Mangler du inspiration til, hvad du kan give til manden, der har mere eller mindre alt? En adventsgave til ham kan godt være svær at finde. Derfor har vi udarbejdet nedenstående liste over gode idéer til gaver, som du kan bruge til at lade dig inspirere.

En adventsgave er, normalt vis, en mindre gave, som man giver i anledning af, at det er søndag i advent. Juletiden er over os, og der skal derfor hygges med gaver, familie og god mad. I den forbindelse er adventsgaver en fast tradition blandt mange familier og venner – men det kan være sværere end som så at finde på en god adventsgave til ham.

Herunder finder du vores bud på gode adventsgaver, der med sikkerhed vil bringe glæde hos gavemodtageren.

Scratch Map er et sikkert hit!

Adventsgave til ham

Skal det være en adventsgave til ham, der ikke koster en formue, og som samtidig er praktisk smart? Så er et Scratch Map det helt rigtige valg. Konceptet bag er ganske simpelt; det fungerer på sin vis som et skrabelod, og du kan derfor vælge at skrabe de lande, som du har rejst i.

Et Scratch Map vil uden tvivl bringe et smil frem på læben hos modtageren.

Forhandler

Total pris

Gå til

139,00

SiGN Freedom Trådløse Høretelefoner (Bluetooth) – Lad være med at bøvle med ledninger!

SiGN Freedom Trådløse Bluetooth Høretelefoner

Elsker gavemodtageren god musik? Eller måske snakker modtageren en masse i telefon, hvor en ledning hurtigt kan gå hen og blive irriterende? Disse trådløse bluetooth høretelefoner fra SiGN er det perfekte valg, hvis du ønsker at forkæle en person. Høretelefonerne spiller i høj kvalitet, og man er sikret mange timers ydeevne. Disse høretelefoner er endvidere yderst velegnet til både træning og almindelig brug i dagligdagen.

Forhandler

Total pris

Gå til

269,00

Cool Well Kølebrønd – Den perfekte adventsgave til ham, der har alt

Cool Well Kølebrønd

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen vil være yderst misundelige på den gavemodtager, der får en Cool Well Kølebrønd i adventsgave. Hvad end kølebrønden benyttes til øl, sodavand eller vand, så er det den helt perfekte adventsgave til ham.

Det kræver et hul i græsplænen – men hvem kan ikke finde et sted, der kan laves et hul, hvis det så betyder kolde drikkevarer?

Forhandler

Total pris

Gå til

389,00

Børster til boremaskine er både en sjov og praktisk gave

Børster til boremaskine

Vil du gerne have, at gavemodtageren får sig et grin, når vedkommende modtager din gave? Så tøv ikke med at give disse børster til en boremaskine. Det er en sjov gave, som dog også er yderst praktisk. Man kan nemlig bruge disse børster til at rengøre eksempelvis bilens fælge. En sand drøm for de fleste mænd!

Forhandler

Total pris

Gå til

169,00

Trivial Pursuit Friends – Elsker du også serien Friends?

Trivial Pursuit Friends

Hvis gavemodtageren er stor fan af TV-serien Friends, så er der slet ikke nogen tvivl om, at dette er den helt rigtige adventsgave. Dette Trivial Pursuit spil indeholder hele 600 spørgsmål omkring en af de mest populære serier i hele verden.

Der er sikret mange timers sjov med Trivial Pursuit Friends. Spillet kan købes på nettet og vil blive leveret indenfor få dage.

Forhandler

Total pris

Gå til

119,00

En ølsmagning er vejen til mange mænds hjerter

Ølsmagning

Skal du finde en adventsgave til ham, som i forvejen har alt, men som samtidig elsker øl? Så går du aldrig galt i byen med en ølsmaning. Der findes smagninger i hele Danmark, og du har mulighed for at købe gavekort dertil via nettet. På den måde kan modtageren helt selv bestemme, hvornår ølsmagningen skal foregå.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 149,50

En Vooni Stone Powerbank som er nem at have med rundt

Vooni Stone Powerbank

Vi kender alle følelsen af at være løbet tør for strøm – det er ikke sjovt! Smartphones har det dog med hurtigt at løbe tør for strøm, og derfor har langt de fleste mennesker brug for en powerbank. Det er dog de færreste, der har en.

En Vooni Stone Powerbank er en smart lille powerbank, som man kan have med sig rundt. Den kan nemt være i lommen, i tasken eller blot på kontoret, så man er sikret mange flere timers glæde med sin smartphone.

Der findes et hav af forskellige slags Powerbanks. Vi anbefaler Vooi Stone Powebank

Forhandler

Total pris

Gå til

269,00

Jason Markk – Travel Kit – Gå aldrig på kompromis med dine sko!

Jason Markk – Travel Kit

Skal du finde en adventsgave til ham, som går op i sine sneakers? Så må man ikke snyde sig selv for chancen for at give et Jason Markk – Travel Kit. Det er et af de førende produkter indenfor rengøring af sko og sneakers. Dette er uden tvivl en gave, der vil skabe glæde.

Forhandler

Total pris

Gå til

199,75

Har I prøvet Virtual Reality?

Virtual Reality

Hvis ikke man har prøvet Virtual Reality (VR) før, så er det på høje tide. Denne nye verden er en oplevelse værd, og et gavekort til at prøve det er derfor den perfekte adventsgave til ham.

Det er i dag muligt at afprøve VR i blandt andet Aarhus og København. Et gavekort kan købes online, og herefter kan gavemodtageren selv vælge, hvornår det passer ind i kalenderen.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 195,00

Mood Book Lamp – perfekt til enhver feinschmeckers værelse!

Mood Book Lamp

Kan gavemodtageren godt lide at føre sig lidt frem? Eller er vedkommende glad for indretning og at der er stil over boligen? Uanset hvad er Mood Book Lamp er fantastisk valg som adventsgave. Denne lampe er formet som en bog, og belysningen tændes automatisk ved at bogen åbnes. Det giver en god effekt uanset hvilket rum, denne Mood Book Lamp befinder sig i.

Forhandler

Total pris

Gå til

279,00

Et alsidigt bælte der passer til enhver stil

Bælter

Næsten alle mænd går med bælte. Derfor er det en ganske relevant adventsgave, da bælter har det med at blive en smule slidte, når det bruges meget. Du går aldrig galt i byen ved at vælge et sort eller mørkebrunt bælte. Dette Saddler sort bælte kan købes til en meget fornufrig pris, og man er endvidere sikret en høj kvalitet. Bæltets bredde er på 2,5 cm.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 149,00

Smart KitchPro Chips- og Dipskål – perfekt til når gutterne kommer forbi!

Smart KitchPro Chips- og Dipskål

Elsker gavemodtageren at have venner på besøg? Måske ser modtageren af gaven en masse fodbold? I den forbindelse er denne KitchPro Chips- og Dipskål den helt rigtige adventsgave.

Som det fremgår af billedet, har det aldrig været nemmere at spise chips med dip. Med denne skål sikrer man sig den optimale komfort til en rigtig billig pris.

Er du på udkig efter en økonomisk overkommelig adventsgave til ham, så anbefaler vi denne Chips- og Dipskål fra KitchPro.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Spralla Boksebold til skrivebordet

Spralla Boksebold

Denne gave hører til den sjove kategori. Er modtageren af gaven en person, der sidder på kontor og derfor har sit eget skrivebord, så kan en Boksebold til skrivebordet være en fantastisk måde at slå frustrationerne væk med.

Bolden sidder fast til bordet med en sugeprop på en metalfjeder.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Grillforklæde med ølbælte – enhver mands drøm!

Grillforklæde med ølbælte

Laver gavemodtageren fra tid til anden mad henover grillen? Eller er det primært i køkkenet indendørs? Uanset hvad tilfældet er, så er dette grillforklæde med ølbælte en fantastisk adventsgave. Med hele ti rum til grilltilbehør og andet værktøj samt et ølbælte, hvor man kan have hele 6 øl med sig, bliver det ikke meget mere praktisk.

Forhandler

Total pris

Gå til

159,00

Njord Straight Razor Barbersæt – en rigtig flot adventsgave!

Vil du gerne flotte dig og bruge lidt ekstra penge på en adventsgave til ham, så er dette Njord Straight Razor Barbersæt det helt rigtige valg. Gaven er i den dyrere ende, når man kigger på adventsgaver helt generelt, men der er absolut ingen tvivl om, at den vil bringe glæde.

Sættet består af følgende:

  • Barberkniv
  • Barberbørste
  • Sæbe (der giver skum)
  • Barberskål
  • Læderstrop så du altid er sikret en skarp barberkniv
  • Toilettaske

Man får, med andre ord, alt det nødvendige i dette sæt.

Forhandler

Total pris

Gå til

679,00

Hvor finder jeg en billig adventsgave til ham?

Vi har i den ovenstående forsøgt at finde adventsgaver til ham i de fleste prisklasser. Alt fra gavekort til ølsmagning til en mindre powerbank. Er du derfor ude efter en billig adventsgave til ham, så bør du i vores liste herover kunne finde inspiration.

Skal det gøres så billigt som muligt, så kan der være god idé i at handle din adventsgave på nettet. Her kan du ofte finde varen på udsalg, og da der er mange forhandlere om budet, kan du nemt finde frem til den absolut billigste.

Hvad er den perfekte adventsgave til ham?

Ovenstående er svært at komme med ét svar på. Det afhænger nemlig helt af den person, der skal modtage gaven. Den perfekte adventsgave kan være alt fra et grillforklæde til en oplevelse af en slags. Derfor håber vi, at du kan benytte dig af vores liste til at finde inspiration – hvem ved, måske vi er kommet med et par bud, som du ikke selv havde tænkt over?

Få adventsgave idéer til ham her hos Gavetips24.dk!

Vi skriver til dagligt om gaveidéer. Alle vores gavetips er udarbejdet med inspiration fra det udvalg, som du kan finde på nettet. Derfor gør vi os yderst umage med også at kunne vise dig, hvor du kan købe de enkelte ting henne.

Ofte ender en gave med at blive et gavekort. Her er det vigtigt at huske på, at et gavekort sagtens kan købes på nettet – og du vil sågar kunne modtage det med det samme via en e-mail.

Ønsker du derfor at købe et gavekort som adventsgave til ham, så tøv ikke med at gøre det online. Det vil ofte være det hurtigste valg!

Find inspiration til gaver hos os

Det kan være svært at finde den perfekte gave. Hvad end der er tale om en julegave til ham, julegave til hende eller en adventsgave til ham, så kan der gå mange timer med at tænke over, hvad den perfekte gave er.

Vi håber derfor, at du finder vores artikler relevante og interessante, så du kan finde frem til den helt rigtige gave. Vores artikler har til formål at give dig inspiration, og forhåbentlig kan du bruge inspirationen til at købe den helt perfekte adventsgave til ham.

? Hvilke adventsgave til ham har jeg mulighed for at vælge?

Du kan her få et lille indblik i hvilke ud kan vælge: Njord Straight Razor Barbersæt, Grillforklæde med ølbælte, Spralla Boksebold til skrivebordet, Vooni Stone Powerbank. Du kan se mange flere på vores side.

? Hvordan er gaverne fundet?

Vi har fundet flere forskellige gaver i forskellige kategorier, for at give dig de bedste muligheder. Disse er fundet på baggrund af hvad du får mest for pengene og hvad der er et hit.

? Hvordan vælger jeg den rigtige adventsgave til ham?

Det kan til tider væres svært, netop fordi der findes så mange forskellige produkter. Det er derfor du på gavetips.24 får hjælpen til at finde den rette gave.

Author