona Valpy - Bog

Hvis mormor er glad for skønlitteratur og specielt den romantiske genre, så vil hun blive fanget af Fiona Valpy´s roman, Biavlerens løfte, fra første side. Romanen udspiller sig i 30’ernes Frankrig, hvor romanens kvindelige hovedperson kæmper for Frankrigs frihed samtidig med, at hun kæmper med kærlighedens kvaler.

Forhandler

Total pris

Gå til

179,95

Er mormor med på noderne og mere til E-bøger eller lydbøger, som hun kan have med sig overalt.  Så skulle du tage og glæde hende med et abonnement til Saxo.dk. Hos Saxo.dk kan hun lytte eller læse alle de bøger, hun kan overkomme. Her finder du Danmarks største samling af E-bøger, lydbøger og fysiske bøger.

Med et abonnement  på E- og lydbøger følger der en række fordele. For eksempel vil din mormor få store rabatter på køb af fysiske bøger. Abonnementet tegnes på månedlig basis – så du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil købe. Vær opmærksom på, at der ofte er en gratis prøveperiode, som I selvfølgelig skal have med.

Forræderens børn

Forræderens børn

Hvis din mormor er til en god roman, så kunne hun som sin første E-bog læse Leif Davidsens Djævelen i hullet. For når hun er færdig med den og er fuldstændig bidt af at læse E-bøger og Leif Davidsens skrivestil. Så kan hun glæde sig over, at fortsættelsen Forræderens børn lige er udkommet i år og også kan både læses og lyttes på saxo.dk.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,95

Gaven til den haveglade mormor

Hvis din mormor har have eller altan, så kan man godt forestille sig, at hendes havehynder har set bedre dage på grund af daglig slid. Men mormor mener sikkert ikke, der er nogen grund til at skifte noget ud, der stadig virker. 

Vi er dog faldet over dette fantastiske sæt havehynder, der kan gøre underværker for helhedsindtrykket af ethvert bænk og stole sæt. Et sådan gavesæt har også et passende navn for en mormor, der er højt elsket og næsten kongelig.

Cinas – Rosenborg Amalienborg – Havehynde Sæt I 3 Dele – Grå

Cinas - Rosenborg Amalienborg - Havehynde Sæt I 3 Dele - Grå

Det hedder et Rosenborg/Amalienborg Sæt og består af 1 hynde til en 3 personers bænk og 2 siddehynder til stole. De er som navnet antyder lavet i lækre materialer og med fokus på en god siddekomfort. Det er selvfølgelig muligt at tage betrækket af og vaske dem efter behov.

Sammen med det fine sæt havehynder kan i plukke en buket blomster fra haven eller grøftekanten som en ekstra gave, der kan pynte på havebordet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1029,95

Hvis mormor elsker at følge fuglelivet i haven, så kunne en god gave idé være en havebog fra Gucca. Gucca.dk har et godt udvalg af bøger i mange genre og også flere interessante have og fuglebøger.  Det er i samme butik, at vi har fundet dette flotte foderbræt til fugle i træ. Det fine foderbræt vil hurtigt tiltrække havens fugle, så du kan nyde synet af dem, mens de spiser.

Foderbræt Til Fugle I Træ

Foderbræt Til Fugle I Træ

Taget på foderbrættet er konstrueret således, at fuglefrøene ikke bliver våde, hvis det regner eller sner.  Foderbrættet står i råt træ og falder dermed naturligt ind i enhver have. Er man glad for at kigge på fugle, så kan et foderbræt give timevis af underholdning. Og så gør man jo samtidig en god gerning og hjælper vores små fjerede venner gennem vinteren eller perioden, hvor de har sultne unger i reden.

Forhandler

Total pris

Gå til

209,95

Gave til den kreative mormor

Den kreative mormor elsker at kaste sig over et nye spændende projekter. Vi har fundet et par spændende forslag til kreative aktiviteter, som mormor kan lave alene eller måske sammen med dig.

Lysstøbesæt

Lysstøbesæt

Vores første valg er dette lysstøbersæt, der kommer i en gavekurv med alt, hvad der skal bruges for at gå i gang med en lysproduktion. Skulle din mormor blive bidt af at støbe lys, så har rito.dk et godt udvalg af paraffinvoks og lysstøbeforme og andet udstyr.

Forhandler

Total pris

Gå til

720,00

Din mormor har sikkert leget med perler som barn. Det har og gør de fleste piger.  Diamond Painting fungere lidt på samme måde som med perlepladen. Her bruges der i stedet for små farvede rhinesten.

Diamond Painting

Diamond Painting

Det er enkelt at lave smukke motiver, da det er muligt at købe sæt, der kan sammenlignes med “paint by numbers”, hvor man dekorere alle felter med det samme nummer med den samme farve. Tro endelig ikke at dette kun er for børn. Gå en tur på nettet eller Instagram og søg på Diamond Painting og se de smukke næsten naturtro stykker kunst, der kan laves med Diamond Painting.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 149,00

Gave til mormor der er livsnyder

Er din mormor en livsnyder, der godt kan lide et godt glas vin og en udsøgt middag i lækre omgivelser? Så har du rig mulighed for at overraske hende men en gave, der helt sikkert vil falde i hendes smag. Er budgettet småt, så kan du lave et hjemmelavet gavekort til hende på en luksus brunch hjemme hos dig. Har du ikke lyst til at kokkerere selv, så har vi her på gavetips24.dk udvalgt et par spændende gaver til livsnyderen.

Smagekasser hos densidsteflaske

Smagekasser hos densidsteflaske

Hos densidsteflaske.dk har du mulighed for at købe eksklusive vine fra hele verden. De har også sammensat nogle spændende smagekasser i flere prisklasser. Den smagekasse vi har valgt at fremhæve hedder Rødvinsbasker kassen 2.0. Her får du 6 flasker rødvin fra de bedste vinområder i hele verden. Det er en oplagt mulighed for at prøve vine, man ellers ikke kan komme i nærheden af. Flere af vinene er prisvindende vine. Hvilket bekræfter den høje kvalitet der er tale om. 

Er mormor ikke til rødvin, så er der mange andre spændende hvid, rosé og boblende vinkasser at vælge mellem. Du kan lave din ordre online og så kommer vinen direkte til mormors hoveddør.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra200,00

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

Vil du give mormor en ekstra stor vinoplevelse, så kan du forære hende et gavekort til Besøg på dansk vingård. I Kolding ligger vingården Lindely hvor der produceres 3 slags dansk vin.

Inkluderet i besøget er bl.a. :

Oplev en dansk vingård hos MODAVI
 • Markvandring blandt vinstokkene
 • Beskrivelse af arbejdsgangen fra vinterbeskæring til høst
 • Rundvisning i Vineriet
 • Beskrivelse af druens vej fra marken til den færdige vin på flaske
 • Smagning af 3 slags vin med tilhørende snacks
 • Mulighed for gode rabatter i Vinbutikken

Forhandler

Total pris

Gå til

179,00

En livsnyder elsker som regel at blive forkælet med et lækkert måltid. Vi har fundet denne lækre luksusbrunch på DGDA´s hjemmeside, og vi får selv helt lyst til at tage afsted.

Brunch på Skovmøllen

Brunch på Skovmøllen

Lyder brunch i den gamle Skovmølle ikke fantastisk? Så snart du træder ind af døren, er det som om tiden går i stå. Den hyggelige atmosfære fra det hvide bindingsværk og det stråtækte tag, kombineret med lyden af åen og møllehjulet, der stadig er i funktion.

Selve brunchen er baseret på lækre lokale råvarer

 • Brunch bestående af 3 retter samt
 • Fælles pølse- og ostefad med lokale specialiteter
 • Oliventapenade, trøffelmayonaise og pickles
 • Arla Unika smør og hjemmelavet marmelade
 • Kaffe, te og hjemmelavet æblemost ad libitum
 • 1 glas bobler

Når i er færdige med at spise, er det oplagt at spadsere de 10 minutter, som det tager at komme til den tilhørende herregård. Her finder i en smuk anlagt park, hvor i er velkomne til at tage en spadseretur og nyde udsigten fra de opstillede bænke.

Forhandler

Total pris

Gå til

384,00

Elektronikgaven til mormor

Det kan godt være at mormor ikke længere har et af de gamle billedrørs tv, men hun har sikkert heller ikke spenderet i et lækkert 55 tommer fladskærms tv til stuen eller et lidt mindre til soveværelset. Fladskærms Tv er faldet i pris i forhold til for bare få år tilbage. Det er derfor muligt at finde et lækkert  smart tv til en fornuftig pris. Er det stadig for dyrt i forhold til gavebudgettet, så kan I jo gå flere sammen om det. 

LG 55″ UM7400 4K UHD Smart TV 55UM7400

LG 55" UM7400 4K UHD Smart TV 55UM7400

Vi synes dette LG 55” UM7400 4K UHD Smart TV 55UM7400 er et rigtig godt bud på en fladskærm til mormors stue.  Har mormor problemer med at styre fjernbetjeningen, så er det tv´et Magic Remote Ready. Det betyder, at mormor med en Magic Motion fjernbetjening vil kunne styre sit tv med bevægelser eller med stemmen. Ud over det, er det selvfølgelig et tv med en skarp billedkvalitet og et lækkert design.

Forhandler

Total pris

Gå til

2799,00

Det kan også være at mormor har fuldstændig styr på tv situationen, men i stedet har en gammel stationær pc stående i gæsteværelset. Hun får den sikkert ikke brugt særlig meget. Derfor går hun glip af de gode muligheder nettet giver for, at holde forbindelsen med familien og finde information om interessante emner. Hvad med at give mormor en lækker bærbar pc, som hun kan sidde med i sofaen eller ved køkkenbordet. Eller hvor hun eller plejer at opholde sig.

Asus 14 bærbar computer

Asus 14 bærbar computer

Vi har fundet denne Asus 14 bærbare pc, som kan det den skal til daglig brug. Den har samtidig et lækkert design og så vejer den kun 1,3 kg. Det er ikke en gaming pc, men mormor er højst sandsynligt heller ikke den store gamer. Skulle hun nu være det, så har Elgiganten.dk også et stort udvalg indenfor gaming pc.   

Forhandler

Total pris

Gå til

1999,00

Gavetips24.dk håber vi har givet dig nogle gode ideer til gave til mormor. Vi er sikker på, at hun påskønner, at du har gjort dig umage nok til at søge information på nettet for, at sikre dig en god gaveidé

Når du nu har gjort dig umage med at finde den rigtige gave, så opfordre vi dig til at gå hele vejen. Med det mener vi, at du skal sørge for at pakken præsentere sig selv så godt som muligt.Den visuelle præsentation af pakken betyder nemlig meget for modtageren. Derfor kan det godt betale sig, at gøre sig umage med indpakningen.

Man kan eventuelt selv lave kortet til gaven eller man kan pakke den flot ind. Måske endda dekorere pakken med små klistermærker eller en smuk gren fra haven. På coolstuff.dk og hos rito.dk kan du finde mange sjove dekorationsideer. De har alt hvad hjertet kan begære af indpakningspapir, bånd og dekorationer.

? Hvilke gaver til mormor har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i de 11 gaver vi har fundet: Brunch på Skovmøllen, Oplev en dansk vingård hos MODAVI, Biavlerens Løfte – Fiona Valpy – Bog, Asus 14 bærbar computer. Se de sidste gaver inde på siden.

? Hvad skal en gave til mormor koste?

Det afhænger helt af hvad personen ønsker sig, da priserne er meget forskellige alt efter dette. De gaveideer vi har fundet ligger mellem 149 kr og op til 2799 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til mormor?

Det kan nogen gange være rigtig svært, især hvis du ikke har fået en ønskeliste fra personen. Derfor giver vi dig her på siden nogle gode inspirationer, så du kan have lidt nemmere ved at finde en gave til din mormor.

Author

Write A Comment