Strammer budgettet og er du inviteret til fødselsdag eller lignende, så behøver du ikke tabe modet. Der findes mange fine gaver, som koster under 50 kr. Vi taler ikke ubrugelige ting, som går i stykker efter kort tid. Men gaver som modtageren kan glæde sig over længe. 

Prisen betyder intet, når man køber gaver. Det der tæller, er tanken bag gaven. Vi erkende, at man skal lede længere og grundigere, når man har et lavt gavebudget, men med lidt opfindsomhed kan man sagtens finde gode gaver. Her på gavetips24.dk har vi besluttet os for, at hjælpe dig med at finde inspiration til billige gaver. Hvis du læser videre, vil vi give dig inspiration til gaver til mænd og kvinder, børn og unge. Gaver som vi synes syner af meget mere end de koster.

Gave til 50 kr til ham

En personlig gave er altid et hit hos modtageren. En sådan gave viser tydeligt, at giveren har gjort sig umage. Prisen betyder intet, det er indholdet der tæller.

Magnetiske fotolommer str. 10×15 cm

Hvis du er på udkig efter en lille gave til ham, så foreslår vi, at du køber en magnetlomme hos magnetz.dk. I rammen sætter du et billede af dig eller af jeres fælles børn, hvis i har sådan nogle. En ramme med et foto af en han holder af, vil helt sikkert betyde meget mere for ham, end hvis du havde brugt en formue på noget ligegyldigt. Vi tænker også, at en ramme som denne med et foto i kunne være en oplagt gave til bedsteforældre eller som gave til dagplejemor som tak for pasning af den lille.

Forhandler

Total pris

Gå til

16,00

Bodylab Zero Topping (290 ml) – Salted Caramel

Træning og fitness er blevet en fast del af manges liv. Har du en mand i dit liv, som går meget op i træning og kost, men som alligevel har en sød tand. Hvis det er tilfældet, så har bodylab.dk ud over alverdens proteinpulver, også en del fødevare som ingen kalorier indeholder. Dette er tilfælde med denne karamel topping zero. Denne topping tillader, at man synder uden det går ud over kampvægten. Karamel sovs og en kalorielet is en fredag aften, uden man behøver at have frygtelig dårlig samvittighed dagen efter.

Forhandler

Total pris

Gå til

39,00

Greenland Fruit Emotions Lime-Vanilla Showergel 200ml

Vi kan alle lide at dufte godt og føle os rene og velplejede når vi træder ud fra bruseren. Mænd er ingen undtagelse. Derfor er der også de senere år sket en eksplosion i antallet af produkter der henvender sig til mænd. En af disse mærker er Greenland som fører serier både til mænd og kvinder. Vi har valgt denne showergel til ham som har en disket duft af vanilje og lime. Greenland produkterne er set hos balderclothes.com. 

Forhandler

Total pris

Gå til

49,00

Gave til 50 kr til hende

Er jagten gået ind på billige gaver som du kan bruge til hende til for eksempel adventsgaver eller til pakkekalender, så er der mange muligheder selv om pengene er små. Vi har fundet 3 forslag frem til gave til hende, som vi ikke troede man kunne få for 50 kr. Men som du kan se, så er det muligt at finde gode gaver til billige penge.

GLASVASE BEATE – RØD H 23,5 CM

Den første gave vi har fundet til hende er en fantastisk smuk rød glasvase fra serien Beate. Vi har fundet glasvasen hos mystone.dk. Og vi kan lige forestille os den stående i en vindueskarm med et par enkelte blomster, imens solens stråler spiller gennem glasset. Pak vasen smukt ind og læg eventuelt en rose eller en anden blomst ved gaven. Så er vasen klar til at blive taget i brug, så snart den er pakket ud. Vasen er klassisk i sit udtryk og kan bruges som gave til studenten eller som indflyttergave eller til en fødselsdag. Mangler du julegaven til mor, så spiller farven jo lige i med højtiden.

Forhandler

Total pris

Gå til

30,00

DOVE DermaSpa Summer Revived Fair Bodylotion

Vi kan alle sammen godt lide at have kulør i kinderne, men vi ved godt at solen er farlig og man skal passe på. En af måderne man kan beskytte sin hud og samtidig ikke ligne en albino, er ved at bruge selvbrunere eller en spraytan. Men resultaterne bliver ikke altid lige gode. Hos matas.dk fører de Dove dermaspa summer revived bodylotion. Det er en bodylotion, der gennemfugter huden, men samtidig giver den en fin glød,uden du behøver være bange for afslørende selvbruner striber. Man kan bygge farven op langsomt, så man har kontrol over kuløren. Vi tænker det er en god gave til hende

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Franske fristelser – Indbundet

Elsker hun at eksperimentere i køkkenet med lækker mad og kager, så kan du købe en lækker røreskål til hende, eller noget andet som hun kan bruge i madlavningen eller bagningen. Men du kan også give hende inspiration til at lave endnu flere lækre kager, som du forhåbentlig bliver budt på. Hos coop.dk har vi set denne fine kogebog med alverdens franske fristelser. Med den ved hånden er vi sikker på, hun styrter ud i køkkenet og går i gang.

Forhandler

Total pris

Gå til

169,95

Gave til 50 kr til bedsteforældrene

Har du børn,så er det oplagt at få dem til at lave en hjemmelavet gave til bedsteforældrene. Du kan få dem til at tegne en fin tegning, som i rammer ind – eller du kan købe selvtørrende ler og de kan lave små figurer, som kan males med tusser, når leret er tørret.

Poster and Frame Henri Matisse 42

Men har du ikke tiden eller børnene til at lave de hjemmelavede gaver, så kan du sagtens finde noget,som de bliver glad for alligevel og som holder sig indenfor budgettet.

Vi har set det kendte tryk af Henri Matisse hos luxoliving.dk og tænker, at det vil pynte på enhver væg. Plakaten er allerede rammet ind, når du køber den, så den holder sig fint indenfor budgettet. 

https://www.luxoliving.dk/poster-and-frame-henri-matisse-42/?ref_gr=44130

FYRFADSSTAGE BØLGET – H 7 X Ø 6 CM – GRÅ

Levende lys skaber hygge og hvis der er noget vi danskere er kendt for så er det vores hygge. Vi elsker at skabe hygge i hjemmet med levende lys, puder og plaider og skabe en god stemning. Bedsteforældrene har sikkert lysestager i forvejen men vi er alligevel sikre på at de vil synes om den fine glas fyrfadsstage fra mystone.dk.

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Outlust Cash Capsule

Hører bedsteforældrene stadig til den gruppe, der foretrækker kontakter frem for at brug kort, så har vi er en fin lille løsning, der intet fylder. Hos coolstuff.dk har vi set denne Cash Capsule. En lille aluminiumsbeholder, der både er tryk og vandsikret. Her kan pengesedler let gemmes. Der er også en god gave til studenten der skal holde sabbatår og som skal ud og rejse. Og skal i som familie en tur på stranden, så behøver ikke efterlade jeres penge på strandhåndklædet, mens i bader. Pengene puttes blot i beholderen og så kan den tages med i vandet uden af sedlerne bliver våde.

Forhandler

Total pris

Gå til

39,00

Gave til 50 kr til børn

Har du brug for at finde en lille gave til et barn i familien eller omgangskredsen, så har vi fundet 3 ideer frem, som vi tror vil henrykke barnet. Børn er nemlig fuldstændig ligeglade med hvad det har kostet, hvis bare de synes det er sjovt og spændende.

Block Tape

Hos coolstuff.dk har vi fundet Block tape som vil få Lego elskeren til at forsvinde ind på sit værelse i flere timer. Block tape er selvklæbende tape, der har rækker af små knopper, der passer til Lego og lego efterligninger. Tapen gør det muligt, at bygge op af vægge eller lave små hængebroer til lego figurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Men vi ville ønske der havde været Block tape, da vi var børn. Dette er en perfekt gave til 4 årig og opefter.

Forhandler

Total pris

Gå til

39,00

Disney Toy Story 4 spil

En god måde at være sammen på som familie er ved at spille brætspil. Når man spiller brætspil er man nødt til at være nærværende og opmærksom, og kommer man til at kigge på mobilen, så risikere man at tabe spillet. Der findes rigtig mange brætspil på markedet, men vi har hos coop.dk fundet dette 3 i 1 spil med ludo, domino og et puslespil. Spillet er bygget op omkring figurerne fra Toy Story 4 og skal nok skabe glæde hos de små størrelser

Forhandler

Total pris

Gå til

99,95

Leder du efter gave til barselsgave eller dåbsgave, så kan du godt finde en fin gave, der holder prisen. Men du skal være ekstra opmærksom på, hvad du køber. Små børn putter nemlig alting i munden, så du skal sikre dig, at det du køber er godkendt til små børn.

Minilabyrint

Vi har kigget hos babysam.dk som jo henvender sig udelukkende til små børn. Her har vi fundet denne minilabyrant, som hjælper den lille med at udvikle sig motorisk. Der er mange timers god leg i dette farvestrålende stykke legetøj. Det er også en fin gave til 1 årig.   

Forhandler

Total pris

Gå til

31,98

Gave til 50 kr til teenager

Er du på udkig efter en lille gave til teenager, så har vi fundet 2 gode bud på billige gaver, der er særdeles anvendelige.

Sony Ericsson Transportable Højtaler MPS-80 – Rød – Orginale

Den første gaveide vi har fundet, fandt vi hos modify.dk. Det drejer sig denne fine lille transportable højtaler af mærket Sony Ericsson. De har en moderigtig rød farve og vil se rigtig godt ud på teenageværelset. Højttaleren har en rigtig god lyd, men er lille og kompakt, så den er let at tage med på stranden eller i parken, når den unge skal hygge sig med vennerne. Her er rigtig meget gave for pengene

Forhandler

Total pris

Gå til

49,00

SHAKE WEAVED BANDANA I CASHMERE BLUE

Har teenagepigen i huset langt hår, så vil hun sikkert sætte pris på et bandana headband som denne, som vi har fundet hos neats.dk. Her er tale om en hårbøjle, der er beklædt med bandanastof. En let og moderigtig måde at holde håret væk fra ansigtet. Hårbøjlen fås i mange farver og mønstre.

Forhandler

Total pris

Gå til

49,95

Gave til 50 kr til konfirmanten

Når foråret kommer skal mange af os til konfirmation og ofte ønsker de unge mennesker sig kun penge.

DIALÆGT PLAKAT – KONFIRMANDEN – A5

Hvis du leder efter en fin lille gave, du kan pakke sammen med pengene. Eller bruge alene, så se med  her. Hos mystone.dk har vi fundet dialægt plakaten Konfirmanten. Det er en rigtig sød og sjov lille gave, som kan pynte på værelset.

Forhandler

Total pris

Gå til

45,00

Gave til 50 kr til studenten

UGLE STUDENT – 4 CM – RØD

Der findes mange små søde dekorations studenterhuer og lignende, som man kan give til studenterfesten. Men vi er faldet for denne fine lille keramik porcelænsugle med studenterhue på. Den er sød og dekorativ og et minde for livet for studenten.

Forhandler

Total pris

Gå til

19,50

Gave til 50 kr til barselsgave

Er en god veninde blevet mor, så er du sikkert på udkig efter en barselsgave. Her i landet er det kutyme, at man tager en lille ting med, første gang man møder den lille ny.

PINK BABY SKO – KERAMIK – 5 CM

Ofte drejer det sig om tøj eller legetøj, men vi har set disse små baby keramik sko, som vi synes er en sød gestus at komme med. Enten alene eller som en del af en gavekurv. Keramik skoene findes både i lyseblå og i lyserød og de er set hos mystone.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

20,00

DERMA Eco Baby Shampoo/Bad

Små børn har sart hud og man skal derfor være meget opmærksom på hvilke produkter man bruger når man bader og smører den lille ny ind. Vi har været en tur i matas.dk for at se på deres udvalg og vi er faldet over denne Derma Eco Baby Shampoo og Bad som er lavet på økologisk aloe vera. Den er også Svanemærket og anbefalet af Allergy Nordic og så er den selvfølgelig helt fri for parabener og parfume.

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Vi her på gavetips24.dk håber,vi har givet dig den fornødne inspiration til at købe billige gaver som samtidig er gode og brugbare gaver. 

Husk altid når du giver gaver, at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Det gør glæden større for modtageren. En god ide er altid, at have et lille lager af gavepapir og pynt liggende i en skuffe så du har det du skal bruge ved hånden. Og vedlæg så et håndskrevet kort ved pakken.

Author