Selvom barnet allerførste fødselsdag er den mest fejrede, er barnets anden fødselsdag bare så meget sjovere, fordi den lille er meget mere klar over, hvad der foregår. De kan selv gå rundt, de kan synge med på deres helt eget sprog, de kan pakke gaver ud, næsten helt uden hjælp og de kan spise med af lækkerierne på kaffebordet. Der er lidt mere fart over feltet og sjov i gaden til en 2 års fødselsdag. 

God inspiration når du skal købe gave til 2 årig

Har du en nært forestående 2 års fødselsdag du skal deltage i og har du måske lidt udfordringer med at finde en gave til 2 årig, skal du læse med her, hvor gavetips24.dk giver dig god inspiration og masser af gaveidéer til netop denne fødselsdag. Om du skal give gaver til 50 kr, gaver til 200 kr eller sjove gaver, så finder du dem her. Du vil sågar kunne finde rigtig gode oplevelsesgaver til fødselaren, som kan anvendes sammen med familien. 

Gaver med oplevelser og læring

Når man er 2 år gammel, er nysgerrigheden i top og verden skal udforskes. Derfor kan en rigtig brugbar og spændende gaveidé være et gavekort til de gode oplevelser, en 2 årig vil elske. Samtidig kan din gave bruges sammen med hele familien, det er helt sikkert et stort ekstra plus.

EN TUR I ZOO

Zoo

Giv for eksempel en tur i Zoo, hvor den lille kan se på alle dyrene, lege på legepladsen og spise medbragt mad på plænen. Det vil være en gave for hele familien, men selvfølgelig med fødselaren i centrum.

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

En dag i WOW PARK Billund

WOW PARK Billund

Du kan invitere den lille og familien på en tur til WOW Park, det er et underholdende sted for børn i alle aldre. Her får familien en dag i fri luft, med sundhed og bevægelse i centrum. En ekstra fordel er, at den lille fødselar kommer gratis ind.

Forhandler

Total pris

Gå til

175,00

OPLEV RASMUS KLUMP I TIVOLI

Tivoli

Eller hvad med en tur i Tivoli, hvor familien kan besøge Rasmus Klump og få gratis pandekager i hans pandekagehus. Det er en oplevelsesgave for den 2 årige, som sent glemmes. 

Forhandler

Total pris

Gå til

449,00

Gaver under 50 kroner

Der er heldigvis masser af muligheder for at give en billig, men alligevel god og sød gave der passer lige til anledningen. Fødselaren er heldigvis helt ligeglad med pris, så længe der er noget der er pakket ind.

Lille Abes Fødselsdag – Leen Van Durme – Bog

Køb for eksempel en fin lille bog, der faktisk handler om at have fødselsdag. Det er en bog, der kan læses sammen med far eller mor, men som den lille også selv kan kigge i. Den er fyldt med små flapper der skal løftes, så der er masser af overraskelser, akkurat som på en fødselsdag.

Forhandler

Total pris

Gå til

49,95

Vandkande Fisk

Du kan også købe en fin lille vandkande fisk, som fødselaren kan have med i bad, den er gennemsigtig og har masser af sjove funktioner til brug i badekarret eller i vandbassinet i haven.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,95

Diinglisar nusseklud kanin

Diinglisar nusseklud kanin

Eller hvad med en super sød kanin nusseklud i det blødeste materiale og med det sødeste ansigt: Den bliver let en tro følgesvend, for den fylder ikke meget og kan let soves med og hygges med. Det er en rigtig god og billig gave til 2 årig.

Forhandler

Total pris

Gå til

169,95

Gave til 2 årig dreng

Skal du til rigtigt drengefødselsdag og vil du gerne komme med en gave til en dreng, har du gode muligheder. Vi tænker biler, traktorer, trillebører og drengetøj er gode idéer til en drengegave til 2 årig.

Biltæppe by, bilbane

Et legetæppe med en hel by med bilbaner, butikker, en togstation og en byggeplads og meget mere,  kunne være en helt perfekt gave til en 2 årig dreng. Her kan han lege i timevis, på det meget flotte og detaljerede tæppe. En super god gaveidé.

https://www.boernibalance.dk/biltaeppe-by-bilbane

NAME IT Forårsjakke Sylvester Camo

NAME IT Forårsjakke Sylvester Camo

En jakke med camoulfagemønster, ligesom soldaterne. Og oven i købet med mærke og stjerner på armen. Det er gaven til en lille dreng, der skal erobre den store verden.

Forhandler

Total pris

Gå til

379,00

Gave til 2 årig pige

Skal du omvendt til pigefødselsdag, med tylskørter og smykker og prinsessesko. Så skal du have fat i en rigtig pigegave, i lyserøde og lilla farver med guld og sølv strøet med let hånd.

Pink telt, pop up

Køb det ultimative pop-up legetelt til den lille prinsesse, det er den yndigste gave, der kan bruges både indendørs og udendørs og indbyder til timevis af leg.

https://www.boernibalance.dk/pink-telt-pop-up

Kjole sølv stripe – 5717

Du kan også købe den sødeste pink kjole med tynde fine sløvstriber, som enhver lille pige vil elske. Den har det helt fine prinsessesnit og bliver helt sikkert et hit.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,95

Vi håber du har fundet gode idéer til din næste gave til 2 årig. Gavetips24.dk takker fordi du læste med, husk du kan finde inspiration til alle tænkelige gaver til alle anledninger her på siden. Tag et kig i oversigten og find inspiration til dine fremtidige gaver til stor og lille, gammel og ung.

? Hvilke gaver til 2 årig har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i de 10 gaver vi har fundet: En dag i WOW PARK Billund, Diinglisar nusseklud kanin, Biltæppe by, bilbane, Lille Abes Fødselsdag – Leen Van Durme – Bog. Du finder resten af gaverne her på siden.

? Hvad skal gave til 2 årig koste?

Alt efter hvad dit budget er, så kan priserne svinge rigtig meget. De gaver vi har fundet, som du kan bruge til inspiration der er priserne mellem 49 kr og op til 499 kr. Så der er noget i alle prisklasser.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til 2 årig?

Hvis du ikke har fået en ønskeliste, kan det være lidt svært at finde den rette gave. Derfor har vi fundet 10 gode inspirationer til dig.

Author

Write A Comment