Når vi når hen i november måned, så får mange mænd og kærester helt ondt i maven, af frygt for at deres kærester eller koner spørger,  “om ikke det vil være super hyggeligt at give hinanden adventsgaver i år”. Hvis vi skal være ærlige, så ved mænd nemlig sjældent, hvad de skal finde på, når de skal ud og købe gaver.  Det er det samme, når de skal finde gave til mor eller julegaven til far eller til en 50 års fødselsdag.

Her hos gavetips24.dk har vi samlet en masse god inspiration til adventsgaver til hende. Vi kommer med konkrete forslag til gaveideer til hende, men vi henviser samtidig også til sider, hvor du kan finde mange andre spændende forslag til gaver.

Både til kalendergaver og adventsgaver eller til en pakkekalender.. Når du først får lidt inspiration, så vil du opdage, at det slet ikke er så svært at være opfindsom. Det vil helt sikkert glæde din partner, at du har gjort dig umage og prøvet at ramme hendes smag eller overraske hende med noget, hun slet ikke havde forventet.

Hvis din kone, kæreste, veninde eller mor passer til beskrivelsen på bare ét af de følgende punkter. Så kan du med sikkerhed få gode ideer for adventsgaver til hende her hos gavetips24.dk.

 • Hun kan lide tidløst design og går op i god kvalitet og kendte brands
 • Hun kan godt lide hjemlig hygge, gerne på sofaen med en bog eller med en god serie
 • Hun går op i skønhedspleje og kan godt lide eksklusive produkter
 • Hun kan lide oplevelsesgaver 
 • Hun har humor og kan lide brætspil
 • Hun kan lide gode råvarer og special-delikatesser
 • Hun elsker at udfordre sig selv
 • Hun er et stort legebarn
 • Hun vil helst have gavekort, hun kan dele med nogen

Adventsgaver til kvinden med den kræsne palet

Leder du efter adventsgave til kvinden, der går op i gode råvarer og som sætter pris på special delikatesser. Hvorfor ikke forkæle hende med en smagsoplevelse, som hun normalvis aldrig ville unde sig selv i hverdagen. Forkælelse lader batterierne op. Og i den travle juletid har vi mere end nogensinde brug for lidt ekstra forkælelse og mulighed for bare at nyde hinanden.

Nicolas Vahé Gavepose

Nicolas Vahé Gavepose

Vi tænker, at en oplagt gaveidé kunne være et luksus gavesæt fra Nicolas Vahe. Nicolas Vahe er kendt for sine gode råvarer, som han sammensætter til unikke smagsoplevelser. Et godt eksempel på nogle af hans mest populære produkter finder du i en gavekurv fra luxoliving,dk.

Gavekurven indeholder:

 • Salt med parmesan ost og basilikum
 • Pesto med basilikum og citron
 • Olivenolie med hvidløg
 • Mayonnaise med hvidløg
 • Grissini med solsikkekerner

Alt i alt den perfekte kurv til en hyggestund for den kræsne gane og helt sikkert en gave, der vil blive værdsat og forhåbentlig vælger hun at dele med dig.

https://www.luxoliving.dk/nicolas-vahe-gavepose-nicolas-vahe-favoritter/?ref_gr=541681

Tea Wonderland by Möet på SKT. PETRI

En anden mulighed kunne være at vælge at forære hende et gavekort til en luksus brunch,  Tea Wonderland by Moet på SKT. PETRI. Gavekortet udbydes af duglemmerdetaldrig.dk og her er virkelig tale om en luksusoplevelse, hvor der ikke er sparet på noget.

SKT. PETRI ligger på Nørrebro i det indre København. SKT. PETRI er en del af hotelkæden Nordic Hotels & Resorts, der er kendte for deres høje kvalitet og luksuriøse omgivelser.

Gavekortet indeholder ca. 2 timers Tea Wonderland i de smukkeste omgivelser.

 • 1 glas Moet Grand Vintage 2012. 
 • Te fra Østerlandsk Thehus
 •  Et stort udvalg af lækkerier som f.eks. Sandwich med røget laks og avocado mousse eller serranoskinke. Scones med marmelader og smør. Franske madeleines, tærter, hjemmelavede flødeboller og skumfiduser.

Her er virkelig mulighed for at bruge kvalitetstid sammen i lækre omgivelser, mens I bliver forkælet med en udsøgt gourmet oplevelse

Forhandler

Total pris

Gå til

650,00

Adventsgaver til hende der er glad for smykker

De fleste kvinder værdsætter smukke smykker, og især smykker de har fået af de personer, der betyder noget for dem, som deres kærester, mænd og børn.  Et smukt smykke er tidsløst og kan bæres af kvinder i alle aldre. Et smykke kan give hverdagstøjet et løft og det kan skabe blikfang sammen med den sorte aftenkjole.

Georg Jensen Daisy halskæde

Hvis du vil imponere den stilsikre kvinde, der går op i smukt design og eksklusive brands, så vil du helt sikkert kunne glæde hende med den smukke DAISY halskæde fra Georg Jensen. Her er tale om en tidløs klassiker med den smukke marguerit, som Georg Jensen i 1940 designede til Dronning Margrethe som dåbsgave.

Vedhænget er i guldbelagt sterling sølv og selve blomsterbladene er håndmalede. Kæden er ligeledes i guldbelagt sterlingsølv. Smykket er en del af en større serie, der også indbefatter ringe, armbånd og brocher, så det åbner op for mange fremtidige gaveideer.

Forhandler

Total pris

Gå til

995,00

Øreringe : Empathy : Sølvbelagt

Er du til gengæld på udkig efter et smykke, der mere er et statement smykke. Så har Pilgrim.dk et stort udvalg af halskæder, ringe, armbånd og ure til kvinder i alle aldre. 

Her på gavetips24.dk er vi faldet for disse smukke øreringe fra Pilgrim.dk. Øreringene er sølvbelagte i et flot skulpturelt look, der med garanti vil skabe opmærksomhed lige meget hvilket sæt tøj, du sætter dem sammen med. Øreringene passer både til kvinden, der foretrækker jeans og t-shirt og til kvinden, der foretrækker et mere feminint look. Endelig vil de også være et frækt twist for forretningskvindens mere stramme look.

Forhandler

Total pris

Gå til

179,00

Adventsgaver til hende der elsker oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er oppe i tiden. Vi lever i en forbrugstid, hvor mange køber det, de synes, de mangler. De kan derfor være svære at købe gaver til. Men oplevelser kan ingen få for mange af. Hos duglemmermigaldrig.dk kan du finde oplevelser af enhver art.  Her er oplevelsesgaver til kvinden, der godt kan lide at udfordre sig selv og overskride grænser.

Her er oplevelsesgaver til hende der gerne vil nyde en dejlig spa og wellness oplevelse, og til hende der gerne vil ud og nyde naturen. Vi har valgt at fremhæve 3 oplevelsesgaver fra duglemmermigaldrig.dk, som vi her på gavetips24.dk er sikre på, vil skabe stor glæde og gode minder.

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight i Vindtunnel

En oplevelse som hun sent vil glemme kunne være en Bodyflight i vindtunnel. Her vil hun under kyndig vejledning få chancen for at få fornemmelsen af, hvordan det må føles at foretage et faldskærmsudspring. Hun vil få suset i maven når adrenalinen kicker ind.  Hun vil opleve at tyngdekraften bliver ophævet, og at hun vægtløs svæver rundt. Det vil helt sikkert være en adventsgave, som hun aldrig vil glemme.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 445,00

Er Bodyflight i vindtunnel eller Bridgewalking for voldsomt, så kan du, forkæle kvinden du elsker med en lækker Spadag på Marienlyst Strandhotel. Strandhotellet ligger naturskønt og tiltrækker gæster, der ønsker at tilbringe en dejlig dag. Hvor de bliver forkælede i spa afdelingen og nyder et lækkert måltid. Samtidig med at de kan nyde den smukke natur og udsigten til havet.

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandspa vandt titlen “Årets Spa” i 2019, og der venter jer virkelig en lækker oplevelse. Gavekortet giver adgang til alle spafaciliteter,så I får ikke problemer med at få tiden til at gå, og der er mulighed for at få stillet sulten i Brasserie 1862 eller Salon Marienlyst, hvis I skulle have lyst til det.

Forhandler

Total pris

Gå til

395,00

Adventsgaver til hende der elsker friluftsliv

Skal du finde en adventsgave til frilufts kvinden, så er materielle gaver sjældent i lige så høj kurs som oplevelser i det fri.

Go High-klatring på Kragerup Gods

Vi har fundet en idé til en sjov og anderledes dag i det fri. På Kragerup Gods har man udnyttet de smukke omgivelser optimalt. De har lavet en klatrepark, hvor man gennem 5 km kan klatre mellem trækronerne.  Ikke nok med det, de har også en svævebane på hele 3,5 kilometer.,Men bare rolig, de har forskellige baner i 6 sværhedsgrader, så du behøver ikke at være atlet for at få noget ud af turen.

I vil selvfølgelig modtage en grundig introduktion af en erfaren instruktør inden i bliver sluppet løs, så det er blot en god oplevelse uden at det er med livet som indsats.. Bagefter har i mulighed for at spise en medbragt picnic eller benytte de grillfaciliteter der er på godsets område. Efter sådan en tur i trækronerne kan man godt forestille sig at i er godt sultne.

Forhandler

Total pris

Gå til

300,00

De søde adventsgaver til hende

På coolstuff.dk har vi forelsket os i dette lækre Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer.

Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

De indbyggede ærmer sørger, at tæppet ikke hele tiden glider ned. Vi kan allerede forestille os hvor hyggeligt din kæreste eller kone vil synes det er, at ligge på sofaen og hygge sig med en bog eller tv i det bløde tæppe, der fås i mange forskellige farver.

Tæppet er også oplagt at bruge på en kold forårs eller efterårsaften på terrassen eller altanen. Det kan være du hellere må sørge for at købe et ekstra til dig selv, så du ikke kommer til at stjæle hendes.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

Rose Bear

Rose Bear

Hvis du går efter at finde den mest romantiske adventsgave så har vi fundet denne Rose Bear, som vil gå lige i hjertet på enhver romantiker. Pyntebjørnen er dækket af roser, der aldrig visner. Den fås i to farver. Rød og hvid.  Den vil også være en oplagt gave til Valentines dag eller som bryllupsdekoration. Rose Bear har vi fundet hos Coolstuff.dk, hvor den i øjeblikket ligger på deres hitliste

Forhandler

Total pris

Gå til

239,00

Den frække adventsgave til hende

Hvis du er på jagt efter en gave til kæresten eller konen, så kan du jo lige så godt vælge noget, som du selv får glæde af. Kvinder elsker at føle sig lækre og tiltrækkende, og et sæt lækkert undertøj kan gøre underværker ved selvtilliden. 

Obsessive Emperita Hofteholder Sæt

Obsessive Emperita Hofteholder Sæt

Det sæt, vi har fundet frem er et frækt sort lingeri sæt, bestående af bh, hofteholder og g-streng. Er du bange for at købe den forkerte størrelse, så har sinful.dk hvor vi har fundet dette sæt, gjort det let at bytte til en anden størrelse, og de har også en oversigt over størrelser, som måske kan hjælpe dig på vej.

Med et lækkert sæt som dette skal julen nok blive ekstra hyggelig i år.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil

Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil

Skal adventsgaven være humoristisk og sjov og samtidig indeholde en masse frække udfordringer? Så er brætspillet Monogamy helt sikkert et hit. Spillet er blevet kåret til året erotiske spil i flere lande, og skulle efter sigende garantere en jer en aften, der giver jer mulighed for at lære nye sider af hinanden at kende.

Forhandler

Total pris

Gå til

168,00

Den hjemmelavede adventsgave til hende

En hjemmelavet adventsgave kan give lige så stor glæde som en, du har brugt mange penge på. Ofte bliver en hjemmelavet gave mere personlig og har derfor ekstra stor betydning for modtageren.

En hjemmelavet adventsgave kunne være et håndskrevet kort, som du selv har dekoreret. Du kunne også lave et gavekort på en hjemmelavet middag, hvor du samtidig lover at tage opvasken bagefter, inden du massere hendes fødder. En hjemmelavet adventsgave, som vi på gavetips24.dk tror vil falde i rigtig god smag hos de fleste kvinder, ville være en liste over hængepartier i huset eller lejligheden, som du lover at få ordnet inden for meget nær fremtid.

Det er altid en god idé at være ude i rigtig god ,når man skal købe gaver. Om det så drejer sig om adventsgaver, studentergaver, bryllupsgaver ell gave til dagplejemor, som tak for at have taget sig kærligt af jeres guldklump. Mange af os har også de bedste intentioner, men når hverdagen kalder, så kan det være svært at finde tiden til at lade sig inspirere. Vi håber, at vi har givet dig nogle gode ideer til de adventsgaver, du skal give dine kære. Heldigvis har online shopping fjernet en stor stressfaktor hos mange, da vi i dag kan sidde hjemmefra og bestille vores vare.

Vi ønsker dig god adventsgave jagt og en glædelig jul fra os på gavetips24.dk

? Hvilke adventsgave til hende har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille udpluk af de 11 gaver: Tea Wonderland by Möet på SKT. PETRI, Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer, Go High-klatring på Kragerup Gods, Spadag på Marienlyst Strandhotel. Du finder resten af gaverne på vores side.

? Hvordan er gaverne fundet?

Gaverne er fundet ud fra hvad der kan blev et hit hos hende, du kender sikkert til hvor svært det kan være at finde den rette gave. Det er derfor vi hjælper dig godt på vej med nogle tips.

? Hvordan vælger jeg den rigtige adventsgave til hende?

Hvis du ikke har fået nogen ønskeliste fra personen, så kan det være rigtig svært. Det er netop derfor vi har fundet 11 gode gaver, som du kan vælge at give hende en af i adventsgave eller måske flere.

Author