Er du blevet inviteret til dimission hos en ven eller veninde eller måske et familiemedlem, er det kutyme, at du altid kommer med en rød, langstilket rose, eller en buket og måske også en dejlig flaske bobler.

En dimission er en festlig lejlighed, der afslutter flere års studier, så der er god grund til at fejre dimittenden med manér. Det vil være helt igennem passende med en personlig gave på den store dag. Og gerne en, der har relation til bedriften eller som på anden måde signalere personlighed og brugbarhed. 

Gaveidéer til dimission

I denne artikel finder du forslag og idéer til en passende gave til ham og gave til hende. Du kan godt slippe afsted med at give et gavekort, men det skal helt sikkert vælges med omhu. Dimissionsgaver kan sagtens være billige gaver, altså gaver til 150kr eller gaver til 200 kr. Det vigtigste er, at din gave netop er en helt personlig hilsen til dimittenden på hans eller hendes store dag.

Om du bliver inviteret til stor dimissionsfest eller et mindre arrangement hjemme i haven er helt ligegyldigt, du slipper ikke afsted med at købe en æske chokolade eller et par flasker vin nede fra købmanden. En dimissionsgave er og bliver en helt speciel gave til en helt speciel fejring.

Se vores udvalgte og flotte dimissionsgaver fra gavetips24.dk. Der er forslag til både hende og ham, så du kan finde den helt personlige og unikke gave. 

Gaver til hjemmet

 En klassisk vase i et kendt mærke, er en god og overkommelig design gave til hende der bliver dimittend, der kommer til sin ret i mange år frem i tiden.

Lyngby vase 20 x 11.5 cm

Den er let at kombinere med andet tilbehør og gør sig godt både i vindueskarmen eller på spisebordet, og både med og uden blomster. Modtageren vil altid kunne huske, at det var din gave til dimissionen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

499,00

Design en plakat til dig selv eller en du kender

Skal gaven være helt unik og personlig kan du designe din egen plakat, med rammende og sjove udsagn om modtageren. Det er vi sikre på falder i god jord hos både mænd og kvinder. Husk at få den vinklet med charme og humor, for så får dette unikum af en gave helt sikkert en plads på væggen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

319,00

 En flot lampe til hjemmet kan også være en lækker gaveidé til dimissionsgave. Nu er studietiden ovre og en fast job venter forude. Så kan det være lækkert at komme hjem fra job, til en bolig der ikke emmer af, at man har været studerende længe. Der findes masser af flot og moderne belysning.

HAY Marselis Gulvlampe Sort

Vælg eventuelt en gulvlampe, der nemt kan placeres uden boremaskine eller søm og skruer i væggen. Du kan kigge på designs, der er neutrale og i flotte materialer, så den bliver lagt mærke til, uden at fylde hele rummet. Er boligen ikke så stor, så vælg noget der et let og luftigt, i et spændende design.

Forhandler

Total pris

Gå til

1899,00

Smykker til både ham og hende

Et smykke er en god måde, at give en personlig gave på. Der findes rigtig mange lækre smykker til både kvinder og mænd, som både er moderne og klassiske på samme tid.

Blackcoat herrering M5

Til ham kan du for eksempel finde en lækker og maskulin herrering  i tidens design. Herreringe er meget populære og en oplagt gaveidé til ham, der sætter pris på et flot smykke.

Forhandler

Total pris

Gå til

275,00

Halskæde : Chakra : Guldbelagt : Gul

Til hende kunne et smykke være en super aktuel og populær chakra halskæde, som er let og luftig og det helt rette statementsmykke i tiden. Det er gaven hun helt sikker vil sætte pris på og sandsynligvis bruge hver eneste dag. Måske ser du hende allerede danse rundt senere på aftenen, iført sin dimissionsgave fra dig.  

Forhandler

Total pris

Gå til

199,00

Kunst der huskes

En lille skulptur, der passer til hjemmets øvrige interiør, er en rigtig god dimissionsgave til både ham og hende.

ELEFANT – mørk patina – ægte bronze

Køb en, der ikke er for stor, så finder det nemlig hurtigere sin helt rette plads i hjemmet. Det er sådan noget, man aldrig rigtig får købt til sig selv, men altid bliver glædeligt overrasket over, at få som gave. Specielt hvis anledningen er en dimission. 

Forhandler

Total pris

Gå til

850,00

Oplevelsesgaver til dimittenden

Den ultimative gave til ham eller hende, der inviterer til dimission kunne være en dag med fart på. Køb et gavekort i kategorien oplevelsesgaver, hvor du inviterer på en testkørsel af en Lotus på en rigtig racerbane.

TESTKØR EN LOTUS

Har hun eller han bare den mindste dråbe af benzin i blodet, vil de elske denne oplevelse, hvor det gælder om, at sætte de mange hestekræfter på arbejde og mærke suset ved den lynhurtige acceleration. De får selv lov at køre bilen og efterfølgende får de en nok lidt hurtigere tur med en professionel racerkører. Det bliver helt sikkert en oplevelse for livet, hvor der bliver pumpet godt med adrenalin rundt i kroppen. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1200,00

Dansk design er glæder

Du kan også vælge en design gave i et klassisk dansk designmærke. Det er et godt valg, da der er mulighed for at købe et stykke dansk design, som måske ikke lige er dem, man ser i alle hjem. Dansk design er kendt i hele verden og vil helt sikkert blive en skattet gave, der straks finder hæderspladsen i hjemmet.

Georg Jensen Henning Koppel vægur, 30cm.

Tænk ud af boksen og vælg det design, som du synes passer bedst til personen. Vi har valgt et super lækkert og helt igennem eksklusivt Georg Jensen vægur, der straks signalerer dansk design. Det slås ikke om pladsen blandt pyntetingene, men hænger flot på væggen, og stråler i alt sin enkelthed.

Forhandler

Total pris

Gå til

2159,00

Som du kan se, har vi hos gavetips24.dk gjort os umage med, at lave listen så varieret som muligt, så du har mulighed for, at finde inspiration og gaveidéer i netop den kategori, som tiltaler dig mest. En dimissionsgave er en gave for livet, som skal kunne huskes i lang tid. Og glem nu ikke at medbringe både blomster og bobler, det er nemlig med til at bevare en tradition og gøre dagen endnu bedre. Lad festen begynde.

Author

Write A Comment