En 30 års fødselsdag er et skarpt hjørne at runde for mange. Det er et farvel til tyverne og et goddag til voksenlivet. Er fødselaren ugift, så er det også en dag, der bliver fejret med store doser peber og er fødselaren rigtige heldig, så står der også en stor olietønde mand eller dame i indkørslen.

Der er dog ingen, der bliver voksen fra den ene dag til den anden og mange har stadig en store drengerøv eller en Pippi gemt indeni, selvom de er fyldt 30. Vi har kigget på gaveideer til 30 års fødselsdag. Vi har kigget på gaver til boligen og til forkælelse og vi har kigget på gaver til det indre legebarn. Vi håber, du får en masse inspiration, så du kan finde den perfekte gave til 30 års fødselsdag.

Oplevelsesgaver til 30 års fødselsdag

Når det er en rund fødselsdag, så må du gerne gøre lidt ekstra ud af gaven. Det kan du for eksempel gøre ved at give fødselaren en oplevelse, der vil få deres 30 års fødselsdag til at stå helt klart i erindringen også om 10 år. Oplevelser kan ingen få for mange af og det er derfor en perfekt gave til dem, der aldrig har nogle gaveønsker. Det kunne dreje sig om gave til bedstefar, der altid kun ønsker sig strømper.

Eller gave til dagplejemor som tak for pasning af guldklumpen. Gaver der er svære at købe, fordi modtageren enten intet ønsker sig eller at du ikke kender modtagerens smag særlig godt. Men oplevelsesgaver er også en perfekt gave til de runde fødselsdage. Om det drejer sig om en 30 års fødselsdag eller en 50 års fødselsdag.

At fylde 30 er den oplagte lejlighed til at udleve drengedrømme. Det kan være han altid har drømt om et faldskærmsudspring eller om at køre en Ferrari på bane og så kunne det måske være en idé, at I gik flere sammen og gav ham et gavekort til en oplevelsesgave. Det kan også være, at han har siddet bænket til samtlige sæsoner af Zulu Djævleræs.

Kør Djævleræs på Sjælland

Hvis det er tilfældet så har DGDA duglemmerdetaldrig.dk den perfekte gave til ham. De tilbyder nemlig et gavekort så fødselaren selv har mulighed for at komme ud og køre djævleræs i en gammel spand på en bane fuld af forhindringer. Du tager selvfølgelig med, så i kan dele oplevelsen sammen og filme hinanden, mens i giver den gas.

Forhandler

Total pris

Gå til

1199,00

Fylder hun 30 og har hun ikke helt så meget benzin i blodet som ham, så er der alligevel mange oplevelsesgaver at vælge mellem. Det kan være, at hun er vild med at tage på wellness ophold og blive forkælet med luksus behandlinger og lækker mad. Hvis det er tilfældet, så kan du give hende et ophold til Ystad Saltsjobad. Et lækkert badehotel i det sydligste Sverige, kun en times kørsel fra København.

STORBYFERIE I EUROPA

Men du kan også vælge at fejre hendes 30 års fødselsdag med en storbyferie i Europa. Du kan eventuelt lade hende vælge byen og så tage afsted sammen og suge en masse kultur og nye indtryk til jer. Et gavekort til storbyferie vil også være en god gaveide til bryllupsgave eller gave til kæresten. Gavekortet er set hos GoDream oplevelsesgaver.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

1999,00

Designgaver til 30 års fødselsdag

Hvis du gerne vil give en gave, som ikke bliver umoderne og som modtageren vil glæde sig over i mange år, så er det en god ide at kigge på design gaver. Design gaver er typisk ikke helt billige, men det er til gengæld også gaver som holder deres værdi og som klæder både det unge hjem og det mere satte hjem. Design kan være mange ting.

Mr. Wattson Bordlampe Vintage White – Piffany Copenhagen

Det kan være design møbler som en Arne Jakobsen Myrerstol eller en Wegner sofa eller det kan være en lampe som Mr Wattson bordlampen. Bordlampen er et stykke lækkert dansk design. Mr Wattson har bøjelige arme og ben og kan derfor sidde og stå på mange måder. Sjov og moderne dansk design når det er bedst. Vi har set Mr Wattson bordlampen hos lampemesteren.dk

Forhandler

Total pris

Gå til

999,00

Hvis fødselaren er vild med dansk design, men budgettet ikke strækker til en dyr design gave, så kan du kigge på nogle af de mange bøger, der findes om dansk design.

Den lille bog om dansk design – for børn og barnlige sjæle

For design elskere er disse bøger små skattekister, hvor de kan få lov til at nyde de mange smukke design møbler, lamper, keramik osv. Hos saxo.com har de flere bøger om både dansk og udenlandsk design. Vi har valgt at fremhæve Marie Hugs bog “Den lille bog om dansk design for børn og barnlige sjæle”. Bogen viser eksempler på design fra de mest kendte danske designere.

Forhandler

Total pris

Gå til

249,95

Nyt udeområde som gave til 30 års fødselsdag

Ofte går man flere sammen om en gave, når det drejer sig om de runde fødselsdage. Det giver mulighed for at give gaver, der ligger over det almindelig gavebudget.

Cambo Udendørssækkestol

Hvis fødselaren har en terrasse eller en altan, så kunne gaven være en terrasse / altan makeover. I kunne købe nye havemøbler med lækre hynder til spiseplads eller i kunne gå efter møbler til et loungeområde som for eksempel disse loungestole i stof. Sækkestolen indbyder til afslapning og den er ikke sart. Den kan sagtens holde til at stå ude i regnvejr. Sækkestolen er set hos ilva.dk.

Forhandler

Total pris

Gå til

999,00

En terrasse eller altan bliver først rigtig hyggelig, når der er frodigt og grønt. Det kan let tilføres ved hjælp af potter og smukke planter. Lad fødselaren selv vælge potter  og planter ved at give ham eller hende et gavekort til plantetorvet.dk. Med et gavekort kan han eller hun selv være med til at kreere det nye udeområde.

3 hurtige gaver til 30 års fødselsdag

Skal du bruge en gave til en 30 års fødselsdag og er du lidt sent ude så fortvivl ikke. For der er mange gode gaver, som du kan købe med et klik med musen og få bragt direkte til fødselarens adresse

Giv en gavekurv

Du kan give en gavekurv til fødselaren. Det kan være en gavekurv med lækre delikatesser, det kan være en vinkurv med vin og snacks eller en ølkurv med special øl fra mikrobryggerier. Maggies.dk tilbyder gavekurv til enhver lejlighed. Vi har valgt at fremhæve denne gavekurv, der vil være perfekt til ham eller hende med den søde tand.

Forhandler

Total pris

Gå til

400,00

Giv et gavekort

Du kan give et gavekort til fødselaren. Med et gavekort kan fødselaren selv bestemme, hvad de vil købe. Hvilken butik du køber gavekort til er op til dig. Men ofte er det en god ide at vælge en butik, som har et stort udvalg af vare at vælge fra. Vi har valgt et gavekort til matas.dk. Det har vi gjort fordi Matas har et stort udvalg at kendte brands og egne mærker. De har både plejeprodukter, dufte og makeup så det burde ikke være et problem at få gavekortet brugt.

Forhandler

Total pris

Gå til

fra 0,00

Giv et gavesæt  

Giv et gavesæt til fødselaren. Ved at købe et gavesæt så har butikken allerede hjulpet dig ved at finde flere produkter, der passer sammen. Ofte er gavesættet også pakket flot ind, så det er parat til at blive givet væk. Der findes gavesæt indenfor alle produkter. Der er gavesæt med skønhedsprodukter.

Gavesæt med tekstil og boligindretning og gavesæt med beklædning og mange flere. Vi har valgt at vise et gavesæt fra pilgrim.dk, der består af armbånd og øreringe. Vi synes, det er et rigtigt sødt sæt ,som passer til gave til 30 års fødselsdag. Leder du efter gave til ham så har de også fine gavesæt med manchetknapper og armbånd.

Forhandler

Total pris

Gå til

299,00

Vi håber, vi har givet dig inspiration til gave til 30 års fødselsdag. Og vi er sikre på, at fødselaren sætter pris på, at du har gjort dig umage og søgt inspiration. Her på gavetips24.dk ønsker vi dig god fornøjelse med gavejagten og tillykke til fødselaren.

Author