Det er ikke altid, at budgettet rækker til dyre gaver som design gaver eller lignende. Det er heller ikke enhver lejlighed, der indbyder til, at man skal komme med en dyr gave.

Faktisk er prisen på gaven slet ikke det afgørende. Det afgørende er, at giveren har gjort sig umage med at finde en gave, der passer til modtageren. Du kan sagtens finde en god og brugbar gave som modtageren bliver glad for til billige penge. Det drejer sig bare om, at se sig godt for og hente inspiration hvor du kan, som for eksempel her hos os på gavetips24.dk

Billige gaver til hende

Betterskin.dk har mange lækre hudplejeprodukter. Det er der, vi har fundet dette Spa sæt – Til Krop og Bad. Spa produkterne kommer i en eksklusiv gavesæt, der får indholdet til at tage sige ekstra godt ud.

Spa sæt – Til Bad og Krop

Spa sæt - Til Bad og Krop

En gave som denne vil egne sig både som værtindegaver og som billig julegave til en, du ikke kender så godt. Alle kan jo lide eksklusive plejeprodukter. Gavesættet er også oplagt til billige kalendergaver, måske til adventsgaver til hende eller til en pakkekalender.

https://www.betterskin.dk/spa-saet-til-bad-og-krop

Hvis ikke du har hørt om duftvoks før – så se med her. Duftvoks er små brikker voks, som du smelter i toppen af en aromalampe. Duftvoks kan på mange punkter sammenlignes med duftlys, men det smarte ved duftvoks er, at du selv kan bestemme hvor intensiv en duft, du vil have.

PearFigtion – Duftvoks med figen og pære

Foretrækker du eller modtageren af gaven milde dufte, så skæres duftvoksbrikken bare over i mindre stykker. Vi har opdaget duftverket.dk der specialisere sig i duftvoks lavet af økologisk sojavoks, der er tilsat duftolier. De har så mange forskellige dufte, at det kan være svært at vælge. Vi er vilde med figen duften, derfor har vi udvalgt denne duftvoks. 

Duftvoks kunne være en oplagt gave til kæresten eller som gave til veninde. Eller hvis du skal til rejsegilde eller bruge en indflyttergave.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,00

Billige gaver til ham

Har du hørt om en shampoo bar? Vi må skuffe dig med, at det ikke er en fancy natklub, men derimod shampoo som et stykke fast sæbe. I udseende ligner det sæben, du kender fra håndvasken, men denne shampoo bar har alle de ingredienser, der skal til for, at holde dit hår sundt og rent.

Nurme Purest Beauty Shampoobar Jojoba Oil

Nurme Purest Beauty Shampoobar Jojoba Oil til normalt og fint hår har vi fundet hos bellashop.dk. Shampoobaren er fuldstændig naturlig. Det vil sige vegansk og sulfatfri. Og husk at hvis du bruger en sæbebar, så spare du miljøet for en masse plastic emballage. Vi tror på, at shampoobaren er kommet for at blive, i en verden hvor vi er nødt til at tænke bæredygtighed.

Beard Bib, mandeforklæde

En anden sjov og billig gave til ham, som vi bare ikke kunne undlade at tage med, er dette barberingsforklæde som må være den ultimative gave til manden med skæg (og hans kæreste).

Beard Bib, mandeforklæde

Vi har fundet forklædet hos randomshop.dk. Forklædet er forsynet med sugekopper forneden, således at du kan suge bunden af forklædet fast på spejlet, mens du barberer dig. På den måde opsamles alle skægstubbene i forklædet i stedet for i håndvasken og på bordet. Det letter rengøringen efter en barbering, og modtagerens kæreste vil helt sikkert også sætte pris på dette.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,95

Billig gave til hjemmet

Billig gave til hjemmet

Du kan sagtens finde billige gaver til hjemmet, der ligner en million uden at koste en. Lækkert design behøver ikke koste en formue. Et eksempel på dette er dette fint designede Qualy design Egern Knager gavesæt med 2 stk. Vi har set dem hos randomshop.dk

Knagerne er hvide og i hård plast. Knagen er designet som en gren, hvor der sidder et egern. Knagesættet har et rigtig fint udtryk, som vil passe godt ind i et ungt og moderne hjem.

Forhandler

Total pris

Gå til

89,95

Billige værtindegaver

Hvis du leder efter en billig værtindegave, så prøv først at kigge i gemmerne og se om du ikke har en kurv eller en bakke, som du ikke bruger. Du kan nemlig godt tillade dig at genbruge og så tilføje noget ekstra selv. Det ekstra kunne være lidt god chokolade og lidt frugt eller nogle hjemmebagte småkager.

Træbakke i mangotræ 20x20cm

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Vi har fundet denne fine træbakke i mangotræ hos billy-billy.dk. Bakken koster kun 30 kr i sig selv, så med lidt opfindsomhed kan du lave en billig gave til 50 kr

Forhandler

Total pris

Gå til

30,00

Billig barselsgave eller gave til gravid

Leder du efter en gave til gravid, fordi du skal til babyshower? Eller har du en veninde, der lige har født, så du skal bruge en barselsgave? Din veninde får sikkert en masse sødt babytøj og babyudstyr, men vi tror på, at denne billige gave kommer til at slå alle de andre gaver i længden.

KLIPPEKORT – GÅ TUR MED BARNEVOGNEN

Her har du det, enhver nybagt mor mangler i den første tid – nemlig aflastning. Hos sjovhilsen.dk har vi fundet dette søde gavekort på gåture med barnevognen. Det er en super sød og betænksom gave i sig selv eller som en del af en gavekurv.

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Billige kalendergaver

Det er en god ide, at have antennerne ude efter gode ideer til billige kalendergaver hele året rundt. På den måde undgår du, at skulle stresse rundt i November måned og du behøver ikke, at gå på kompromis med, hvad du køber.

Magic Moving Foam (65 g)

Her er vores 3 bud på billige kalendergaver. Den første har vi fundet hos bents-wepshop.dk. Det er det fantastiske Magic Moving Foam eller på dansk – magisk sand. Det magiske sand er så sjovt at have imellem fingrene, at det tiltrækker både børn og barnlige voksne. Det fås i flere farver og kan blandes, som man ønsker det.

Forhandler

Total pris

Gå til

30,00

Mild Kropspleje Gaveæske

Matas.dk har et stort udvalg af gavesæt i forskellige prisklasser. Her findes både gavesæt til hende og til ham og til teenagerne. Det gavesæt vi har valgt, henvender sig både til mænd og kvinder. Det er en del af Matas egen serie Matas Striber. Sættet indeholder

  • Matas mild bodyscrub 80 ml
  • Matas mild bodyshampoo 250 ml
  • Matas mild bodylotion 400 ml

Vi synes det er et rigtig godt bud på en billig kalendergave, der vækker glæde.

Forhandler

Total pris

Gå til

99,95

ØL BONG

ØL BONG

Skal kalendergaven have et humoristisk touch så kig ind på sjovhilsen.dk og se de mange finurlige gadgets de har. Vi har valgt dette beer-bong spil som vi tænker er en sjov kalendergave som kan tages i brug til julefrokosten.

Forhandler

Total pris

Gå til

29,95

Gør ekstra ud af indpakningen

Indpakningen er en stor del af det at modtage en gave. Du kender det sikkert selv fra et spil pakkespil. Ingen ved hvad der er i ,men som regel bliver de smukkest indpakkede valgt først. Derfor bør du også altid gøre lidt ekstra ud af indpakningen af dine gaver. Du kan finde en masse inspiration til let gaveindpakning, der ligner en million på nettet, hvis du ikke kan komme på ideer selv.

Husk også altid at skrive et personligt kort til gaven. Eller endnu bedre – lav selv et kort til gaven. Det kan hurtigt gøres af karton og rester af gavepapir.

? Hvilke billige gaver har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille indblik i de 10 gave goder vi har fundet: Mild Kropspleje Gaveæske, Træbakke i mangotræ 20x20cm, Beard Bib, mandeforklæde. Du kan se resten af gaverne her på siden.

? Hvad koster en billig gave?

Priserne er meget forskellige, de priser vi har fundet i de 10 gaver er mellem 30 kr til 99 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige billige gave?

Der er så mange produkter / ting at vælge mellem, så det kan være meget svært at beslutte sig. Derfor har vi her på siden fundet nogle gode inspirationer til dig.

Author