Hvis du er på udkig efter en perfekt gave til jægeren, så fortvivl ikke. Der er rigtig mange gode gaveideer til jægeren, om du er på jagt efter julegaven til far eller til gave til kæresten. Som gavegiver er det en fordel at modtageren er jagtinteresseret. Det åbner nemlig op for et væld af gaveideer.

Som gave til jægeren kan du både se på beklædning og udstyr, og der er rigtig meget af begge dele på markedet. Her på gavetips24.dk har vi valgt at vise et lille udvalg af de mange gaveideer, der er til jægeren. Vi har både kigget på beklædning, udstyr og læsestof. Læs med og få en masse god inspiration til din næste gave til jægeren.

Den betænksomme gave til jægeren

En jæger, i hvert fald en jæger i Danmark, vil ofte være udsat for regn og rusk, når han står i skoven eller på en mark og venter på sit bytte.

Stanley lommelærke adventure 148ml Grøn

Stanley lommelærke adventure 148ml Grøn

Derfor tænker vi, at en betænksom gave må være denne fine stanley lommelærke, som vi har fundet hos toolster.dk. Lommelærken er i rustfrit stål og skruelåget er sat fast på flasken, så du ikke taber det. Med en lommelærke i lommen, så har din jægerven mulighed for at blive varmet op indefra, hvis kulde, regn eller blæst bliver for voldsomt. 

Har du lyst til at forkæle jægeren med en ekstragave, så køb lidt indhold til lommelærken.

https://www.toolster.dk/stanley-lommelaerke-adventure-148ml-groen/

Som jæger er det vigtigt, at man beskytter hørelsen. Hvad enten man er på jagt alene eller som del af et jagtselskab, så er det vigtigt altid at benytte høreværn. Der findes en masse høreværn på markedet i forskellige kvaliteter, og som stiler sig mod forskelligt brug.

MSA Sordin Supreme Basic

MSA Sordin Supreme Basic

Du kan for eksempel få høreværn med radio, hvilket ikke er så oplagt for jægeren. Til jægeren kan du til gengæld få dette kvalitets høreværn, som er det ypperligste af det ypperligste. Et høreværn som dette henvender sig til den kræsne jæger med sans for kvalitet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1499,95

Bøger til jægeren

Jægeren har ikke mulighed for at gå på jagt hele året og i yngleperioden hvor jagt er ulovligt, bliver mange jægere rastløse og utålmodige. Vi tænker, at en god bog om emnet, både vil gøre jægeren klogere, og samtidig hjælpe ham med at fordrive tiden til det igen er tid til at putte en patron i kammeret. 

Begge bøger vi har fundet frem, har vi fundet hos saxo.com. Saxo har et stort udvalg af fysiske bøger, men begge disse bøger fås også som lyd og e-bog hvis det skulle have interesse. 

På jagt – grej, kultur & jagtteknik

På jagt - grej, kultur & jagtteknik

Første bog vi har valgt at fremhæve er På Jagt af David Carsten Pedersen. På Jagt er en livsstilsbog om at være jæger og færdes i naturen. Den giver en masse gode råd både omkring jagt, udstyr og beklædning. Men den kommer også med gode opskrifter på vildt menuer og den indeholder flere gør det selv guides, for eksempel til hvordan jægeren selv laver en jagtdolk. Vi er sikre på, at denne bog vil blive modtaget med begejstring.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,95

Hemingway om jagt og fiskeri

Hemingway om jagt og fiskeri

Den anden bog vi har valgt at fremhæve er en klassiker. Nemlig Om Jagt og Fiskeri af Ernest Hemingway. Hemingway var selv en passioneret jæger, der nedlagde bytte mange steder i verden. Dette er en bog som enhver jæger vil nyde. Den er sprogligt en perle og så er der jagthistorier, som modtageren vil lappe i sig. Helt sikkert en bog der kan tåle at blive læst flere gange. Denne bog vil også være en sød gave til oldeforældre, hvis disse har en jagtinteresse eller bare elsker velskrevet skønlitteratur.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,95

Jagttøj til kvinder

Det største udvalg i jagttøj finder du til mænd. Det har godejeren.dk tænkt sig at lave om på. De har lavet en kollektion af jagtbeklædning til den kvindelige jæger. Her er tale om tøj i en virkelig høj kvalitet, hvor man har forbundet de praktiske krav til tøjet med moderigtigt elegant tøj.

Rannoch Ladies Hunting Jacket jagtjakke, brungrøn

Rannoch Ladies Hunting Jacket jagtjakke, brungrøn

Et eksempel på dette er denne jagt jakke. Jakken er formsyet, så den tager sig godt ud og samtidig er den både vind og vandtæt samtidig med at den er lydløs, så byttet ikke opdager jægeren bevæger sig rundt. I samme kollektion finder du et stort udvalg i skjorter, veste og bukser. Så leder du efter en gave til hende som du holder af – så tag et kig ind på deres hjemmeside.

Forhandler

Total pris

Gå til

1299,00

Jagttøj til mænd

Der er som tidligere nævnt et stort udvalg af beklædning til den mandlige jæger. Når der skal investeres i jagtbeklædning, så kan det godt betale sig at købe god kvalitet.

Deerhunter – Survivor Regnjakke

Deerhunter - Survivor Regnjakke

Ved at købe god kvalitet får du et stykke beklædning, der kan holde længere, og du er sikker på, at du vil føle dig varm og tør gennem en hel jagt. Hos hunterspoint.dk har vi fundet dette styk kvalitetsbeklædning. Det er en survivor regnjakke fra mærket Deerhunter. Regnjakken er både regntæt og åndbar og så er den lavet i et materiale, der ikke larmer, når du bevæger dig rundt i skoven og så kan den rulles sammen, så den næsten ingenting fylder, når den ikke er i brug.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Seeland William II Fleece Vest

Seeland William II Fleece Vest

Hvis ikke det regner, så er det alligevel vigtigt at holde kroppen varm. Som jæger står man ofte stille i lang tid af gangen og så kan man let komme til at fryse. Med denne lækre fleece jagt vest, som vi har fundet hos korsholm.dk vil jægeren helt sikkert kunne holde varmen. Og leder du samtidig efter en gave til hestepigen i familien, så vil denne vest også kunne holde hende dejlig varm på hesteryggen, eller når hun arbejder i stalden.

https://www.korsholm.dk/seeland-william-ii-fleece-vest.html

Hold hænder og fødder varme

Hvis man først fryser på hænder og fødder, så er det svært at få varmen igen. Sørg derfor altid for at være godt klædt på, når du bevæger dig ud i kulden.

Carhartt Sokker 1-Pak – VARME

Som jæger kender man alt til kolde fødder. Derfor vil en betænksom gave være disse ekstra varme carhartt sokker, som vi har fundet hos koore.dk. Sokkerne er utrolig varme, men ikke særlig tykke, de er derfor lette at have på i støvlen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

119,00

Til jægerens hænder har vi fundet disse jagthandsker fra grejfreak.dk. Det er et par jagthandsker, specielt designet til jagt. Dette viser sig ved at handsken egentlig er en fingervante med en handske uden på.

Stabilotherm – Torg Vanter

Det gør, at jægeren let kan skubbe den ekstra vante tilside og have fuld brug af fingrene uden at behøve at tage handsken helt af. Dette er en handske, der ikke kun kan bruges til jagt, men til alt aktivitet, hvor man har brug for at have fingrene fri til arbejde, men ikke ønsker at fingrene skal være ubeskyttet hele tiden.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Selskab til jagtturen

Jægeren er ofte afsted alene eller bare sammen med jagthunden. Det kan man forestille sig kan være lidt ensomt en gang imellem.

Gråand han – Flydende lokkefugl

Derfor tænker vi, at du kan købe ham en selskabsgave som samtidig tjener et praktisk formål. Vi har fundet denne søde lokkeand hos korsholm.dk. Den er det perfekte selskab, da den aldrig siger nogen imod og så kan den samtidig tiltrække andre ænder, så jægeren kan få noget i sigtet.

https://www.korsholm.dk/graand-han.html

Giv en jagtrejse som gave

Er der tale om en større begivenhed som en 40 års fødselsdag eller en 50 års fødselsdag, så har vi fundet den helt perfekte gave. Gaven er ikke helt billig, så måske skal i gå flere sammen. Men det er helt sikkert en gave som modtageren aldrig vil glemme.

Jagtrejser

Det er meget oppe i tiden med oplevelsesgaver og hos korsholm.dk har du mulighed for at forære din jæger en jagtrejse i udlandet. Det er en ting der står meget højt på listen hos mange jægere, da det giver dem mulighed for at se og skyde bytte, som vi ikke har i Danmark. Skal gaven være noget specielt, så synes vi helt sikkert, at dette er en mulighed du bør overveje.

https://www.korsholm.dk/jagt-produkter/jagtrejser-150.html

Den sjove gave til jægeren

Har du brug for en sjov gave til jægeren, så se denne sjove plakat fra dialaegt.dk. Den har et flot stilistisk udtryk som gør, at den kan hænge på enhver væg. Og så er den samtidig sjov og humoristisk. Giv jægeren et godt grin med denne dialekt plakat. 

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

? Hvilke gave til jægeren har jeg mulighed for at vælge?

Vi har fundet 12 super gode gaveideer, du får her et lille indblik i nogle af dem: Jagtrejser, Gråand han – Flydende lokkefugl, Seeland William II Fleece Vest, Hemingway om jagt og fiskeri. Du finder resten af gaverne her på siden.

? Hvad koster en gave til jægeren?

Priserne svinger meget, alt efter hvilket budget du har for at give sådan en gave. De priser vi har fundet på gaverne, ligger fra 119 kroner og helt op til 1500 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til jægeren?

Nogle gange kan det være svært, at finde den rigtige gode. Derfor har vi har på siden, fundet nogle gode inspirationer til dig.

Author