Et guldbryllup er en stor begivenhed. 50 års ægteskab er ikke noget, alle kommer til at opleve. Efterhånden er det en hel sjældenhed, at blive inviteret til guldbryllup. Skal du til dit første guldbryllup, er det oftest en fest, der er præget af mange traditioner og hyldester til guldbryllupsparret. 

Festlighederne start allerede natten før den store dag, hvor venner og familie bygger en flot æresport foran parrets dør. Den males og pyntes og man skriver naturligvis datoer og nave på æresporten. Parret vækkes med sang og musik og inviterer indenfor til en kop kaffe og en lille en til ganen. Det er en festlig start på den store dag, som ofte fortsætter med en stor fest om aftenen, med levende musik, sange, taler og dans. 

Gavetips til guldbryllup

Det er ikke altid lige nemt at finde på en gave til et guldbryllup, parret er oppe i årene og der er grænser for, hvad de reelt ønsker sig. Fantasien kan godt blive sat lidt på prøve, men hos gavetips24.dk giver vi dig god inspiration og gode idéer til den helt rigtige gave til guldbryllup.

Din relation til parret afgør til dels størrelsen på din gave. Men ligegyldigt om det er den store pengepung, du skal have frem til oplevelsesgaver eller en design gave, eller du skal på jagt efter gaver til 100 kr eller gaver til 200 kr, så finder du dem her. 

Oplevelser til guldbryllupsparret

Når du skal finde den perfekte gave til guldbryllup, er det vigtigt at du husker, hvad parret er interesseret i. Der er ikke meget ved at komme med en gave, som de slet ikke kan bruge eller som de ikke er interesseret i.

Ballonflyvning

Ballonflyvning

Overraskelsesgaver og oplevelsesgaver er altid en god idé, så længe de passer til parret. Det er nok ikke i den helt vilde ende du skal kigge, men en vi vil foreslå dig, at du kigger på en ballontur over Danmark. Det er en god overraskelse til alle aldre og en oplevelse for livet

Forhandler

Total pris

Gå til

2395,00

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Er dit par mere jordnære og måske rigtig glade for naturoplevelser, kan en vildmarksbrunch være lige den gave, de sætter rigtig stor pris på. Det er en oplevelse, der går lige i hjertekulen på enhver, der elsker naturen og med guider der forklarer om råvarer og de gammeldags tilberedningsmetoder af den brunch de skal spise. De er selv, sammen med de øvrige deltagere, med til at bage boller i middelalderovnen, tænde bålet og røge fisken. 

Forhandler

Total pris

Gå til

475,00

Gavekurven der huskes

Er dine værter rigtig glad for vin eller øl, men bliver det for det meste til de gode tilbud fra den lokale købmand, så vil en gavekurv med luksuslækkerier til ganen være en alletiders gave til guldbryllup. 

Aykasa Foldekasse Maxi Banana

Start med at købe en god kurv, der kan rumme alle lækkerierne og samtidig præsentere dem pænt. Du kan eventuelt spraye den med guldmaling eller pynte den med guldbånd for lige at markere anledningen. Vi har valgt en foldekasse, for den er også meget anvendelig, efter indholdet er konsumeret. 

https://www.luxoliving.dk/aykasa-foldekasse-maxi-banana/?ref_gr=235110

Gavekurv med øl,vin m.v

Gavekurv

Vælg lækre vine og specialøl, som ikke lige findes hos den lokale købmand, så er du sikker på at parret får en helt ny oplevelse af, hvordan vin og øl også kan smage. Er de til glade for både hvid- og rødvin og lys og mørk øl, så giv den alle de forskellige smage i din gavekurv. Du finder alt hvad hjertet kan begære her 

https://www.netpris.dk/vin-spiritus.html

Chokoladebar med mandel og orange 35 g – Økologisk

Top kurven op med lækre snacks og chokolade, som lige giver den ekstra luksus , som hører sig en gave til guldbryllup til. Find gerne det, som ikke lige findes i parrets lokalområde. 

Forhandler

Total pris

Gå til

10,95

Gode gaver til hjemmet

En god og velgennemtænkt gave til hjemmet falder altid i god jord, specielt hvis du husker, at din gave er til parret og ikke kun den ene af dem. Køber du vægpynt eller en lille fin skulptur er det en åbenlyst fælles gave, hvorimod en enkelt plaid eller fodskammel mås kan sende det forkerte signal. Vær obs på at købe to i stedet og gerne i hver sin farve, så der ikke er noget at tage fejl af. 

Moss Plaid 130 x 170 cm

Lækre plaider i naturmaterialer er ren luksus og sådan et par stykker kan være den perfekte gave til de kølige aftener. Vælg to farver, som komplementerer hinanden godt og som passer i parrets hjem

https://ilva.dk/boligtilbehoer/plaider/moss/moerkegroen-bomuld/p-1020022-5642171006/

En fin lille skulptur, der markerer de mange år sammen som ægtefolk, kan være både en sentimental, men også ganske personlig og unik gave til guldbryllup.

LOVE BIRDS – ægte bronze

LOVE BIRDS – ægte bronze

Vælg en, der ikke fylder alt for meget, for den kan være svær at finde plads til. Vælg også gerne en, der indeholder lidt symbolik, på de mange år i medgang og modgang. Du kan vælge at få indgraveret navne og datoer i bunden på den, så den bliver en hyldest til parret. Pak den flot ind i guldpapir og skriv det helt personlige kort. Så garanterer vi, at ikke et øje er tørt. Vi foreslår lovebirds i højpoleret bronze

Forhandler

Total pris

Gå til

3500,00

LIVSNYDEREN – bronze patineret

LIVSNYDEREN – bronze patineret

Der er også mulighed for, at du kan købe 2 små type skulpturer, der hver især kendetegner parret. Så bliver gaven endnu mere personlig.

Forhandler

Total pris

Gå til

750,00

Gaver til terrasse eller altan

Når anledningen er et guldbryllup, må man gerne finde de gaver, der har sådan lidt luksus over sig. En biopejs til terrassen eller altanen, en terrassevarmer eller et par gode og rummelige lænestole til udehyggen. 

Biopejs til terrasse i sort

En biopejs tilfører både varme og hygge. Man tænder let op og slukker lige så let igen. Den skal heller ikke ikke tilsluttes noget som helst. Der er ingen aske eller støv, der skal fjernes og ingen vilde flammer der driller. Det er den lille luksus når parret rykker udendørs. Vælg en flot model med lidt højde og knap så meget bredde. Det passer flot til altan eller terrasse.

Forhandler

Total pris

Gå til

4999,00

Gas terrassevarmer model Capri træ

En lille, kompakt terrassevarmer kan også gøre underværker, den varmer bedre end en biopejs gør. Så er det varme fremfor design, er terrassevarmeren et god bud på en god gave 

Forhandler

Total pris

Gå til

2995,00

Bragno Loungehavesæt

Et par nye og lækre lænestole til haven, som man virkelig sidder godt i, betyder at lysten til at nyde både aftensmaden og aftenkaffen udendørs stiger. Du kan også vælge det smartest lille loungesæt i 3 dele, der kan sættes sammen eller hver for sig, på masser af forskellige måder. 

https://ilva.dk/havemoebler/loungemoebler/loungesaet/bragno/sort-textelin/p-1055606-5642096086/

Den lille men personlige gave

Det kan byde på udfordringer, hvis du skal holde dig til et mindre beløb, men der er der heldigvis råd for. Giv den lille luksus som ikke koster alverden, men som du ved de vil blive glade for. Når man er lidt oppe i alderen, kan finmotorikken godt være lidt udfordret fra tid til anden. 

Elektrisk proptrækker med folieskærer

Find for eksempel en lækker automatisk proptrækker, der både er flot og let at betjene. Så kommer det til at gå som en leg, at åbne flasker til både hverdag og fest. 

Forhandler

Total pris

Gå til

219,00

Melissa elektrisk kartoffelskræller – 85 Watt

Du kan også købe en elektrisk kartoffelskræller, så de slipper for at skulle skrælle kartofler. Den klarer jobbet på ganske få minutter og kan skrælle helt op til et kilo kartofler af gangen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

289,00

Smart Æggekoger

Hører der æg til på morgenbordet, kan du købe den smarteste æggekoger, hvor de kan lave 

både blødkogte, mediumkogte og hårdkogte æg, på en gang. Den har både lys og lyd, så de ved, hvornår de forskellige hårdheder er klar til bordet. 

Forhandler

Total pris

Gå til

219,00

Gaven fra den tætte vennekreds

Er i nogle vennepar der ofte ses, ved i sikker også, hvad parret går og drømmer om. Eller i hvert fald hvad der kunne ligge højt på ønskelisten. Er græsplænen efterhånden ved at være en en stor mundfuld, eller kunne lågerne i køkkenet godt trænge til en udskiftning. Synger havebordet på sidste vers, eller skal fjernsynet have lidt tæsk før det virker. Så er det helt sikkert der i skal sætte ind med den helt perfekte gave til guldbryllup.

Bosch Robotplæneklipper Indego 400

Bosch Robotplæneklipper Indego 400

En robot græsslåmaskine er helt perfekt til det grove arbejde, så kan de nemlig nøjes med lidt kantklip, når den er færdig med plænen. Køb den maskine der passer bedst til størrelsen af deres have, så den ikke skal lades op hele tiden.

Det er en gave der giver tid til en kop kaffe sammen, mens de kigger på deres nye robot, der klarer det hårde arbejde for dem. Hos gavetips.24 anbefaler vi en Bosch maskine, det er et godt, solidt mærke, der har lavet elektriske haveprodukter i mange år.

Forhandler

Total pris

Gå til

5195,00

Køkkenlåger og skuffefronter

Er parrets køkkenlåger blevet lidt triste over årene, kan i vælge at give dem et gavekort til nye køkkenlåger. Ofte kan nye låger og skuffefronter være nok til, at køkkenet får nyt liv. Tæl og mål køkkenlåger lidt diskret, når kigger forbi dem, så i kan finde en passende pris på gavekortet. Det er helt sikkert en gave, der vil give stunderne i køkkenet mere værdi.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 63,75

Samsung 43″ Fladskærms TV UE43RU7102 – 4K

Står fjernsynet for snarlig udskiftning kan det være gaveidéen der vækker glæde og begejstring hos guldbryllupsparret. Find en model, der passer i størrelsen til stuen og vælg et TV med god lyd og god billedkvalitet. Pas på at fjernsynet i vælger ikke bliver alt for nymodens og teknisk til, at det bliver et godt bytte for det gamle. 

Forhandler

Total pris

Gå til

3998,00

Langkawi Solseng

Gaven kan også være ren luksus til en træt krop, der hvor man kan tage den fælles middagslur eller bare nyde solnedgang og fuglesang i haven. Køb et par super lækre solsenge i gode naturmaterialer og med tykke hynder til parret. Så kan de både sole, hygge, sove og alt andet ind imellem. Det er luksus så det batter og helt sikkert en uventet, men kærkommen gave, som de begge vil sætte pris på. 

https://ilva.dk/havemoebler/liggestole/langkawi/fsc-eucalyptus/p-1051590-5641535464/

Giv den ultimative gave til dine forældre

Er det dine forældre der fejrer guldbryllup, skal du helt sikkert give en gave, der viser din stolthed og glæde over deres mange år sammen. Er i en hel søskendeflok, bør i slå jer sammen og finde den helt rigtige gave. En lille tur i den nære eller lidt fjernere verden, hvor de sammen kan få nye oplevelser ind på nethinden. Turen hvor alt er betalt og det eneste de skal gøre, er at pakke en taske og komme afsted. Det er lige netop den oplevelse, de aldrig ville tænke på selv. 

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Er de til wellness og afslapning og storslået udsigt, ville vi invitere dem en tur til Ystad Saltsjöbad, hvor de kan slappe af i badekåber og tøfler, væk fra dagligdagens trummerum og med udsigt og udgang direkte til strand og hav. Helt frri adgang til det store og lækre wellness og spa område og lækker aftensmad og morgenmad er naturligvis.

Forhandler

Total pris

Gå til

2999,00

Tænker du de vil trives bedst med en tur i Danmark, er der heldigvis masser af muligheder. I kan for eksempel invitere dem på et af Danmarks flotte badehoteller, hvor der bliver kræset for dem gennem hele opholdet.

Gourmetophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Gourmetophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Vælg et sted med flot natur og med mulighed for udsigt fra deres luksusværelse. Hotel Bretagne er et ægte dansk badehotel, der har rødder så langt tilbage som til 1939. Det byder på flotte naturoplevelser, lækre gourmetoplevelser og ægte badehotel stemning. Det er også lidt et ophold, der tager parret tilbage til tiden der var, hvor de måske kan finde de gamle, fælles minder frem. 

Forhandler

Total pris

Gå til

3190,00

Hos gavetips24.dk takker vi af for nu, vi håber du har fundet masser af idéer og inspiration til din gave til guldbryllup. Vi har valgt fra alle hylder og i alle prisklasser, så er har været rig mulighed for, at du allerede har valgt din gave. Så herfra ønsker vi bare god fest og masser af hygge.

? Hvilke gaver til guldbryllup har jeg mulighed for at vælge?

Vi har listet et lille udpluk af de 20 gave vi har fundet: Gourmetophold hos Hotel Bretagne Badehotel, Bragno Loungehavesæt, Spaophold på Ystad Saltsjöbad, LOVE BIRDS – ægte bronze, Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter. Resten af gaverne finder du på siden.

? Hvad skal gave til guldbryllup koste?

Det afhænger helt efter hvilken gave du giver, da priserne er ud fra det. De gaver vi har fundet her på siden, er priserne fra 200 kr og op til 5200 kr. Så der er noget at vælge mellem for alle prisgrupper

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til guldbryllup?

Det er ikke altid lige nemt, derfor hjælper vi dig godt på vej her på siden. Vi giver dig nemlig hele 20 inspirationer du kan bruge, til at finde den rette gave.

Author

Write A Comment