Design gaver er typisk i høj kurs hos modtageren. Vi tiltrækkes alle af smukke ting, rene linjer og klare farver. Herhjemme er vi især glade for dansk design. Det er der ikke noget at sige til, for vi er kendte i hele verden for vores dygtige designere. Her på gavetips24.dk har vi valgt at give dig lidt inspiration, hvis du overvejer at forkæle en af dine kære med en design gave.

Design gaver koster sædvanligvis lidt ekstra, men det er også en gave for livet. Den går aldrig af mode og den passer ind i enhver indretning. Tænk på hvor mange af de møbler, som vi omgiver os med i dag, der er tegnet i 50erne. De er stadig lige attraktive i vores øjne i dag. Det er det godt design kan.

Design gaver der gør livet lysere

Design koster, og når du skal lægge en god slat penge, så køb design som du kan glæde dig over dagligt. Lamper og det lys og de skygger det kaster, er en stor del af et rum. Du kan let ændre stemningen i et rum ved at ændre belysningen. Derfor anbefaler indretningsarkitekter også altid, at man har flere lamper i et rum. 

Vi har fundet to lamper som tydeligt viser, hvorfor dansk design er så anerkendt i udlandet. 

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Sort

Den første lampe er denne Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 luksus bordlampe, her vist i sort. Denne smukt designede lampe med det originale Bauhaus design, er den mest kendte og eftertragtede lampe indenfor Kaiser Idell serien. 

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Sort

Lampen fås i flere farver og i forskelligt materialevalg. Det er et tydeligt eksempel på hvorfor design er tidløst og hvordan alle aldersgrupper bliver tiltrukket af god kvalitet. Denne lampe vil nemlig gå sig lige godt som gave til studenten, som til gave til 50 års fødselsdag.

Forhandler

Total pris

Gå til

4995,00

Verner Panton Globe Pendel Lille

Den anden lampe som vi bare måtte have med, når vi taler dansk lampe design, er denne Verner Panton Globe. Globen er en verdensberømt klassiker designet i 1969 af Verner Panton. Har du set den en gang, så kan du genkende den overalt. Globen er skulptur og lampe i et og vil pryde ethvert hjem. Vi tror, du skal lede længe efter nogen, der ikke ville blive himmelhenrykte for at modtage dette smukke stykke dansk design

Begge lamper har vi fundet hos andlight.dk. Er du vild med design lamper, så skal du gøre dig selv en tjeneste og gå ind og kigge på deres hjemmeside. De fører et bredt udvalg af design lamper. Både danske og udenlandske.

Forhandler

Total pris

Gå til

9495,00

Designgaven der klæder enhver stue

Et lækkert designet møbel gør utrolig meget for indretningen af et hjem. De stilrene linjer og de gode materialer vidner om høj kvalitet – og det kan ses.

Fritz Hansen AJ Trolley

Fritz Hansen AJ Trolley

Vi har forelsket os i denne Fritz Hansen trolley, som vi synes er absolut fantastisk. Vi har fundet den hos luxo-living.dk som er siden for dig, der kan lide eksklusive møbler og design. Vi kan forestille os denne trolley i et ungt hjem med farvestrålende kunst på væggene og vi kan se den stå i stuen hos det midaldrende satte par, der ved hvad kvalitet er, og som holder af at omgive sig med smukke ting.

Smuk og elegant er lige hvad denne trolley er.

https://www.luxoliving.dk/fritz-hansen-aj-trolley/?ref_gr=783461

Design gave klassikeren

Når man taler design gaver,så kan man ikke komme uden om Kay Bojesens mange figurer af fugle, elefanter, aber, pandaer, flodheste med mere.

Kay Bojesen Songbird

Dette er den nyeste sangfugl i Kay Bojesen serien. Sangfuglen er som de andre designet tilbage i 50’erne af Kay Bojesen. Fuglene har ikke tidligere været præsenteret og sat i produktion, og mange samlere glæder sig derfor til at få fat i et eksemplar. Denne sangfugl er igen et eksempel på tidløs design, som vi finder mindst lige så smukt og veludført i dag, som da den blev tegnet for snart 70 år siden. Sangfuglen fås i 7 varianter. De er alle lavet af bøgetræ, som derefter er håndmalet.

https://www.luxoliving.dk/kay-bojesen-songbird/

Design gaven til det smukke bord

Royal Copenhagen har aldrig været mere populært end i dag. Flere og flere er igen begyndt at samle på de gamle kendte stel som Musselmalet og Mågestellet.

Royal Copenhagen History Mix kopper – 3 pak – 33 cl

Royal Copenhagen har også været dygtige til at følge med tiden. Måske er det også derfor, at rigtig mange unge mennesker er glade for de fine gamle blå stel. Hvor man før i tiden samlede på en bestemt serie, så er mange i dag begyndt at blande de forskellige stel. Og det ser faktisk utrolig charmerende ud. Hos erling-christensen.dk har vi fundet dette søde History Mix bestående af 3 kopper fra Royal Copenhagen

  • Hvid halvblonde kop
  • Prinsesse kop
  • Musselmalet halvblonde kop

Denne gaveæske viser netop hvor populært det er, at mikse de forskellige stel. En gave som denne vil passe til mange forskellige lejligheder. Det kan være du leder efter en gave til mormor eller en bryllupsgave. Eller måske skal du til 40 års fødselsdag hos din veninde.

Forhandler

Total pris

Gå til

1597,00

Den prisvenlige designgave

Har du ikke et kæmpestort budget, men er du for eksempel ude og lede efter en gave til veninde, så kig med her.

Kähler Hammershøi Kværn – Indigo – H13 cm.

Hos erling-christensen.dk har vi set denne fine kværn fra Kahler. Den er super super fin i sit udtryk og vil passe ind i enhver indretning. Vi er sikre på din veninde eller hvem der skal være modtageren, vil blive ellevild over at modtage denne gave.

https://erling-christensen.dk/shop/kahler-hammershoei-kvaern-252709p.html

At give en gave er en personlig ting og en god gave er ikke nødvendigvis en dyr gave. Det er en gave, der er valgt med omhu. Så hvis du har besluttet dig for at fejre en mærkedag, ved at give en af dem du holder af en lækker design gave. Så tænk over hvordan personen indretter sig osv, så du vælger noget han eller hun vil skatte højt.Her på gavetips24.dk siger vi i hvert fald rigtig god jagt på designgaven.

? Hvilke design gaver har jeg mulighed for at vælge?

Vi har fundet 6 gode bud på en designer gave, vi giver dig her et lille indblik i dem: Kähler Hammershøi Kværn – Indigo – H13 cm., Fritz Hansen AJ Trolley, Verner Panton Globe Pendel Lille. Resten af gaverne kan du se på siden

? Hvad koster en design gave?

En designer gave kan godt være dyr alt efter hvilken ting du giver. De gaver vi har fundet, der er priserne mellem 3000 kr. og helt op til 9000 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige design gave?

Det kan til tider være svært, det er derfor vi hjælper dig med at finde inspiration. Vi har fundet 6 gaver du kan vælge mellem.

Author