Venter der dig en deltagelse i en 70 års fødselsdag, skal du læse med her. Gode gaver til 70 års fødselsdag kan være vanskelige at finde på, specielt hvis fødselaren kun ønsker sig ting som “verdensfred” eller “at alle er sunde og raske”. Er det en bedsteforælder der fylder rundt, er det selvfølgelig vigtigt, at gaven bliver personlig og noget som du ved, at de vil blive glad for.

Er det en onkel eller tante eller måske endnu længere ude i familien, kan du sagtens tillade dig, at have knap så meget hovedbrud. Desuden befinder vi os i den aldersgruppe, der nærmest har alt og ønsker sig intet og hvor man virkelig får sat sin fantasi på prøve. Men virkeligheden er selvfølgelig en lidt anden, og selv om man føler man har alt, bliver man jo alligevel utrolig glad og overrasket over den personlige og gennemtænkte gave på den runde dag.

Her os gavetips24.dk, giver vi dig en oversigt over gode idéer og inspiration, når du skal finde en 70 års gave, til henholdsvis en mand og en kvinde, der kan nemlig være ret så stor forskel i interesser for de 2 køn.

Gave til 70 års fødselsdag mand

Her gælder det om at finde ud af, hvilke interesser han har eller hvad han godt kan lide at spise. Det gør det hele lidt nemmere, når du skal finde en gave til 70 årig mand. Er det et nært familiemedlem, ved du det sikkert allerede, ellers må du forhøre dig lidt omkring.

Lampen til yndlingslænestolen

Når man kommer op i årene er øjnene ikke helt så gode som førhen. Når dagens avis skal læses eller et kapitel i den bog man har gang i, kan øjnene godt blive trætte for hurtigt, specielt hvis lyset ikke er optimalt. En god lille og effektiv læselampe, med det rette lys, kan gøre underværker.

Lightyears Caravaggio Read Bordlampe Sort

Måske endda en, der har touch funktion, så den bare lige skal røres for at tænde og slukke, så man ikke skal finde knappen på ledningen hver gang. Ofte indeholder touch funktionen også mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken ved en simpel berøring. Så finder han hurtigt den rette belysning, både når der skal læses, ses TV eller bare hygges.

Forhandler

Total pris

Gå til

3145,00

Gode vine til hyggelige stunder

Er fødselaren en vinetusiast, der gerne drikker god vin, både med og uden en anledning, er en gavekurv med udvalgte vine et godt godt bud på en 70 års gave. Har du ikke det store budget kan en gavekurv sagtens gå under kategorien billige gaver, hvis du vælger med omhu og måske lige tjekker, hvilken drue han helst hælder i glasset.

Vinpakke

Vinpakke

Gode vine behøver nemlig ikke per definition at være dyre. Køb for eksempel en vinpakke med 3 eller 4 lækre vine, hvor du sparer rigtig meget, ved at købe dem samlet som en pakke. Så har fødselaren noget at se frem til og måske inviterer han på et glas, næste gang du kommer på besøg.

Forhandler

Total pris

Gå til

208,85

Oplevelsesgaven

Her er den ultimative 70 års gave. Det er gaven der kan deles med fruen, en oplevelse for livet, som ingen havde regnet med at modtage. Mon ikke der er en ting eller to, som han endnu mangler at prøve.

Åbent gavekort til alle oplevelser

70 års gave

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til oplevelsesgaver, så find det, du har hørt ham tale om giv ham et åbent gavekort, hvor han selv, i samråd med den der skal med på oplevelsen, kan finde det, han lige drømmer om.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 0,00

Gave til 70 års fødselsdag kvinde

Det er bare nogle gange lidt lettere at købe gaver til kvinder, ligegyldigt hvad alderen siger. Kender du fødselaren godt, ved du sikker om hun er til spa eller havearbejde, til lækre kosmetik gavesæt eller en ny elkande til køkkenet. Det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan kan overraske med en helt uventet gave, som hun bliver rigtig glad for.

En dag i spa

Et lækkert og indbydende gavekort til en spabehandling, måske med lidt bobler til eller en efterfølgende massage, er en super skøn gave til alle aldre og samtidig en gave, der er til at købe for penge.

SpaDag hos Lübker

SpaDag hos Lübker

Når du vælger oplevelsesgaver, er det vigtigt at du vælger et sted, der er let at komme til fra fødselarens bopæl, så er der nemlig rigtig stor chance for, at hun  slet ikke kan vente med at booke tid til en god gang forkælelse. Og vælger du et gavekort til 2 personer, er der endnu større chance for at hun kommer afsted, for så har hun en at dele oplevelsen med.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Nørklerier der glæder

Mange gaver til 70 års fødselsdag kan virker lidt kedelige, i hvert fald hvis vi spørger unge mennesker. Men bringer en, i dine øjne, kedelig gave glæde og positiv overraskelse hos modtageren, er det jo det allervigtigste. Mange kvinder i denne aldersgruppe elsker at strikke, hækle eller sy.

HAYWARD LAV KONTORSTOL

HAYWARD LAV KONTORSTOL

Måske er der endda også et lille hobbyrum, hvor hun kan udfolde sig. Giv hende en gave hun ikke regner med, måske den overlocker hun har talt om de sidste mange år eller en lækker ny arbejdsstol til det værelse, hvor hun tilbringer rigtig meget tid med håndarbejdet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1299,00

Den ultimative luksus i pakken

Ofte vil en gave til 70 årig kvinde være en praktisk en af slagsen. Det er årgang , der sjældent bruger mange penge på et enkelt produkt. Her kan du måske få lov, at tilføre hendes hjem en snert af underspillet luksus, ved at vælge et hverdagsprodukt i luksusudgaven.

FLECKED plaid Grey/Black  

FLECKED plaid Grey/Black

Hvis hun elsker at sidde i sofaen, under sin gamle plaid, og se en god film, kan du give hende en super lækker luksusplaid, som hun aldrig selv ville købe. Vi er ikke i tvivl om, at det vil være gaven hun bliver allermest glad for, da det netop er noget, hun i forvejen bruger. Her vil du også kunne se, at hun bruger din gave, hver gang du kommer på besøg.

https://www.damask.dk/flecked-plaid-grey/black/?ref_gr=620975

Vi håber du har fundet god inspiration og masser af gaveidéer til din næste 70 års gave her os gavetips24.dk.

? Hvilke gaver til 70 års fødselsdag har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille indblik i de 6 bud på gaver vi har fundet til dig: FLECKED plaid Grey/Black, SpaDag hos Lübker, vinpakke. Du kan se de andre gaver ved at klikke dig ind på siden.

? Hvad skal gave til 70 års fødselsdag koste?

Priserne kan svinge meget, alt efter hvilken gave du vælger at give. De priser vi har fundet ligger fra 0 kr og helt op til 3000 kroner. De gaver vi har fundet er dog blot nogle du kan bruge til inspiration.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til 70 års fødselsdag?

Det kan være svært, fordi der er så mange forskellige gaver der kan gives. Derfor har vi hjulpet dig med 6 gode bud på gaver du kan give.

Author

Write A Comment