Det kan være en stor udfordring at købe gave til 11 årig, hvis ikke du er så heldig, at du har fået en ønskeseddel. Den 11 årige er pre- teenager og det svinger meget, hvor langt de er i deres udvikling. Nogle, specielt piger, opfører sig allerede som teenagere og leger ikke længere med legetøj. Andre foretrækker stadig legetøj frem for tøj eller elektronik.

Her på gavejagt24.dk har vi samlet en liste over forslag til gave til 11 årig. Om du er på udkig efter fødselsdagsgaver eller julegaver til børn og børnebørn.

Gave til den legesyge og motionsglade 11 årige

Motion er vigtigt for vores børn. Specielt fordi data fra Danmarks statistik viser, at børn bevæger sig alt for lidt i dag. En let måde at få mere motion ind i hverdagen er gennem leg. Det kan være en tur på rulleskøjter, en tur på klatrevæg eller ved at indrette haven, så den opfordre til leg og til bevægelse.

Slackers Ninja Line Klatrebane

Slackers Ninja Line Klatrebane

Denne Slackers Ninja Line Klatrebane som vi har set hos coolstuff.dk træner både styrke, smidighed og koordination samtidig med, at det er sjovt. Klatrebanen kommer med nylonreb med spærrehage. 3 rebgreb, 2 monkey bar-greb i træ og 2 ringgreb i metal. Alt er klart til at blive spændt ud i haven og det garantere timevis af sjov, leg og motion. Udstyret kan sagtens klare vægten af en voksen – så her er en alletiders mulighed for sund kvalitetstid sammen hele familien.

Forhandler

Total pris

Gå til

759,00

En anden sund gaveidé kunne være en ny cykel. En cykel giver den 11 årige en masse frihed, fordi han eller hun let kan cykle over til de venner og veninder, der bor i nærheden. Og sammen kan de cykle rundt i kvarteret, mens de hygger sig. Det er en god måde at få motion på. Ligger barnets skole i nærheden og er der gode cykelstier, så kan det sikkert også lette morgenrutinen i hjemmet, hvis barnet selv kan cykle til og fra skole.

MBK GENESIS MUD 24″

MBK GENESIS MUD 24"

Der findes et stort udvalg af cykler i dag, der er bygget efter, hvad de skal bruges til. Der er city cykler, mountain bikes, BMX og mange flere. Fribikeshop.dk har et stort udvalg af cykler til både børn og voksne. De har også alt den ekspertise, der skal til for, at hjælpe dig med at vælge den rigtige cykel. Hvis du vælger at købe en cykel, så husk at købe en godkendt cykelhjelm og en god lås samtidig.

https://www.fribikeshop.dk/cykler/boernecykler/mtb-og-race/graa-drengecykel-mtb-mbk-genesis-mud-24-12-9101960224

Gaveideer til den læselystne 11 årige

Er du så heldig, at du har en 11 årig, der elsker at læse? Så er det endelig med at gøre alt hvad du kan for at støtte den passion.

e- og lydbogs abonnement fra saxo.dk

e- og lydbogs abonnement fra saxo.dk

Det kan du gøre ved, at tage ham eller hende med på biblioteket. Du kan også give et e- og lydbogs abonnement fra saxo.dk som gave til 11 årig. Hos saxo er der rigtig mange kendte børnebøger, der både kan læses og lyttes.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,00 pr md.

Stævne med Sigge

Stævne med Sigge

Har den unge pige eller dreng en hobby eller interesse, vil der ofte være ungdomsbøger at finde, der handler om lige præcis den hobby eller interesse. Det kunne for eksempel være at du leder efter gave til hestepigen på 11 år. Her kunne det være oplagt, at give hende en bog om heste. Enten et stykke faglitteratur om hestens pleje eller en af de utallige skønlitterære bøger, der er lavet om heste og rideskoler og hestepiger.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,95

Børnenes rekordbog 2020 – Indbundet

Er den 11 årige endnu ikke helt bidt af at læse, så er det en god idé at starte blidt med en bog med en masse billeder og med indhold, der fanger interessen med det samme. Børnenes rekordbog 2020 af Michael Brøgger, som vi har set hos coop.dk er fyldt med sjov læsning.

Forhandler

Total pris

Gå til

169,96

Legetøj til den kreative 11 årige pige

Især piger er dygtige til at sidde stille i længere tid og nørkle med et projekt. Det kan være at tegne eller lave perler.

Spralla 3D-pen

Spralla 3D-pen

Men det kunne også være at lave 3D tegninger og små skulpturer i plast med denne Spralla 3D-pen. Sættet indeholder plaststrå i 10 forskellige farver. Så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan laves. Her er helt sikkert mange timers underholdning.

Forhandler

Total pris

Gå til

279,00

Djeco Strikkelise – Prinsesse

Det er meget oppe i tiden at strikke igen. Derfor har den 11 årige sikkert set dig eller andre sidde og strikke. Hos kids-world.dk har vi fundet denne fine Djeco Strikkelise-Prinsesse. Strikkelisen er formet som en prinsesse med fin lyserød kjole og kommer i en flot gaveæske.

Æsken indeholder alt, hvad der skal til for at komme i gang med at strikke de fineste snore i mange farver. Snorene kan bruges til halskæder, armbånd, snørebånd, bælter og til meget andet. Strikker du selv, er det jo oplagt at I sætter jer og hygger jer sammen. Dig med dit strikketøj og hun med hendes strikkelise.

Forhandler

Total pris

Gå til

159,98

Legetøj til den 11 årige dreng

Er den 11 årige modtager af gaven vild med slim, så er her gaveideen over alle gaveideer. Nemlig hans helt eget slim laboratorie. Her kan barnet lære at lave deres helt eget slim i rød og grøn. Sættet indeholder alt, hvad man skal bruge – inklusiv maske og handsker for sikkerhed. 

Alga Science – Slime Lab

De kemikalier der skal bruges ER af meget lav giftighed og godkendte, men det er bedre at være på den sikre side.

Med dette laboratorie stående på børneværelset, må du hellere købe ekstra snack ind til de mange venner han får på besøg, der skal se vidunderet.

Forhandler

Total pris

Gå til

239,95

En oplevelse ud over det sædvanlige er en rigtig fed gave at få. Du kunne derfor overveje at give en oplevelsestur i stedet for en fysisk gave. Måske har barnet en hobby eller interesse som kan integreres i oplevelses, eller måske vil du bare gerne give ham en kæmpe oplevelse.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt

En oplevelse hvor adrenalinen raser og grænserne overskrides uden, at det på noget tidspunkt er farligt. Hvis det er sådan en oplevelse, du er på udkig efter, så skulle du overveje en gåtur i højderne over Lillebælt. Turen er fuldstændig ufarlig, men det vil helt sikkert kildre i maven. Det vil uden tvivl være en oplevelse han kan imponere vennerne med og som han vil tale om længe efter.

Forhandler

Total pris

Gå til

295,00

Hygge til værelset

Selvom den 11 årige kun er næsten teenager, så går de allerede op i hvordan deres værelse ser ud.

Spralla LED Puder

Spralla LED Puder

Derfor kunne en gave idé også være et sæt sengetøj med deres idoler på. En fed plakat. Eller hvis det er en gave til 11 årig pige så tror vi på at hun vil elske en af disse søde puder med LEDlys i. Forestil dig hvor hyggeligt det må være på værelset om aftenen eller når hun skal falde i søvn.  

Forhandler

Total pris

Gå til

79,00

Astronaut Lampe

Som gave til 11 årig dreng har vi forelsket os i den super fede astronaut lampe. Den vil med garanti pynte på ethvert drengeværelse og er du på udkig efter julegaven til far, så tror vi faktisk heller ikke det er ramt helt ved siden af.

Forhandler

Total pris

Gå til

179,00

De allersidste fif og gode råd

Vi håber vores guide har givet dig inspiration til at finde den helt rigtige gave. Du er den eneste, der kender den 11 årige. Vi ved bare, hvad der er oppe i tiden. 

Sparebøsse med kløer

Sparebøsse med kløer

Husk at pakke gaven fint ind – det er en stor del af oplevelsen for modtageren. Måske ikke så meget for de 11 årige drenge. Men de 11 årige piger forstår sandelig godt, at påskønne flot papir og fine sløjfer og dekorationer

Som et par allersidste gavetips vil vi nævne den super sjove gave – nemlig sparebøssen, der ikke frister sarte sjæle til at stikke fingrene i sparebøssen i utide.

Forhandler

Total pris

Gå til

149,00

Money Maze

Money Maze

Og den super sjove idé, hvis du vælger at give pengegaver

Forhandler

Total pris

Gå til

79,00

? Hvilke gaver til 11 årig har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille udpluk af de 13 tips til gaver du finder på vores side: Bridgewalking Lillebælt, Alga Science – Slime Lab, e- og lydbogs abonnement fra saxo.dk. Se de andre gode gaver på vores side.

? Hvad skal gaver til 11 årig koste?

Alt efter hvad personen ønsker sig kan priserne svinge. Vores priser i de gaver til 11 årige, som vi giver dig inspiration i. Priserne er fra 79 kr og op til 3999 kr, så det svinger meget alt efter hvilken gave det er.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til 11 årig?

Du ved sikkert hvor svært det kan være, at finde en gave hvis ikke du har fået nogen ønskeliste fra personen. Derfor giver vi dig nogle gode forslag, så du kan vælge den rette gave.

Author

Write A Comment