18 års fødselsdagen er den første store betydningsfulde fødselsdagsfest i det unge menneskes liv. Nu er de myndige. De må tage kørekort og de er stemmeberettiget. De må flytte hjemmefra, hvis de ønsker det og de må købe alkohol i nattelivet. Det er en skelsættende dag.

De fleste unge har prøvet at blive fejret med en stor fest til deres konfirmation eller nonfirmation. Men en 18 års fødselsdag er noget særligt. Det er den første fødselsdagsfest som “voksen” Derfor skal den 18 års gave du vælger også være udvalgt om omtanke og omhu.

Men hvad giver man i gave til 18 års fødselsdag ? Her hos gavetips24.dk har vi lavet en gaveguide, der kan give dig inspiration til gaveideer til en 18  års gave til ham og til hende. Her er forslag til billige gaver og til sjove gaver. Til gavekort og pengegaver. Designgaver og oplevelsesgaver. Vi er sikker på, du nok skal føle dig inspireret, når du har været listen igennem.

Gaven til den 18 årige, der ikke vil gå ned på udstyr

Man skal ikke gå ned på udstyr, og derfor er dette Instax Mini9 Analogt Instant Kamera Smokey White også tæt på at være et must-have, når man er 18 år og med på noderne. Kameraet ligner de gamle analoge kameraer af udseende,  men i et futuristisk design. Det er i sig selv en smuk dekoration på en hylde. Men det kan så meget mere end bare se godt ud.

Fujifilm Instax mini 9 kompact kamera (smoky white)

Fujifilm Instax mini 9 kompact kamera (smoky white)

Indvendigt minder det på ingen måde om de gamle analoge kameraer. Det kan tage billeder i høj kvalitet som straks kan printes ud af siden på kameraet. Mini film til kameraet skal købes separat. Sørg for at købe rigeligt – for denne gaveidé vil med garanti være et hit.  Kameraet kommer i flere farver og der kan købes ekstraudstyr på elegiganten.dk.

Forhandler

Total pris

Gå til

399,00

Den motiverende gave til 18 årige

Garmin Vivofit 4 er navnet på en smart lille gadget. Uden du behøver at gøre noget, så holder den styr på, hvor aktiv du er i løbet af dagen. Det kan være en rigtig god motivator, hvis du ønsker at bevæge dig mere. Eller hvis du bare godt kan lide at have styr på, hvor mange skridt du har gået dagligt.

Garmin Vivofit 4 aktivitetsur S/M (sort)

Garmin Vivofit 4 aktivitetsur S/M (sort)

Garmin Vivifit 4 som vi har fundet i elgiganten.dk kan mere end bare holde styr på, om du røre dig nok.Den kan holde øje med din puls i løbet af dagen og den observere også din søvnrytme. Og så kan den hjælpe dig med at finde din smartphone, hvis du har mistet den. Hvilket ikke er nogen dårlig  funktion.

Designet er enkelt og stilrent og passer til både kvinder og mænd.

Forhandler

Total pris

Gå til

444,00

Den sjove gave til den 18 årige

Hvorfor ikke give sjove 18 års gaver?.  Der er mange sjove gaver at finde på for eksempel coolstuff.dk hvor vi har fundet denne skønhed.

Star Wars Stormtrooper Karaffel

Vi præsentere hermed det oplagte samtale emne til enhver forfest, efterfest, havefest eller grillfest. En Star Wars Stormtrooper Karaffel. Enhver Star Wars fan vil helt sikkert falde for denne anderledes karaffel. Karaflen kan bruges til punch, slikskål, vase og drikkeglas, for den meget tørstige, det er kun fantasien, der sætter grænser

Forhandler

Total pris

Gå til

239,00

Den humoristiske gave til den 18 årige

Vil man gerne have at den unge 18 årige venter lidt endnu med at begynde at drikke alkohol, så er dette Brewbarrel Bryg Dit Eget Ol gavesæt den optimale gave.

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Øl skal nemlig stå og gære i en periode og på den måde køber du dig selv tid. Det kan måske betegnes som en hadegave til en utålmodig ung. Men mon ikke modtageren vil se det som en sjov gave.

Forhandler

Total pris

Gå til

279,00

Design gaver til den 18 årige

Hvis du er på udkig efter designgaver, fordi du gerne vil give en gave som ikke bliver umoderne og som modtageren vil beholde livet igennem. Så har vi fundet et par klassikere frem, som er i høj kurs blandt de unge i dag.

Kay Bojesen Ravn Stor sort

Kay Bojesen Ravn Stor sort

Vi har forelsket i denne smukke sorte ravn af Kay Bojesen. Ravnen er designet i 1950erne og er med sin stilrenhed mindst lige så populær i dag. Mange unge mennesker elsker Kay Bojesens figurer. Især fuglene og aben ser man i dag også i mange unge hjem.

https://www.luxoliving.dk/kay-bojesen-ravn-stor-sort/?ref_gr=411589

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Krus 2 stk – Jubilæumsdekoration

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Krus 2 stk - Jubilæumsdekoration

En anden lækker gaveidé som også er af dansk design, er denne gaveæske med 2 Mega Riflet Krus fra Royal Copenhagen.  Serien Mega Riflet er stærkt inspireret af det oprindelige Musselmalet Riflet fra slutningen af 1700 tallet. Men ved at forstørre motiverne har man gjort det mere moderne i sit udtryk.

Royal Copenhagen er stadig et hit hos både unge og mere etablerede. Delene kan bruges på mange måder. Man kan dække et bord kun i Mega Riflet porcelæn. Eller man kan vælge at mikse med andre stel fra Royal Copenhagen eller et andet mærke.

https://www.luxoliving.dk/royal-copenhagen-blaa-mega-riflet-krus-2-stk-jubilaeumsdekoration/?ref_gr=770572

Gaven til den søde tand

Hvis den 18 årig fødselar elsker chokolade så er her en sød og sjov  gave.

Personliggjort Toblerone

Personliggjort Toblerone

Hvem vil ikke elske at få sin egen personliggjorte Toblerone. Der kunne stå “18 års gave til søster” eller bare fødselarens navn. Denne sjove gaveide kunne også være den perfekte gave til veninde eller som værtindegave. 

Forhandler

Total pris

Gå til

129,00

Gave til 100 kr 

Har du brug for en gave til 100 kr. Måske som en ekstragave til en pengegave. Så er dette sorte pulp-square pap ur super trendy og vil passe ind på enhver 18 årig pige eller drengs værelse eller lejlighed.

https://ilva.dk/boligtilbehoer/ure/pulp-square/sort-pap/p-1035387-5638824190/

Gaven til den miljøbevidste unge

Mangler du en gaveide til den miljøbevidste unge så kig med her. De fleste 18 årige står overfor at skulle flytte hjemmefra og får i den forbindelse brug for en masse ting.

Cozy by Dozy Sengetøj 140 x 200 cm

Dette super bløde sengesæt fra COZY BY DOZY er lavet i det lækreste økologiske bomuld. Sengesættet kommer i 3 pale farver blandt andet en smuk lys grøn, som passer til både drenge og piger.

Her er tale om kvalitet og bæredygtighed, hvilket heldigvis ligger mange unge på sinde.

https://ilva.dk/sovevaerelset/sengetoej/cozy-by-dozy/pale-green-oekologisk-bomuld/p-1046439-5640961355/

Vi håber du har fået en masse brugbar inspiration her hos gavetips24.dk. Vi har gaveideer til enhver anledning, så søg endelig inspiration hos os, hvis du for eksempel skal lede efter gave til kæresten. Hvis du har brug for en indflyttergave eller gave til konfirmation. Vi har masser af god inspiration

? Hvilke gaver til 18 års fødselsdag har jeg mulighed for at vælge?

Vi giver dig her et lille indblik i de 9 gaver du finder på siden: Cozy by Dozy Sengetøj 140 x 200 cm, Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Krus 2 stk – Jubilæumsdekoration, Garmin Vivofit 4 aktivitetsur S/M (sort), Fujifilm Instax mini 9 kompact kamera (smoky white). Resten af gaverne finder du på siden

? Hvad skal gave til 18 års fødselsdag koste?

Det kommer helt an på hvad personen ønsker sig, for priserne kan svinge utrolig meget. De gaver vi har fundet her på siden er fra 129 kr og op til 999 kr.

? Hvordan vælger jeg den rigtige gave til 18 års fødselsdag?

Det er ikke altid let, især hvis du ikke har fået nogen ønskeliste fra personen. Derfor har vi fundet 9 gode inspirationer til dig, som vi er sikker på bliver et hit blandt den 18 årige.

Author

Write A Comment