Alder er heldigvis kun et tal og de gamle lykønskningskort med teksten “fyrre, fed og færdig” er heldigvis skiftet ud med “fyrre, frisk og frejdig”.  Som 40 årig hører man til sådan lidt i et ingenmandsland, midt imellem de yngre og de ældre. Gaven til en 40 års fødselsdag bør nok rette sig lidt mod det yngre, for ingen har lyst til at blive mindet om, at man er ved at være midtvejs i livet, slet ikke på sin fødselsdag. Hos gavetips24.dk har vi delt vores gaveidéer i to kategorier, nemlig gave til ham og gave til hende.

40 års fødselsdag – gave til ham

Når du skal finde perfekte gaver til ham, der fylder 40 år, kan du med fordel tænke på hans interesser. De fleste 40 årige har stiftet familie og har allerede indrettet hjem og have. Derfor kan oplevelsesgaver eller en design gave være lige det du søger.

Nyt til væggen

En flot plakat i ramme kan være lige sagen for ham og vælger du den helt rigtige, er det som et helt unikt stykke kunst på væggen. Tjek denne ud, vi tror på den, og vi er faktisk sikre på, at hans bedre halvdel vil nikke anerkendende.

https://www.luxoliving.dk/house-doctor-wall-art-baou-hvid/?ref_gr=38634

Den vilde gave til ham

Drengerøvsgaven over alle drengerøvsgaver vil helt sikkert falde i god jord til en 40 års fødselsdag. Giv ham et solospring med faldskærm, naturligvis med grundig instruktion og alle sikkerhedskrav opfyldt. I en alder af 40 må det være på tide med en vild og vovet oplevelse.

Forhandler

Total pris

Gå til

1950,00

Gaven til handymanden

Hælder du mere til en praktisk gave, og er han en gedigen gør det selv type, kan elværktøj være det, han bliver allermest glad for. Køb et godt stykke værktøj, som du ved, han ikke har, men som måske ville gøre handyman jobbet en del lettere. Giv ham en elektrisk borslibemaskine, der sliber de gamle bor til boremaskinen. Er han handyman køber han gode bor og med denne gave sparer han en masse penge

Forhandler

Total pris

Gå til

598,00

Talende Gaveæske

Skal der være lidt ekstra sjov og ballade over hans 40 års fødselsdag, så stå for indpakningen selv, med en talende gaveæske hvor du indtaler din hilsen. Det bliver dagens festligste indslag, der nok skal sætte gang i snakken og hyggen.

Forhandler

Total pris

Gå til

109,00

40 års fødselsdag – gave til hende

De perfekte gaver til hende falder sandsynligvis i flere forskellige kategorier indenfor personlig pleje og forkælelse eller måske en ny og eksklusiv design gave fra yndlingsdesigneren. Er produktet for dyrt, kan du måske give et gavekort til butikken, så der er et pænt tilskud til ønsket. 

LIKE – STORT REKTANGULÆRT SPEJL

Ofte kan man få flotte designs i de gode mærker og til rimelige priser, specielt hvis man vælger hylder eller spejle. Et flot og minimalistisk spejl, med smal ramme i den træsort eller farve der klæder hjemmet, er helt sikkert en gennemtænkt gave. Når man nu er blevet en lækker 40 årig, skal spejlet også være af en vis kvalitet.

Forhandler

Total pris

Gå til

1395,00

Luksus og nydelse til hende

Luksus til hår og hud er altid en sikker vinder. Ofte giver vi dyre duft til de runde fødselsdage.

Olaplex NO.3 + NO.7 + Lip Balm Gift Set

Men hvad med at give hende et helt fuldstændigt luksuriøs gavesæt fra Olaplex, så hun så nemt som ingenting kan få ekstra sundt og skinnende hår. Gavesættet leveres i flot æske og med limited edition produkter, det er luksus så det batter.

https://nicehair.dk/olaplex-no3–no7–lip-balm-gift-set-limited-edition.html

Floating for 2 hos pause recovery studio

Floating er et forholdsvist nyt koncept i Danmark, hvorimod man i USA har floated i flere år. Her har du mulighed for at give hende den helt unikke gave, hvor hun kan føle sig totalt afslappet. Man flyder i et kar fyldt med kropstempereret vand med et meget højt indhold af magnesiumsalte, som er det, der får en til at flyde. Det giver en helt unik følelse af afslapning og vægtløshed. 1 times float giver dig omkring samme mængde energi, som 8 timers søvn. Rygterne siger, at man næsten kan blive helt afhængig af det.

Forhandler

Total pris

Gå til

595,00

LINEN kimono Blue/Sand

Er hun Georg Jensen fan kan du give hende en fuldstændig lækker morgenkåbe fra Georg Jensen Damask i ægte, luksuriøs spa kvalitet. Den findes i forskellige udgave, måde med og uden for og i en lækker hør udgave også. Så er der fuld glamour lige fra morgenstunden, og pludselig så let som ingenting, at fejre 40 års fødselsdag.

https://www.damask.dk/linen-kimono-blue/sand/?ref_gr=77288

Fyrre, frisk og fit

Som vi lige så stilles bliver ældre, får vi mere og mere tid til os selv. Børnene kan for det meste klare sig selv og måske har du hørt hende tale utallige gange, om at gøre dig selskab i fitnesscenteret. Giv hende en lækker lille træningstaske, måske med en tilhørende shaker og første måneds abonnement i fitnesscenteret. Så bliver det nemlig ikke kun ved snakken.

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Author