Rigtig mange unge piger er i en periode vilde med heste. Måske har de egen hest eller det kan være, de er tilknyttet den lokale rideskole. Du er måske havnet her på siden, fordi du leder efter gave til teenager der er tosset med heste. Heste interessen er dog ikke kun forbeholdt de unge teenagepiger.

For mange holder interessen livet ud, og det kan derfor sagtens være at når du leder efter gave til hestepigen, så taler vi ikke gave til en 11 årig, men snarere gave til en 30 års fødselsdag. Hesteinteressen er ikke kun forbeholdt piger, så leder du efter gave til bror, så kan du også sagtens finde inspiration her hos gavejagt24.dk.

Når du skal finde den helt rigtige gave til hestepigen, så kan du overveje disse punkter. Det kan gøre det lettere at pejle sig ind på den rigtige gaveidé.

  • Er der tale om en øvet eller uøvet rytter?
  • Har ridepigen egen hest?
  • Er ridepigen teenager eller en moden rytter?
  • Går ridepigen op i lækkert rideudstyr
  • Er hun interesseret i faglitteratur  eller skønlitteratur om heste

Er der tale om en uøvet rytter, der først lige har fanget interessen for hestesporten. Så er gode gaveforslag:

  • Sikkerhedsgodkendt ridehjelm
  • Ridebukser
  • Refleksvest, hvis der rides udendørs
  • Blød og hård strigle, hovrenser og gnubbe
  • Ridestøvler

Har ridepigen egen hest, så har hun sikkert en lang liste af ønsker til udstyr og plejeprodukter. Men hvis du vil overraske hende med noget, som hun måske ikke selv har tænkt på, så har vi her på gavejagt24.dk fundet et par gaveideer frem til inspiration.

Gaveideer til den læselystne hestepige

Mange hestepiger kan godt lide at læse om heste. De yngre teenagepiger holder meget af skønlitteratur om heste, som for eksempel serien om hesten SIgge af Lin Hallberg.

Alle elsker Sigge

Der er indtil videre 16 bøger i den populære serie. Hele serien fås hos Saxo.dk. Både som indbundet bog. Men også som lydbog, som måske var en god idé at have i ørene på vej til og fra det sted hesten er opstaldet.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,95

Min hest – Indbundet

En anden bog vi simpelthen er nødt til at nævne, når vi taler om gave til teenage hestepigen er Tina Lunds bog “Min hest”. Bogen er ikke en historie om heste som i serien om hesten SIgge. Bogen, Min hest, kalder springrytteren Tina Lund selv for en “venindebog”. Den er en oplagt gave til veninde der er pjattet med heste.

Min hest - Indbundet

I bogen kan hestepigen dokumentere hverdagen sammen med deres hest. De kan lave noter om hvordan rideturen er gået. Hvornår hestens udstyr sidst er gjort rent og smurt, og om alle de små oplevelser de har med deres hest hver dag. 

Det er en bog,der uden tvivl vil skabe vild glæde hos som gave til hestepigen

Forhandler

Total pris

Gå til

179,95

Alt om hesten – alt om pasning og ridning af din hest

Der er også læsestof til den modne ridepige, der er vokset fra Sigge og Silas og den sorte hingst bøgerne. Der findes en masse faglitteratur om heste. Både om hestens daglige pleje.

Om dressur og spring og arbejde fra jorden. Interessen for heste verden over er så ,så derer et bredt udvalg af læsestof om enhver hesterace. På saxo.dk har vi fundet denne bog som er en allround opslagsbog, der giver en bred viden om hesten. En bog som den voksne hestepige helt sikkert vil synes om. 

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00

Den betænksomme gave til hestepigen

Det kan være koldt at være hestepige. Heldigvis er der et stort udvalg af forskellige ridejakker og veste som kan hjælpe med at holde den værste kulde ude. Men hvorfor ikke gå skridtet videre med denne smarte vest fra Coolstuff.dk. Denne smarte vest har tråde af infrarød varme syet ind i materialet så den holder dig dejlig varm.

Varmevest

Den kan bruges i hele den kolde sæson, da den har 3 forskellige varmeindstillinger. Vi grinede lidt, da vi først så den, men ideen er absolut ikke dum. Man lader den simpelthen op med usb, når den ikke er i brug, og man behøver ikke være bange for, at vesten bliver våd. Der følger en lille sikkerhedscap med til usb udgangen, som beskytter den mod fugt.

Din hestepige vil helt sikkert sende dig mange kærlige tanker, næste gang det er koldt og hun er iført denne vest.

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

Billige gaver til hestepigen

En gave behøver ikke være dyr for at begejstre modtageren. Hvis ikke du synes budgettet er til en stor gave i år, så vær lidt kreativ – Så kan du sagtens få din gave til at ligne en million alligevel. En gave til 50 kr kunne være en pose hestesnack, en gulerod og et hesteblad, som du arrangere fint i en gammel kurv du har stående, eller i en kasse som du kan dekorere med fint gavepapir eller billeder af heste. En sådan gavekurv vil helt sikkert skabe begejstring.

Pengegaver til hestepigen

Vil du helst give pengegaver – så modtageren selv kan bestemme, hvad de vil bruge dem på. Så prøv at være lidt opfindsom med præsentationen. Lav evt et fint kort eller pak pengene ned i en stor papkasse blandt en masse papir.

Money Maze

money maze

Sjove gaver begejstre altid. Eller put pengene ind i denne utrolig sjove Money Maze som vi har set hos coolstuff.dk.  For at få pengene ud skal modtageren have en lille kugle hele vejen gennem labyrinten.

Forhandler

Total pris

Gå til

79,00

God fornøjelse med gavejagten fra os på gavejagt24.dk

? Hvilke gaver til hestpigen har jeg mulighed for at vælge?

Du har muligheden for at finde inspiration fra hele 5 gaver, der er både nogle til de store og til de små. Vi vil løbende holde vores side opdateret, så der kommer nye gaveideer ind.

? Hvad skal en gave til hestepigen koste?

Det svinger meget alt efter hvilke produkter det er, du ved sikkert godt at ting til heste ikke ligefrem er billige. Du kan dog godt være heldig at finde nogle billige gaver. De gaver vi har fundet ligger fra 179 kr og op.

? Hvordan vælger jeg den rigtige hestepige gave?

Hvis du ikke har fået nogen ønskeliste fra personen, så kan det måske godt være svært. Du kan nemlig næsten købe alt til heste, derfor har vi også her på siden fundet nogle rigtig gode gaveideer, som du kan bruge til inspiration.

Author