På årsdag fejrer man, at man har været sammen i et antal år. Om dagen lige regnes fra den allerførste date eller om det er den dato, man officielt blev kærester er lidt forskelligt. Heldigvis er der ingen regler for, hvilken begivenhed der danner grundlag for årsdagen.

Den dag i vælger som jeres årsdag er den, der betyder allermest for jer og der hvor i mærkede kemien og lysten til at leve livet sammen. Det er en dag fyldt med gode minder om den spæde start på jeres forhold, så det er naturligvis en dag der skal fejres. At hylde kærligheden er det største og en helt personlig gave er det, der glæder allermest.

Ingen årsdag uden gaver

Til gengæld er der regler for, at man skal give sin kæreste en gave på dagen, og ve den, der glemmer en årsdags gave. Derfor bør du sætte et lille hjerte i din kalender, så du altid husker dagen. En årsdagsgave er med til at minde jer om jeres kærlighed til hinanden og hvordan i mødtes.

Har du svært ved at finde lige det, du synes han fortjener eller er du i tvivl om, hvad der nu lige passer til sådan en begivenhed, kan du læse med her, hvor gavetips24 giver dig masser af idéer og forslag til den perfekte årsdags gave til ham.

Du skal helt sikker vælge en personlig gave, som er lige til ham. Det sender gode signaler om, at du har gjort dig umage for at glæde ham på jeres årsdag. Både gaver der kan anvendes i fællesskab og gaver, der kun er til ham, er rigtig fine idéer. En årsdags gave til ham behøver nødvendigvis ikke at være dyr, du kan sagtens finde gaver til 200 kr, der er personlige og nøje udvalgt til ham. Billige gaver er ikke dårlige gaver, så længe der er kærlighed og tanke bag dit valg. Husk også det personlige og romantisk kort, hvor du fortæller ham, hvor højt du elsker ham. 

Den personlige kærlighedsgave

Giv ham noget, som ingen andre får, det kan måske synes som en svær opgave, men det er helt sikkert et mulighed, som han vil værdsætte højt og som du vil elske at give ham. Et minde der besegler jeres kærlighed og fællesskab.

Jeg elsker dig i medgang og modgang

Jeg elsker dig i medgang og modgang

Giv ham en bog, hvor du med egne ord beskriver, hvorfor du elsker ham. Bogen hedder “Jeg elsker dig i medgang og modgang” og imellem de skønne citater om kærlighed og fællesskab, giver den dig mulighed for, selv at skrive dine kærlighedserklæringer til ham. En helt igennem perfekt årsdags gave til ham.

Forhandler

Total pris

Gå til

149,95

Navy/Guld Fotobog

Navy/Guld Fotobog

Du kan også samle jeres fælles minder og gode stunder i en fotobog for for året der er gået, siden i fejrede årsdag sidst. Det kan blive en helt perfekt tradition, som jeres respektive svigerforældre, gode venner og kommende børn vil elske at kigge i. Og til jer selv på en hyggedag i sofaen, hvor i får lyst til at genopdage alle de minder, i har sammen.

https://luxit.dk/shop/navy-guld-fotobog-2294p.html

Gaven til hjemmet

Giv ham en gave som får plads i jeres fælles hjem og som samtidig symboliserer jeres kærlighed til hinanden. Det er en god måde at vise ham, hvor meget jeres forhold betyder for dig og samtidig en dejlig måde, at vise sin kærlighed på. Det kan være en design gave som symboliserer jeres kærlighed eller nogle vise ord om kærlighed og respekt til væggen.

LAKAT – VORES KÆRLIGHED – COLOURS

LAKAT - VORES KÆRLIGHED - COLOURS

Giv ham en skøn plakat i lækker ramme, der både pynter på væggen og har smukke ord og små remindere om, at jeres kærlighed er bygget på gensidig respekt for hinanden og at den skal passes og plejes med små kys og kærlige ord. Den vil være en daglig inspiration for jer begge og en fin erklæring om jeres kærlighed til alle, der besøger jer.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,00

FIGUR PAR SOM LØBER

FIGUR PAR SOM LØBER

Måske skal du vælge en lille fin skulptur, der kan pynte i stuen og som signalerer kærlighed mellem jer. Vælg for eksempel en figur i sort metal med et løbende par som danner det fineste hjerte mellem sig. Det vil være en oplagt årsdags gave til ham. 

Forhandler

Total pris

Gå til

250,00

Smykkegaven til ham

Vælger du at købe et smykke i årsdagsgave til ham, skal du vælge noget, der symboliserer din kærlighed til ham, men som stadig er maskulint og lækkert. Du kender ham og hans stil og ved, hvilke smykker der tiltaler ham, så find endelig noget i den kategori. Så er du sikker på, at han vil bruge det hver dag.

Herre armbånd Infinity – sort læder

Herre armbånd Infinity - sort læder

Du kan for eksempel vælge et lækkert armbånd i sort læder med maskuline knuder omkring et infinity symbol på den uendelige kærlig i stål. Det er den perfekte kombination af råt og sødt på samme tid. Det bliver armbåndet han aldrig tager af og som bare bliver mere og mere lækkert som årene går. 

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Key To My Heart

Key To My Heart

Eller vælg måske en fuldstændig skøn halskæde med nøglen til dit hjerte. Den er utrolig personlig og helt sikkert en gave han vil blive både glad og beæret over at modtage fra dig. Den fylder ikke meget rundt om halsen, men dens betydning er uendelig. 

Forhandler

Total pris

Gå til

390,00

Den billige men personlige gave

Det er ikke budgettet der afgør, om du kan finde en god årsdagsgave til ham, det er det personlige islæt og en god reference til lejligheden. Er han til god øl, så lav en ølgave med fine specialøl og chokoladehjerter. Eller en gavekurv med de specialiteter du ved han elsker, krydret med hjemmelavede hjertemuffins. Der er masser af muligheder for en helt speciel gave, selvom budgettet er lavt.

Gardenlife æble/frugtkasse natur 40x51x31 cm

Gardenlife æble/frugtkasse natur 40x51x31 cm

Giv ham en stor, rustik gavekurv og fyld den med alt hvad hjertet begærer til en hyggeaften for jer to hjemme i sofaen. Chips, popcorn, chokolade, sodavand og pynt med masser af crepepapir og gavebånd. Skriv det ultimative kærlighedskort. Det er en billig gave med masser af kærlighed i, den er vi sikre på, han vil elske.

Forhandler

Total pris

Gå til

49,95

Lovers Premium Kamasutra Sexet Terninge Spil

Lovers Premium Kamasutra Sexet Terninge Spil

Du kan også invitere på en intim middag hjemme hos jer selv. Lav hans livret og lad ham åbne sin gave, når i har spist. Gaven kunne være kamasutra kærlighed terninger, der kan tages i brug, når i er klar til at fejre dagen og din fuldstændige personlige gave. Måske kan du endda fremme den intime atmosfære, ved at give ham en letpåklædt dresscode til din middagsinvitation. Det er en romantisk og lidt fræk gave, som i hvert fald er helt personlig.

Forhandler

Total pris

Gå til

79,00

Gaven til de skønne, fælles oplevelser

Med tanke på det romantiske islæt, som en årsdagsgave bør indeholde, kan en god gaveidé til ham for eksempel være oplevelsesgaver, som i kan bruge sammen. Det er med til at styrke jeres forhold og giver jer mulighed for at være sammen på en anden måde, end bare i hverdagens trummerum.

Desuden giver en sådan gave endnu flere fælles minder, som i vil kunne tænke tilbage på med glæde.Det er en gave, han helt sikkert vil sætte pris på at nyde i fulde drag sammen med dig. Vælg en oplevelse som du ved han vil synes om, så er du sikker på godt humør og entusiasme fra start.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

En lille getaway er en skøn, romantisk  årsdags gave til ham, som i kan bruge i fællesskab. Hvis i ikke har stiftet bekendtskab med Ystad Saltsjöbad, er tiden måske inde nu. Det er en lille svensk perle, der byder på natur, strand, pool, spa og masser af lækker luksus. Her får i rig mulighed for et perfekt romatiskt ophold.

Forhandler

Total pris

Gå til

2999,00

MAKKERKURSUS I KITESURFING

MAKKERKURSUS I KITESURFING

Skal der lidt mere fart på årdagsgaven til manden i dit liv, skal i måske en tur på vandet. Giv ham et makkerkursus i kitesurfing. Den perfekte fælles gave som i begge vil kunne huske i mange år frem i tiden, og hvem ved, måske bliver det starten på en hel ny fælles interesse.

Forhandler

Total pris

Gå til

2950,00

En gourmetaften på Strandhotellet Blokhus

En gourmetaften på Strandhotellet Blokhus

Er han mere til god mad og vin eller øl, kan en spændende gourmetoplevelse være det helt rigtige valg. Et sted hvor i skal have det fine tøj på og starte ud med bobler i glasset og udsigt til en helt vidunderlig smagsoplevelse. Der, hvor der bliver kælet og eksperimenteret med smage, indtil kun det bedste er tilbage. Det vil være en oplevelse, som passer godt til en årsdags gave til ham. 

Forhandler

Total pris

Gå til

1495,00

TIVOLI SØLVKORT

TIVOLI SØLVKORT

‘Vil du give ham mulighed for masser af oplevelser i lang tid, skal du lægge et Tivoli sølvkort i årsdagsgaven til ham. Det giver daglig adgang til Tivoli og mulighed for at i sammen kan gå til de gode fredagskoncerter med masser af hygge og samvær. Det er en super god gave til ham.

Forhandler

Total pris

Gå til

750,00

Vi tænker du nok allerede er klar til at gå ud og købe lige den årsdagsgave, der passer til lige netop din mand, men har du brug for yderligere inspiration kan du tage et kig på gave til ham, hvor du finder endnu flere gavetips og forslag til manden i dit liv. God læselyst og endnu bedre årsdag til jer, vi håber den bliver fyldt med kærlighed.

? Hvilke årsdags gave til ham har jeg mulighed for at vælge?

Du får her et lille indblik i de gaver vi har fundet: Spaophold på Ystad Saltsjöbad, Herre armbånd Infinity – sort læder, LAKAT – VORES KÆRLIGHED – COLOURS- Resten af gaverne finder du her på siden

? Hvad koster en årsdags gave til ham?

Alt efter hvilket budget du har, så kan priserne godt være meget forskellige. De gaver vi har fundet, der er priserne mellem 49 kr og op til 3000 kroner. Så der er nogle i alle prisklasser.

? Hvordan vælger jeg den rigtige årsdags gave til ham?

Du ved sikkert allerede hvor svært det kan være at finde en gave, derfor har vi her på siden givet dig 12 gode bud på gaver du kan give i årsdags gave.

Author