Er du inviteret til 50 års fødselsdag hos familie eller i vennekredsen og er du på udkig efter en passende gave at tage med. Der er ingen traditioner for hvad man giver til en 50 års fødselsdag, men det regnes som værende en af de større runde fødselsdage. Derfor må du også gerne gøre lidt ekstra ud af gaven. I kan eventuelt gå flere sammen om en gave og give en større ting som fødselaren har ønsket sig længe.

Det svære ved at købe gave til 50 års fødselsdag er, at fødselaren har haft et langt liv til at samle de ting omkring sig som han eller hun kan lide, så de fleste småting har de allerede erhvervet sig.  Her på gavetips24 har vi været ude og kigge på gode gaveideer til en 50 års fødselsdag, som kan bruges af alle. Skal du også til en 40 års fødselsdag, så vil gave ideerne stadig være aktuelle. 

Giv kunst som gave til 50 års fødseldag

En stor rund fødselsdag er den oplagte begivenhed til at give fødselaren et stykke kunst, som han eller hun kan glæde sig over dagligt. Det kan være vedkommende har en yndlings kunstner i en prisklasse, hvor du kan være med og så kan du købe et lille billede, en skulptur eller et stykke keramik eller glaskunst. Eller det kan være du falder over et stykke kunst, som du tænker passer til vedkommende.

MOOD COLLECTION – hele serien 1-5

Hos 99skulpturer.dk har de et stort udvalg af skulpturer. De har håndværkerfag kunst som er oplagte som gave til svenden. De har skulpturer der kan bruges som gave til sølvbryllup og de har skulpturer som denne smukke skulptur der bærer navnet motivation. Det er en smuk skulptur, der vil pryde ethvert hjem.

Forhandler

Total pris

Gå til

3500,00

Dansk design som gave til 50 års fødselsdag

Design gaver er meget brugt, når der skal fejres store begivenheder som for eksempel runde fødselsdage og bryllupper. Vi har specielt en forkærlighed for de danske designerer. En kærlighed vi deler med design elskere fra hele verden. Dansk design er nemlig i verdensklasse og en af de mest kendte eksempler på dansk design er Kay Bojesens træfigurer af mennesker og dyr.

Kay Bojesen – Garder Fanebærer Lille

Coolshop.dk har et udvalg af de mest populære Kay Bojesen figurer og det er også der, vi har fundet vores forslag til gave til 50 års fødselsdag. Kay Bojesen har designet denne fanebærende garder, som vi synes er en oplagt gave til en stor rund fødselsdag. Garderen vil også kunne bruges som gave til studenten eller som barselsgave.

Forhandler

Total pris

Gå til

570,00

Giv en oplevelse som gave til 50 års fødselsdag

Har du svært ved at komme på en gaveide, som du tror fødselaren vil blive glad for. Så tænk ud af boksen og giv en oplevelsesgave i stedet for. Nogen mener man for alvor bliver voksen, når man runder de 50. Hvis det er tilfældet, kan du give fødselaren en gave, der giver ham eller hende mulighed for at springe ud i voksenlivet, sådan rent bogstaveligt.

Tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Faldskærmsudspring - Den perfekte julegave til ham

Hos duglemmerdetaldrig.dk har de et væld af oplevelsesgaver. For eksempel et faldskærmsudspring, eller rettere sagt et tandemspring, hvor sikkerheden er i top selvom fødselaren aldrig har prøvet det før.  Det er helt sikkert en gave som han eller hun aldrig vil glemme. Hvis du mener, det er lige vovet nok som gave, så tilbyder duglemmerdetaldrig.dk alt fra weekendophold og gastronomi til flødebollekurser og ølsmagning. Her er oplevelser for enhver smag.

Forhandler

Total pris

Gå til

2199,00

Giv elektronik som gave til 50 års fødselsdag

Brug den runde fødselsdag som anledning til at skifte noget af fødselarens gamle elektronik ud.

Samsung 55″ Q60T 4K UHD QLED

Det kan være han eller hun har en gammel stationær pc og så er det oplagt at gå sammen om at købe en ny laptop eller det kan være at fjernsynet ikke er  blevet skiftet ud længe og så kan gaven være et spritnyt fladskærms tv som dette 55” tv fra Samsung. Denne fladskærm har vi set hos elgiganten.dk. Dette er kun et tv ud af mange så vi er sikre på, du kan finde et der passer til fødselarens stue og dit budget.

Forhandler

Total pris

Gå til

4999,00

Luksus som gave til 50 års fødselsdag

Kan fødselaren godt lidt at nyde en god whisky, så kan du være sikker på, at ham eller hende også godt ved hvordan en god whisky skal serveres.

RCR OPERA WHISKEY SÆT – 3 DELE

Hos barlife.dk har de professionel grej til at lave cocktails og de har også dette smukke gavesæt med karaffel og 2 whisky glas. Sættet har et klassisk look som både vil passe ind i et herre bibliotek fra et tidligere århundrede og i en moderne stue. Du kan eventuelt forære fødselaren en flaske af deres yndlings whisky, så karaflen kan tages i brug med det samme. Vil du lave lidt ekstra sjov med gaven, så kan du købe en cigar og lægge ved.

Forhandler

Total pris

Gå til

349,00

Hvis du er inviteret til stor fest i forbindelse med den 50 års fødselsdag, så husk en værtindegave, hvis ikke det er fødselaren, der står for middagen. Gør også lidt ekstra ud af gaveindpakningen nu hvor det er en festdag. Det kan du let gøre ved for eksempel at sætte et par heliumballoner fast på gaven eller at ved at bruge en lyskæde med batteri til at pakke omkring gaven.

Vi håber, du har fundet inspiration til at finde en god gave til den 50 års fødselsdag, som du er inviteret til. Vi håber, I får en rigtig dejlig aften. Her på gavetips24 vil vi gerne sige et højt HURRA for fødselaren.

Author