Er du på udkig efter en gave til lystfiskeren og mangler du inspiration – så kig med her. På gavetips24.dk ved vi godt, at det kan være svært at finde på gaveideer, men det er altid en god ide at kigge på modtagerens interesser. De tanker har du allerede gjort dig, siden du er havnet her hos os. Vi har samlet en alsidig liste af gaveideer til lystfiskeren. Der er både gaveideer til, når han er ude at fiske, og gaveideer han kan bruge derhjemme.

I danmark skal man have fisketegn, hvis man er mellem 18 og pensionsalderen. En oplagt gaveide kunne derfor være at give ham eller hende et halvt eller et helt års fisketegn. Har vedkommende allerede fisketegn, så kunne et af disse forslag måske glæde din ven.

Den betænksomme gave til lystfiskeren

Det kan både være en kold og en våd fornøjelse at være lystfisker i Danmark. Nogle lystfiskere vil nok mene, at det er en del af charmen ved at fiske. Men der findes gaver på markedet som vil gøre fisketuren en hel del hyggeligere, specielt hvis vejret er dårligt.

Trespass Dramcask – Lommelærke med 2 bægre – Rustfrit stål

Hos cykelpartner.dk har vi fundet denne smukke lommelærke i rustfrit stål. Lommelærken kommer med 2 drikkebægre og en lille tragt. Giv dette i gave til lystfiskeren, eventuelt sammen med en flaske Bitter, så er du selvskreven mange venlige tanker næste gang din lystfiskerven står ved søen med stangen i vandet og får en lille dram.

Forhandler

Total pris

Gå til

149,00

Kinetic chairpack 35 liter – rygsæksstol

Lystfiskeren er ofte afsted i mange timer af gangen. Han eller hun har derfor brug for at pakke proviant og fiskeudstyr. Vedkommende har sikkert en rygsæk i forvejen, men har vedkommende en rygsæk med indbygget stol? Vi synes,det er en smart løsning til at slå to fluer med et smæk. Og om du leder efter gave til bror eller gave til bedstefar ,så er vi sikre på, at begge parter gerne vil hvile benene lidt under fisketuren uden, at behøve at bære på mere end nødvendigt.

https://www.korsholm.dk/kinetic-chairpack-35-liter-rygsaeksstol.html

Læsestof til lystfiskeren

Selvom lystfiskeren sikkert gerne vil stå med stangen i vandet hver dag, så tillader arbejde og familieliv det sikkert ikke. Derfor er det måske en god gaveide, at give ham noget læsestof om fiskeri. Vi har fundet to vidt forskellige bøger frem, der begge henvender sig til lystfiskeren. Begge bøger har vi fundet hos Saxo.com. Hos Saxo finder du både fysiske bøger og lyd og e-bøger. 

Den fuldkomne fisker

Den første bog betegnes af mange lystfiskere som værende lystfiskerens bibel. I dette opslagsværk kan du finde alt, hvad der er værd at vide om lystfiskeri. Bogen kommer i hardback og er fyldt af flotte illustrationer. Vi er sikker på, at enhver lystfisker vil elske denne bog.

Forhandler

Total pris

Gå til

379,95

Hemingway om jagt og fiskeri

Den anden bog vi har fundet er af Ernest Hemingway. Bogen hedder Hemingway om Jagt og fIskeri. Hemingway var selv en passioneret fisker og denne bog er en virkelig perle, om man er fiskeri interesseret eller ej.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,95

Beklædning til lystfiskeren

Som tidligere nævnt så er Danmark ikke kendt for det mest pålidelige vejr. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at påklædningen er i orden. Fisketuren er kun hyggelig, så længe man ikke fryser. Der er rigtig meget kvalitets fritidstøj på markedet, så det har ikke været svært for os at finde et par virkelig lækre ting frem. Gaveideer som er af god kvalitet og særdeles anvendelige.

Deerhunter – Survivor Regnponcho

Den første gaveide har vi fundet hos hunterspoint.dk. Mangler du inspiration til jagttøj og anden fritidsbeklædning, så er det en side, der er værd at besøge. Her har vi fundet dette lækre regnslag af mærket Deerhunter. Det oser langt væk af kvalitet, og man kan med det blotte øje se, at dette er et regnslag, der gør det det skal. Nemlig at holde lystfiskeren tør.

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Stabilotherm – Fingervanter

Selv med et godt regnslag, så kan lystfiskeren let komme til at fryse om fingrene. Almindelige handsker er tit besværlige for frilivs mennesker, fordi de er nødt til at tage dem af og på hele tiden, når de arbejder. Disse handsker, som vi har fundet hos grejfreak.dk, er designet som en fingervante med en ekstra vante udenpå, der holder fingrene varme. Det er en handske der helt sikkert vil holde fingrene varme på din lystfisker.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Gå ikke ned på gear og opbevaring

Man skal aldrig gå ned på gear og derfor tænker vi også at en god gaveide må være et fluesæt med alt hvad man har brug for til fluefiskeri. Vi har set denne hos korsholm.dk.  Fluerne kommer i en smart lille æske, der let kan puttes i fisketasken og videre ned i rygsækken med indbygget stil som vi så på tidligere.

En passioneret lystfisker kan aldrig få fluer nok – så denne gave skal nok skabe glæde

https://www.korsholm.dk/c-f-design-model-2555.html

Plano 1364 Rack System

Da fluesættet jo nok langtfra er de eneste flue lystfiskeren har, så vil en god gave være dette opbevaringsmøbel. Det er set hos pro-outdoor.dk. Det er utrolig smart med en masse skuffer med mindre rum, der gør det let at holde orden på de mange små dele.

Forhandler

Total pris

Gå til

599,95

Den sjove gave til lystfiskeren

Mangler du en gave til lystfiskeren, der har alt? Eller næsten alt – for forhåbentlig har han ikke denne sjove dialægt plakat, som vi har fundet på dialaegt.dk.

Lystfiskerplakaten

Plakaten er grafisk flot lavet og vil se godt ud op enhver væg i et moderne hjem. Og samtidig så får den smilet frem, med de små citater, der rammer hovedet mod sømmet. Køb den og sæt den i en flot ramme, så skal du nok blive et stort hit hos modtageren.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Her på gavetips24.dk håber vi, at du har fået en masse gode gaveideer til gave til lystfiskeren. Husk at flot indpakning og et personligt kort sætter prikken over i’et på en god gave.

Author

Write A Comment