Skal du give en gave til 4 årig, er det faktisk helt sjovt at finde den rette, for ved denne alder begynder der for alvor at ske meget i barnet udvikling. Sproget er i fin udvikling og de fleste er begyndt i børnehave eller dagpleje. Humor og ansigtsudtryk fylder meget nu, samtidig med at de forsøger at holde styr på fantasi og virkelighed. Rollelege og sang er også begreber, der stiftes bekendtskab med i denne aldersgruppe.

Du kan med fordel give gaver, der stimulere barnets udvikling og leg, både noget der kan bruges af barnet alene og noget der kan bruges i fællesskab med andre børn eller voksne. Det er også her ved denne alder, der kan være stor forskel på drenge- og pigelegetøj, men heldigvis er der masser af neutralt legetøj, der kan gives som gave til 4 årig.

Har du svært ved at finde til til den store gavejagt, er det altid velkomment med et gavekort til legetøjsbutikken eller måske en gavekurv med billetter til Zoo eller en anden interessant oplevelse.

Her hos gavetips.24, har vi samlet en række gode forslag til gaver til 4 årig. Har du flere af de helt små børnefødselsdage på vej, kan du med fordel tjekke gave til 1 årig og gave til 2 årig ud.

Rollespils i gave til 4 årig

Djeco Legetelt – 100×105 cm – Legehus

Djeco Legetelt - 100x105 cm - Legehus

Køb en gave hvor barnet kan bruge sin fantasi og lege forskellige rollespilslege med søskende eller venner. Et let og flytbart legehus, der kan bruges både inde og ude er en super god gaveidé, her kan der leges købmand og familie og meget andet.

Forhandler

Total pris

Gå til

499,95

Klein Redningsrygsæk – 6stk – Rød

Klein Redningsrygsæk - 6stk - Rød

Du kan også forsøge dig med en ny og fin variation af lægesættet, nemlig redningsrygsækken, der indeholder alt til falckredderen eller lægen der skal komme de syge eller tilskadekomne til undsætning.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,95

Spil i gave til 4 årig

Tiden er moden til at begynde de lette og lærerige spil at kende. Mange spil kan spilles alene, men tab og vind med samme sind mentaliteten læres bedst, ved at spille spil sammen med andre.

Educa Brætspil – Vildkatten Ramasjang

Educa Brætspil - Vildkatten Ramasjang

Hvis du gerne vil finde et dansk spil, kan du kigge på Ramasjangs spil Vildkatten, kender barnet til Ramasjang i forvejen, vil Hr. Skæg og Bamse og Rosa allerede være kendte ansigter.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,95

Danspil Læringsspil – Hvad Rimer

Danspil Læringsspil - Hvad Rimer

Et rimspil, hvor barnets sprog og forståelse for rim udvikles, kan også være en god mulighed. Her kan spillet spilles uden voksne, selv om det nok er godt at der er en voksen i nærheden, hvis poderne har spørgsmål.

Forhandler

Total pris

Gå til

69,95

Den forberedende gave til 4 årig

Skolestarten nærmere sig med hastige skridt, mange starter nemlig i skole ved 5 års alderen. Måske har du lyst til at give en gave, der bliver en del af deres skoletid, for eksempel en flot penalhus eller en lækker rygsæk. Så kan barnet lige så stille vænne sig til at bruge de redskaber, der skal bruges i skolen.

Lego Penalhus m. Indhold – Friends – LWHearts

Lego Penalhus m. Indhold - Friends - LWHearts

Et stort penalhus med masser af farveblyanter, linealer og andre interessante ting, måske sammen med en male- eller skrivebog, vil være en rigtig god gave.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,95

Djeco Farvesæt – 47 dele – Multifarvet

Djeco Farvesæt - 47 dele - Multifarvet

Der er også mulighed for, at du kan fremme interesse og fantasi, hos en måske allerede spirende tegner eller maler. Køb en flot kuffert, med farveblyanter, tuscher og vandfarve, så er der til mange timers produktion af flotte og farvestrålende malerier og tegninger. 

Forhandler

Total pris

Gå til

229,95

Luksus gave til 4 årig

Et det mosters guttermand, onkels øjesten eller bedstes bette nus der fylder år, kan gaven ofte bære præg af en vis luksus, for intet er for godt til den lille. 

Pink pigecykel winther150

Her kunne det være en oplagt gaveidé, at købe den første rigtige cykel, naturligvis lige udstyre med støttehjul, indtil balancen er i orden. Det er en gave der betyder, at familien kan cykle sammen og barnet føler sig selvstændig på sin helt egen cykel. Husk at købe en cykelhjelm med.

https://www.fribikeshop.dk/cykler/boernecykler/pigecykler/pink-pigecykel-winther-150-12-9102016216

Magne Halvhøj seng

Det vil også falde i god jord at give barnet en halvhøj seng, hvor der er mulighed for leg og hygge under den, så længe den er udstyret med en sengehest, er det helt trygt for et 4 årigt barn at sove i en halvhøj seng. 

https://ilva.dk/boernevaerelset/boernesenge/magne/hvidlakeret-mdf/p-1046379-5640957610/

Den bløde gave til 4 årig

Du har naturligvis altid mulighed for at give en blød gave uanset alder. En lækker jakke eller en morgenkåbe ligesom fars eller mors. Så kan der hygges igennem til søndagens morgenbord.

Nørgaard Madsens Badekåbe – Navy m. Øjne

Morgenkåben falder garanteret i god jord, da den kan hygges i både morgen og aften. Den kommer helt sikkert til at blive brugt.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,95

Molo Regnjakke – Waiton – Sort

En smart regnjakke, der ligner en almindelig jakke og og som ikke er stiv og lugter af gummi, kan også være en super velvalgt gave, som barnet vil elske at bruge. Måske endda selv om det ikke regner

Forhandler

Total pris

Gå til

349,95

? Hvilke Gave til 4 årig har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille udpluk af gaverne: Molo Regnjakke – Waiton – Sort, Pink pigecykel winther150, Danspil Læringsspil – Hvad Rimer, Klein Redningsrygsæk – 6stk – Rød. Resten af gaverne finder du på siden.

? Hvordan er gaverne fundet?

De er fundet med udgangspunkt i det skal være noget dit barn vil kunde lide. Du oplever sikkert selv det kan være svært, det er også derfor vi har gjort en del af forarbejdet for dig.

? Hvordan vælger jeg den rigtige julegave til hende?

Du har sikkert stået i den situation før, hvordan du vælger den rette gave. Derfor har vi her på siden, lavet denne inspiration, så det kan hjælpe dig lidt på vej, til at finde en rigtig god gave.

Author