Har du et familiemedlem eller en veninde der er gravid, så er der heldigvis masser af gavemuligheder derude. En graviditet varer 9 måneder og er forbundet med både glæder og udfordringer. Som kroppen ændrer sig, kan den gravide opleve forskellige gener, som strækmærker og problemer med ryggen. Ting som små gaver kan være med til at lindre og afhjælpe. 

Gavetips til den gravide

Hos gavetips24.dk har vi fundet en række spændende gaveidéer frem, som kan give dig masser af inspiration til den perfekte gave til gravid. Vi har givet dig tips i flere prisklasser og du kan sagtens finde perfekte billige gaver til gravid veninde. Gaver til 100 kr eller gaver til 200 kr er heldigvis lette at finde, for med gaver til gravide kvinder er det lige så meget for at vise, at vi er der for hende i den søde ventetid. 

Gaven til maven

Strækmærker er en ganske uvelkommen gæst hos de fleste gravide. De skal helst plejes og passes, for at man kan holde dem nogenlunde i skak. Der findes heldigvis produkter, der har vist deres værd i bekæmpelsen af strækmærker.

BIO-OIL Hudplejeolie

Vær opmærksom på, at der er et kæmpe marked for cremer og olier mod strækmærker, vælg med omhu og vid, at det ikke altid er det dyreste produkt, der er det mest effektive. Vi har valgt at vise dig en olie fra firmaet Bio-Oil, som har vist meget fine resultater i tests, netop i forhold til strækmærker. 

Forhandler

Total pris

Gå til

169,95

Gavekurv med økologi

En gavekurv eller et gavesæt med hårplejeprodukter kan være en velvalgt gave til den gravide. Under graviditeten ændres vores hud og hår sig ofte i takt med, at hormonerne i kroppen ændrer sig. Vælg milde, økologiske produkter, som ikke indeholder parfume eller anden skadelig kemi, det er den bedste løsning for både mor og maven. 

Du kan vælge mellem rigtig mange mærker i denne kategori, men vælg nogle fine luksusprodukter i den lidt dyrere ende af skalaen, som du ved hun ikke selv ville købe. Det er bare en helt speciel følelse, at pleje sit hår med et mærke, som er luksuriøst og lækkert og som man ved, er helt fri for de trælse og farlige kemiske stoffer. 

Læg produkterne i en fin kurv med cellofan og vedlæg måske et smart lille håndklæde til håret, naturligvis også i økologisk bomuld. Så kan du overbringe den fineste og flotteste gave til gravid.

Bøger til den gravide

Er det den gravides første barn, hun venter, kan en bog om graviditeten være en god gave. Hun har sikkert tonsvis af spørgsmål i forbindelse med det, der venter forude, og svarene varierer helt sikkert, alt efter hvem hun spørger. Måske kan det være rart for hende, at have en helt objektiv bog, der fortæller hende om graviditetens forskellige faser. Det er en betænksom gave til en veninde, der er gravid for første gang. 

Gravid uge for uge

De veninder, der har været gravide, han faktisk godt komme til at overdrive en smule, når de skal fortælle om alle de forfærdelige ting, man som gravid, kan komme ud for. Det bliver hendes eget opslagsværk, som hun kan konsultere først, i stedet for at få serveret skrækhistorier om nattespiseri, plukveer, toiletbesvær og andre ucharmerende emner, som nødvendigvis ikke altid, er en del af det, at være gravid. 

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 0,00

Har hun allerede selv købt bogen om at være gravid, kan du måske gå skridtet videre og købe en bog om barnet udvikling. Det er et godt opslagsværk og kan bruges fra fødslen og helt frem til 3 års alderen. Meget længere kan man som gravid nok hellere ikke tænke frem i tiden. Men det er altid godt at være beredt og belæst, når den lille ny melder sin ankomst. 

Helens bog om dit barns udvikling

Bogen er skrevet af en dansk sundhedsplejerske og er helt igennem fantastisk. Du kan være sikker på, at en sådan bog falder i god jord hos den vordende mor. Når man som nybagt mor til sit første barn oplever søvnløse nætter, endeløs gråd fra den lille ny eller måske udslæt som ikke lige gider forsvinde, kan en sådan bog, give lidt is i maven og ro i hovedet. 

Det er ikke altid, man har lyst til at dele hver lille bekymring eller komme til at fremstå som uvidende overfor venner og familie. Så bogen vil helt sikkert blive brugt, igen og igen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Wellness der glæder 

Forkælelse kan være sådan en super rar ting i løbet af graviditeten. Det behøver ikke være noget meget dyrt eller fint. Oplevelsesgaver kan være svaret her. Giv hende for eksempel en tur i spa eller en lækker brunch, hvor du selvfølgelig tager med og sørger for hygge og måske lidt små overraskelser i løbet af dagen. 

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Vi synes en spadag kan være lige den gave til den gravide, som hun vil sætte utrolig meget pris på. Følelsen af vægtløshed i vandet er ubetalelig, når man til dagligt går bærer rundt på de ekstra kilo. Det er ren afslapning og velvære til jer begge. 

Er årstiden til det, kan du vælge et sted, hvor der også er mulighed for at opholde jer udendørs, sørg selvfølgelig for, at stedet sørger for slippers, badekåbe og håndklæde, så i ikke selv skal slæbe den store taske med, men bare kan tage afsted uden oppakning og nyde dagen i hinandens selskab. Så er der overskud til til alt det sjove.

Forhandler

Total pris

Gå til

395,00

Strømper til de tunge og trætte ben

Tunge og trætte ben er noget, de fleste gravide kender til. Uheldigvis er der ikke altid mulighed for, at man kan lægge sig på sofaen og smide benene i vejret. Ofte stammer problemet fra et dårligt blodomløb, som skyldes at maven trykker på blodkar og vener. Så bliver benene hævede, trætte og tunge, nogle gange med følgeskab af uro i benene, specielt om aftenen og om natten, når man er i ro. 

Når man som gravid har dette problem, følger er ofte generel træthed og ubehag med, som man måske ikke lige forbinder med de hævede og tunge ben. Så en gave der både afhjælper problemerne med benene og de generelle problemer, vil helt sikkert være en kærkommen gave til gravid. 

VIVA140 Knæ Str. 4/5 Sort

Du skal købe en støttestrømpe, eller en kompressionsstrømpe, som det nogle steder kaldes. Den sørger for, at presser på venerne nederst på benene, så blodgennemstrømningen bedre. Ikke mere hævede ben og en generelt bedre velvære er resultatet af, at hun tager strømpen på i dagtimerne.

Mange forbinder støttestrømper med tykke, grimme, hudfarvede strømper, som ingen overhovedet har lyst at iføre sig og som for øvrigt kræver specialudstyr for overhovedet at få på. Sådan er det heldigvis ikke længere, en støttestrømpe til gravide ligner en helt almindelig sort nylonstrømpe, så der er ingen fare for, at din gravide veninde vil løbe skrigende bort.

Forhandler

Total pris

Gå til

169,95

Luksus til fødderne

Som man bliver tungere og tungere, kan den gravide godt opleve rygsmerter og generelt ubehag. Her vil en god, fodformet sandal kunne rette kroppen op, så ryggen får hvile og fødderne aflastes. En god gaveidé til hende, der altid går med en hånd på lænden. 

Birkenstock Arizona SFB Suede Slim Ochre

Vil du vælge sandaler som gave, skal du helt sikkert vælge Birkenstock, det er nemlig fodtøj som er udformet anatomisk korrekt og som garanteret har en gavnlig effekt på den gravides gener. Vælg en model, der sidder godt fast på foden, så gangen bliver så let som mulig. Vi ville vælge den velkendte Arizona model, som både er smart og særdeles brugbar som gave til gravid.

Heldigvis er korrekt og fodformet fodtøj ikke længere grimt og uformeligt, som i gamle dage. I dag er det helt accepteret fodtøj til både voksne og børn, og Birkenstock er heldigvis altid toppen af poppen.

Forhandler

Total pris

Gå til

845,00

Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature

Lad os blive ved fødderne, for på et tidspunkt kan de være svære at nå med den store mave, der sidder lidt i vejen. Fødderne bliver ofte lidt glemt, netop fordi de er svære at komme til og fordi, der er så mange andre ting, som er vigtigere. En perfekt gaveidé kunne være en lækker omgang pedicure og massage. Det er en velvalgt og støttende gave til den gravide, som giver glæde til både hende og hendes fødder. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1030,00

Gaven til din gravide kæreste

Er du kæreste til en gravid, kan du sagtens finde den helt ultimative gave til din gravide kæreste.

Fotograf

Alliér dig med en fotograf, der har speciale i gravidfoto og aftal et besøg om måneden i den tid, graviditeten står på. Det vil være en helt speciel gave til gravid kæreste, som den lille ny også, på et tidspunkt, vil blive rigtig glad for at se. Måske kan du endda aftale, at de første billede af jeres lille nye familie også er inkluderet i gaven. Din kæreste vil elske dig for sådan en betænksom og flot gave til hende. 

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 0,00

Vi håber du har fundet god inspiration og masser af gode idéer til gave til gravid her hos gavetips24.dk. Vi er sikre på, at dit valg vil falde i god jord hos den gravide, for ekstra omsorg og forståelse er vigtige i svangerskabsperioden. Vi er sikre på, at du vælger din gave til gravid med omhu og respekt, og dermed gør modtageren ekstra glad.

Author

Write A Comment