Når man skal give en gave til en man virkelig holder af, som når man skal finde gave til mor. Så er det vigtigste ikke, om den hører til kategorien billige gaver eller sjove gaver eller dyre design gaver. Det der er vigtigt er, at gaven er personlig og at mor tydeligt kan se, at du har tænkt på hende, da du valgte gaven.

Man tænker måske, at fordi man har kendt sin mor hele livet, så må det også være en smal sag at vælge en gave, som hun bliver glad for – og som ikke er den sædvanlige blomsterbuket og gavekort til Matas-  Eller en gavekurv som man har grebet på tanken. Men det kræver faktisk, at man sætter sig ned og tænke over, i hvilken anledning gaven skal gives, og hvordan din mor er som menneske.

 • Er det en fødselsdagsgave til mor?
 • Er det en julegave til mor?
 • Er det en mors dags gave?
 • Hvilke interesser har hun?
 • Læser hun?
 • Dyrker hun sport?
 • Rejser hun meget?
 • Er hun til oplevelsesgaver?
 • Er hun til luksus og selvforkælelse?
 • Er hun et hjemmemenneske?
 • Er hun glad for have?

Ved at sætte sig ned og tænke over, hvad der vil glæde din mor, så risikere du heller ikke så let at falde i fælden med at købe noget, som du selv ville blive glad for, men som slet ikke er hende. Og du kan være sikker på, at din mor vil elske lige meget hvilken gave du vælger, så længe den er valgt med omtanke og med hjertet.

Her på gavetips24.dk har vi været ude og undersøge markedet for spændende gaver til mor. Fordi alle mødre er forskellige og svinger i alder, så har det været en omfattende opgave. Men vi er kommet frem til nogle forslag, som du måske kan bruge i din jagt på gave til mor. Om det er til fødselsdag eller om det er julegaven til mor som du leder efter.

En gave der vækker minder

Barndommen byder for mange på dejlige ferieminder. Måske har I rejst i det samme land flere år i træk. Eller måske har i haft én rejse, der skilte sig ud fra alle de andre. En god gaveidé til en mor der ikke umiddelbart ønsker sig noget, kunne være en af de flot designede retro rejseplakater fra aurea.dk.

RETRO PLAKAT CUBA

Vi er faldet for farverne på denne smukke rejseplakat fra Cuba. Men aurea.dk har også  retro rejseplakater fra mange andre rejsemål. Har i for eksempel rejst i Frankrig, Italien, Spanien eller USA så er der mange forskellige at vælge mellem. Plakaten er et stykke smukt kunst i sig selv og motivet vil lede din mors tanker hen på gode ferieminder. 

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Luksus i soveværelset

Vi sover næsten ⅓ af vores liv og din mor har sikkert allerede en dejlig seng. Men er hun også gået all-in og har forkælet sig selv med luksus sengetøj? Hvis ikke, så bør du kigge nærmere på dette smukke rosa sengesæt i 100% økologisk hør fra maaho.com. Sengesættet er ØKO-TEX certificeret og er allerede vasket og tørretumblet, når du køber det, så det er blødt og dejligt at sove med. Hør har flere gode egenskaber. Det er  temperature regulerende. Samtidig er hør naturligt bakterieafvisende og svedabsorberende.

Ashes Of Roses Hør Sengetøj – LUX

Et sæt sengetøj som dette, vil uden tvivl glæde enhver mor i enhver alder, om der er tale om en 30 års fødselsdag eller en 50 års fødselsdag. Farven er tidsløs (det findes også i andre farver) og kvaliteten fås ikke bedre. Med et sæt sengetøj som dette til din mor, har du gjort dit til at sikre, at din mor får den bedste nattesøvn.

Forhandler

Total pris

Gå til

699,00

Den klassiske garderobe

Er din mor til den klassiske tøjstil og foretrækker hun god kvalitet? Hvis det er tilfældet, vil du helt sikkert kunne glæde hende med et stykke tøj af en god kvalitet og i et godt brand. Prøv at holde øje med, hvad hun klæder sig i, og find noget til hende i samme stil. Er hun for eksempel en buksepige, så lad være med at købe en kjole. Selvom det kan være fristende at prøve at skubbe lidt til hendes tøjstil. Højst sandsynligt vil kjolen nemlig komme til at hænge ubrugt i skabet.

Dotte striped sweat – Off white/navy

Køb i stedet en beklædningsdel, som hun vil bruge ofte og som let kan kombineres med den garderobe, hun allerede har. Vi har fået øje på denne absolut fantastiske klassiske stribede maritime striktrøje. Den er SÅ fin og tidløs i sit udtryk og med sin løse pasform ser den super behagelig ud. Striktrøjen er fra basisapparel.dk og er en del af deres bæredygtige collection. Collectionen er certificeret af ECOCERT Greenlife.

Forhandler

Total pris

Gå til

500,00

En kvinde kan aldrig få for mange sko

De fleste kvinder elsker sko. Måske er din mor lige sådan? Hvis du overvejer at give hende et par sko. Så brug et øjeblik på, at tænke over hvilke sko din mor plejer at gå i. Der er nemlig ikke meget ved at give hende et par super flotte høje stiletter, hvis hun altid går i flade sko. Køb noget som minder om det, hun plejer at købe selv. Men måske i en lidt yngre og friskere stil.

SNEAKER – LÆDER – COGNAC

Vi mener at denne sneaker, som vi har fundet hos bellamoda.dk henvender sig til alle aldergrupper. Her er tale om en sneaker i lækkert cognacfarvet læder. En virkelig kvalitets sko. Denne sneaker er super trendy samtidig med, at den er klassisk. Det er en super lækker gave til hende. De vil gå godt til både jeans, kjole og sommershorts. 

Forhandler

Total pris

Gå til

799,00

Dæk et smukt bord

Et smukt dækket bord får ethvert måltid til at smage bedre. Går din mor også op i borddækning til højtider og når der er gæster? Måske samler hun på et flot stel. Det kan også være, hun har et stel stående, som hun har arvet, og som hun bruger til festmåltider. Hvis du ved, hun har et stel, som hun er rigtig glad for, så kan du enten købe en del til stellet som gave. 

ARNE JACOBSEN damaskdug Winter Grey

Eller du kan købe denne fuldstændig vidunderlige damask dug Winter Grey af ARNE JACOBSEN, som vi har fundet inde på GEORG JENSEN DAMASK, damask.dk. Dugen fås i flere farver og print – men herinde hos gavetips24.dk, har vi forelsket os i denne smukke grå dug, som vi kan se både på julebordet og til enhver anden festlig lejlighed. Ligeledes tænker vi, at den passer til alle stel. Dugen har en speciel overfladebehandling, der gør den mindre sårbar for pletter.  Design gaver er tidsløse og denne dug vil din mor kunne bruge de næste mange årtier.

https://www.damask.dk/arne-jacobsen-damaskdug-winter-grey/?ref_gr=59098

Glæd din mor med et smykke

Hvis du stadig kæmper med at finde gaveideer til mor, så giv hende et smykke, som hun kan bruge hverdag. Det kan være en ring eller et armbånd.

Vedhæng Hjerte med Triquetra – Treenighedssymbolet – u/kæde

Eller dette smukke hjerte der er kombineret med Triquetra – Treenighedssymbolet, der symboliser evigheden. Hjertet er altså et tegn på evig kærlighed. Hvilken mor vil ikke falde fuldstændig i svime over dette smukke vedhæng. Vedhænget er i 925 sterling sølv, og der findes øreringe i samme serie. Smykket har vi set hos BMJewels der har en masse unikke smykker til enhver lejlighed. Prøv at checke deres hjemmeside ud bm-jewels.com

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Designgaven til mor

Er det en ganske særlig lejlighed som måske en 50 års fødselsdag eller måske er det en gave til kobberbryllup, som du leder efter?  En særlig lejlighed kræver en særlig gave. Og hvis din mor er til dansk design og sætter pris design gaver, så er det en oplagt mulighed at tænke i de baner. Design gaver koster – men det er også tidsløse klassiske gaver, som modtageren vil have stående fremme altid. Danmark er kendt for sine mange dygtige designerer.

&tradition Flowerpot VP3 Bordlampe Mat Sort

En af dem var Verner Panton, som stod bag denne flowerpot lampe som vi har fundet hos andlight.dk. Verner Panton er kendt for sine futuristiske design og blandt andet for sin glæde ved at arbejde med plast. Flowerpot lampen er et typisk eksempel på Verner Pantons arbejde. Denne lampe blev designet i 1968 og er stadig i produktion i dag. Flowerpot lampen findes i den klassiske sorte og hvide farve og i et væld af pangfarver. 

Forhandler

Total pris

Gå til

2195,00

Gave til mor der gerne går online

Bruger din mor meget tid på sin Laptop? Hvis hun bruger den jævnligt, så tager hun den højst sandsynligt også med sig, når du skal på weekend, ferie eller lignende. Men det kan også være, hun bruger den arbejdsmæssigt og transportere den frem og tilbage mellem arbejde og hjem hver dag. Hvis din mor har en tablet, mobiltelefon eller en laptop så undersøg, hvad der findes af lækre accessories til hendes model, som du tror hun vil kunne lide.

ULDFILT LAPTOP 13″ SLEEVE – MØRKEGRÅ

Hos incover.dk har de et kæmpestort udvalg af covers og sleeves i et væld af designs. Vi tror, at en mor i enhver alder vil synes om dette stilrene uldfilt laptop sleeve. Det er en rigtig god idé, at kigge på accessories til mobiler og tablets mm, hvis du er på udkig efter billige gaver eller gaver til 200 kr. Gaver der er brugbare i hverdagen og som ikke bare ligger og fylder i en skuffe, er altid et hit. En lækker sleeve til laptoppen er jo ikke kun anvendelig, når laptoppen skal transporteres rundt. Den beskytter også mod støv og stød, når laptoppen ikke bliver brugt.

Forhandler

Total pris

Gå til

169,00

Gaven til den bageglade mor

Elsker din mor at bage? Så overvej at give hende noget, hun kan bruge i forbindelse med hendes interesse. Det kunne være en kogebog med bageopskrifter fra Norden. Du kunne også købe en flot bageskål eller et forklæde med tilhørende grydelapper. Eller du kunne give hende hvad der må være enhver hjemmebagers drøm. Nemlig dette Bagestål fra bagestaalet.dk.

BAGESTÅLET + 2 KOMBISPADER + DEJSKÆREREN

Bagestålet er efter anmeldelserne at læse Porsche-udgaven af pizzastenen. Og så vejer den kun en brøkdel af, hvad en pizzasten vejer. På et Bagestål kan din mor bage alt fra pizza til lækre brød og kager. Fordi bagestålet varmes så hurtigt op, så vil brød, pizza og hvad hun ellers vil bruge den til, få en ekstra sprød krumme og en bedre skorpe.

https://bagestaalet.dk/

Gaven til mor der gerne vil nyde et glas mousserende vin

Holder din mor af et glas koldt mousserende vin på terrassen en varm sommerdag eller som forfriskende drink en weekend aften, så prøv at kigge med her. Densidsteflaske.dk har et bredt udvalg af rødvine, hvidvine og mousserende vine. De har også altid nogle spændende smagekasser, hvor man bliver præsenteret for nogle spændende vine.

Summertime mixkasse

Vine man ellers ikke ville have adgang til. Den smagekasse som vi her på gavetips24.dk har valgt at fremhæve, er en Summertime mixkasse. Den kan trods navnet sagtens nydes hele året. Kassen består af 3 varianter

 • 2 x Summertime Watermelon
 • 2 x Summertime Mixed Berries 
 • 2 x Passion Fruit Sparkling

Det er en spændende kasse, der helt sikkert vil falde i god jord, hvis din mor godt kan lide bobler. Densidsteflaske.dk er et online firma. Så du behøver ikke engang møde fysisk op og hente vinkassen. Du kan få den bragt til din egen adresse eller direkte til din mor. Men vælg nu din egen adresse og sørg for, at pynte vinkassen lidt ekstra og skriv et sødt kort.

Forhandler

Total pris

Gå til

250,00

Gaven til mor der går op i personlig udvikling

Går din mor op i personlig udvikling så giv hende et Mindfulness Meditations kursus. Mindly.dk specialisere sig i kurser og programmer, der skal hjælpe folk med at finde mere ro i hverdagen og opnå en positiv forandring. De har mange forskellige kurser at vælge mellem og de kan fås både som lydbog (download) og lydbog (cd).

Meditationspakken

Vi har udvalgt Meditationspakken, der indeholder hele 5 downloads – så der er meditationguide til ethvert behov. Hvis din mor godt kan lide fordybelse eller hvis hun i forvejen kender til meditation, så vil hun helt sikkert glædes over dette kursus. Og fordi kurset foregår hjemme i stuen, så risikere du ikke, at give et gavekort på et kursus, som din mor ikke får brugt.

Forhandler

Total pris

Gå til

395,00

Gaven til den læselystne mor

Elsker din mor at læse en god krimi eller at fordybe sig en biografi. Ligemeget hvilken genre din mor foretrækker, så har Saxo.com/dk mere end 10 millioner titler. Hvis din mor godt kan lide at læse sine bøger som e-bøger eller høre dem som lydbøger, så vil det være en oplagt idé at give hende et abonnement til Saxo. Hvis du giver hende et abonnement til lyd- og e-bøger, så vil din mor automatisk få de første 30 dage gratis. Hvor mange måneder du derefter vælge at give hende, er op til dig. Der er ingen binding på et Saxo lyd- og e-bogs abonnement.

Saxo abonnement

Så du risikere ikke en lang opsigelsesfrist. Et abonnement koster 99 kr om måneden. Så faktisk kan du give din mor en gave til 100 kr hver måned og sørge for at holde hende travlt beskæftiget. Fordelen ved lyd- og e-bøger er, at du kan have dem med dig overalt. Så længe du har din telefon på dig. Du har faktisk også  mulighed for at lytte eller læse selv om du ikke er i nærheden af net. For eksempel om bord på et fly eller i udlandet. Appen har en funktion, hvor du kan downloade bøger til offline brug.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,00

Gaven til den serieglade mor

Kan din mor godt lide at slappe af foran fjernsynet og følge med i en god serie. Hos coolshop.dk kan du finde et kæmpestort udvalg af bokssæt med alle de mest populære serier. Downton Abbey The Complete Collection er en britisk historisk serie, der udspiller sig i begyndelsen af det 20ende århundrede. Gennem 6 sæsoner følger man den aristokratiske familie Crawley og deres tjenestefolk.

Downton Abbey – Complete Series Blu Ray

Serien er lige sluttet og har din mor ikke set den. Så køb dette bokssæt med alle 6 sæsoner. Så kommer hun helt sikkert ikke til at kede sig de lange vinteraftener. Er din mor ikke til historiske dramaer, så finder du bare et andet bokssæt i det store udvalg hos coolshop.dk. Men pas på –  for udvalget er så stort, at du sikkert vil blive fristet til at købe en forkælelsesgave til dig selv, når du nu er i gang med at shoppe til mor

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Den personlige gave til mor

Leder du efter en sød personlig gave til din mor enten til hendes fødselsdag eller som mors dags gave, så skulle du tage at kigge hos byravn.dk. Hos byravn.dk laver de personlige nøgleringe i læder. Nøgleringene er i høj kvalitet læder og byravn.dk trykker navn eller tekst på nøgleringen for dig inden de sender den. Der er forskellige størrelse nøgleringe og det er også muligt at få en nøgleskjuler. Em nøgleskjuler er et lille åbent læderetui til din nøgle, så du let kan finde den i tasken og så nøglerne ikke ridser noget når de ligger og rasler rundt.

Nøgleringe i læder med navn og personligt tryk

Enhver mor vil elske en nøglering med en personlig hilsen fra hendes kære. Nøgleringen kunne også være en oplagt mulighed hvis du leder efter firmagaver eller ønsker at promovere dit firma. Det vil også være en sød gave til veninde eller gave til kæresten.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 129,00

Gaven til den eventyrslystne mor

Er din mor fuld af eventyrlyst og er hun slet ikke færdig med at udfordre sig selv. Så overvej om ikke du skal give hende en oplevelse for livet. Hos DGDA duglemmerdetaldrig.dk kan du finde oplevelsesgaver til enhver smag. Men hvorfor ikke springe skovturen og vinsmagningen over og forære din mor et faldskærmsudspring.

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Det vil med garanti blive en oplevelse som hun aldrig glemmer. Og hvis du er heldig så tager hun udfordringen op og prøver at overgå dig til din fødselsdag. Hvem ved måske skal du på Bridgewalking eller lignende. Et faldskærmsudspring kunne også være en fin bryllupsgave, hvis du skal til bryllup i vennekredsen. Og hvis du er gommen, så kunne det være en virkelig overraskende morgengave.

Forhandler

Total pris

Gå til

2299,00

Gaven til den dyreglade mor

Har din mor enten hund eller kat og kan du ikke finde på en gave til hende. Så give hende et gavekort til animigo.dk. Hos animigo kan din mor købe lækre produkter til kat og hund. De har både foderblandinger og et stort udvalg af vitaminer og plejeprodukter. Der vil din mor helt sikkert kunne finde noget, som hun kan bruge til sine dyr. Gør det lidt ekstra specielt og print gavekortet ud og læg det i en gavekurv sammen med en pose godbidder og et sødt kort.

Forhandler

Total pris

Gå til

Gaven til den fitnessglade mor

Løber din mor eller går hun til fitness eller yoga, så vil hun sætte pris på lækkert træningstøj. Træningstøj skal være behageligt at have på og så skal det se godt ud samtidig. Det er også vigtigt, at du vælger træningstøj i et materiale, der lader din hud ånde og som kan absorbere sveden, når du træner. Hos atheletex.dk har de masser af lækkert træningstøj.

Gymjunky Laze Sweatpants Khaki

Vi kan rigtig godt lide Gymjunjy Laze Sweatpants i khaki med den tilhørende hoodie. Sættet ser utrolig blødt og komfortabel ud og er samtidig super trendy. Faktisk er det så lækkert, at du sagtens kan smutte forbi en cafe på vej hjem og få et glas friskpresset juice uden, at føle det, som om du sidder i træningstøj.

Her på gavetips24.dk håber v,i at vi har givet dig inspiration til gaven til mor, lige meget hvilken anledning det drejer sig om. Og uanset hvilken alder din mor har.

Husk at specielt kvinder påskønner virkelig en gave, der er pakket flot ind. Gør derfor noget ekstra ud af indpakningen. Du kan finde mange tips til gaveindpakning, hvis du søger på nettet.

Author