Den allerførste fødselsdag er altid noget helt specielt, måske nok mest for de stadig lidt nybagte forældre og naturligvis alle bedsteforældrene. Barnet er heldigvis lykkeligt uvidende om alt virakken og ønsker sig ikke noget, andet end noget at spise og en ren ble, og så måske lige noget farvestrålende, knitrende gavepapir. 

Hvis forældrene har lavet en helt udførlig ønskeseddel, kan det faktisk være en rigtig god idé at følge den, så godt det nu lader sig gøre, de har helt sikkert en plan med alle deres ønsker. Lav gaven lidt mere spændende, som en gavekurv eller lav det til sjove gaver med et festligt tema. Man skal huske, at en gave til 1 årig faktisk mere er en gave til forældrene, så følg endelig ønskelisten, hvis der er en.

Oftest indeholder ønskelisten dog sådan lidt vage ønsker som tøjdyr, tøj i en hvis størrelse eller gavekort til udstyr eller tøj. Her kan man godt få lov at bruge sin fantasi lidt og finde den helt unikke og gode gave til 1 årig. 

Læs med her og tjek de mange gode gaveidéer fra gavetips24.dk ud. Find lige den gave du var ude efter eller brug forslagene som inspiration.

Den bløde gave til 1 årig

Der findes utroligt meget lækkert og skønt børnetøj, så det er nærmest en sikker gavevinder, hvis man husker på stil og årstid. Lad være med at købe en super billig og ekstra nedsat vinterjakke, hvis gaven skal gives i april. Det er ikke til at sige, hvor meget de små vokser.

Gave til 1 årig

Molo Fleecedragt

Køb for eksempel en lækker fleece heldragt, den kan bruges det meste af året og er det perfekte udstyr til udendørs leg. Der er ikke noget der skiller på midten, så sandkasser og strandture kom bare an. 

Forhandler

Total pris

Gå til

499,95

SunnyLife Badeponcho – 60×60 – Grøn Krokodlile

Der er også mulighed for, at din bløde gave er en badeponcho, som barnet lige får over hovedet efter badet. Det gør det lidt nemmere at finde nattøjet frem og barnet går ikke rundt og fryser. 

Forhandler

Total pris

Gå til

299,95

Den søde gave til 1 årig

Når du helt går ind for, at gaver skal være til glæde for den, der har fødselsdag, så skal du naturligvis finde lige den søde ting, som den lille ikke kan stå for. Her er der mulighed for verdens sødeste tøjdyr eller måske en bog med billeder og lyd. 

Bloomingville Bamser – 6-pak – Dyr

Find lige den bamse du ikke selv kan stå for, eller måske en hel, charmerende dyrefamilie, så kan det ikke blive andet end en success. 

Forhandler

Total pris

Gå til

599,95

Lilliputiens Plystaske – The Farm

Eller hvad med en hel blød bondegård med hus, hvor alle dyr og bondemanden kan pakkes ned i og tages med på stranden eller til bedsteforældrene. Det kan let ende med at blive yndligslegetøjet. 

Forhandler

Total pris

Gå til

429,95

Den lærende gave til 1 årig

Hvis du gerne vil give en gave, som barnet kan lære af, er der heldigvis masser af muligheder. Selv om talen nok stadig mest består af uforståelige lyde og enkle ord, vil barnet stadig kunne få rigtigt meget læring fra højtlæsning eller godt aktivitetslegetøj. Ofte kan man også have lyst til at give en gave, der følger barnet resten af livet, og kan gå i arv til deres egne børn.

Hvis klassikerne indenfor børnebøger har en stor stjerne hos dig, kan du måske starte ud med Halfdan Rasmussens ABC, barnet vil elske at lytte til de lette små rim og remser og visuelt sker der meget der også fænger.

https://www.saxo.com/dk/halfdans-abc_halfdan-rasmussen_indbundet_9788756289962

Bogen Lær Og Lyt Til Alverdens Dyr

Giv måske et interaktivt legetøj med dyrelyde og fine billeder af dyrene, det lærer barnet hurtigt selv bruge, uden hjælp fra forældrene. Så er der nemlig pause fra TV og video, det er altid en rigtig god ting.

Forhandler

Total pris

Gå til

119,95

Gaver der kan bruges i lang tid fremover

Vælger du at tænke frem i tiden og finde gaven, der også kan bruges om 2 eller 3 år, falder sådan en gave helt sikkert i forældrenes smag. 

Big – Cosy Vippe Med Pude – Fra 1 År

Big - Cosy Vippe Med Pude - Fra 1 År

En vippe med pude der kan bruges både inde og ude og til en masse forskellige ting, for eksempel rutchebane eller sandkasse. Den er anvendelig fra 1 års alderen og mange år frem. Barnet fremmer sin balance og koordination samtidig med de mange sjove funktioner. Det er et rigtigt godt valg, både for fødselsdagsbarnet og for forældrene

Forhandler

Total pris

Gå til

429,95

Scoot And Ride – 2-I-1 Løbecykel Og Løbehjul

Du kan også vælge en 2 i 1 løbecykel, som senere, når barnet er blevet lidt større, med få manuelle processer, kan laves om til et løbehjul. Alt er udformet ergonomisk korrekt og med udsigt til flere års glæde, er det en gave til 1 årige pige eller dreng, som vil blive brugt igen og igen. Desuden er designet på dette produkt helt i top, det ser bare så lækkert ud, når fødselaren skal på tur. 

Forhandler

Total pris

Gå til

699,95

? Hvilke Gave til 1 årig har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille udpluk af de gaver du har mulighed for at finde: Scoot And Ride – 2-I-1 Løbecykel Og Løbehjul, Bogen Lær Og Lyt Til Alverdens Dyr, Molo Fleecedragt. Du finder i alt 8 forskellige gaver til den 1 årig.

? Hvordan er gaverne fundet?

Vi kender alt til hvor svært det kan være at finde gaver til børn. Derfor har vi også lavet et rigtig godt udpluk at forskellige gaver, gaverne er fundet ud fra hvilket der vil være et hit hos dit barn.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til 1 årig?

Hvis personen ikke har givet dig nogen ønskeliste kan det være svært at vælge den rigtige gave. Det er derfor du kan bruge vores gaveguide til at finde inspiration.

Author